МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 387
  • 555
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм с марсел елит и я ползвам вече година без спирка. Планина ,море , сняг,дъж, стълби , без проблеми никакви. Нямам проблеми с гумите. Не се кривят и не са се пука ли за сега. Единственото нещо което ме дразни ,че прожината на механизма на облегалката на летния кош е много стегната и трудно я слагам в легнало положение. Е, за 6м ползване почна да се отпуска , но още изисква усилия.
Вчера докато се разхождах видях една Зипо и предна лява гума беше във въздуха  Shocked какво й се беше случило не знам. Бебенцето в нея беше малко та явно от скоро я ползват. Или така са я купили или е претърпяла злополука.

# 496
Като изключим смяната на спукани гуми, проблем аз с количката (S-Line) не съм ималаб а вече 1г и 9м е нон-стоп в движение. Когато се бяха спукали 2 гуми една след друга за известно време си намразих количката, но след като остабах без нея заради гумите и множество почивни дни, и после пак си я подкарах, се убедих че това е най-добрата количка и пак бих си купила същата, защото това е най-добрата ми покупка за детето.
Сега съм я пуснала за продажба, пък да видим.

# 497
  • София
Моята количка е Марсел класик, много е удобна за улиците по центъра на София. Минава през всичко като джип. Може би заради тежестта, след като детето стана на 1 година и й изтече гаранцията, започна да се чупи. Счупи й се частта която държи рамата под коша, но я подсилих, добавих втора. Гумите се пукат често, въпреки, че два пъти ги сменям с нови. Научих се да си ги сменям и лепя и на улицата и нямам проблеми. Въпреки това ми е много удобна. Бутала съм количка с малки колела, и не заменям моята. Но който ще си купува такава, е хубаво да знае все пак, че ще се наложи ремонт и смяна на гуми.

# 498
  • Варна
Същите проблеми като при моята. Simple Smile

# 499
Явно не на празно имат гаранция точно 1 година. Но пък има и мами, които изглеждат и две деца с тези модели. Явно си е до късмет. Другото неприятно е ако се счупи нещо до като е в гаранция, че като я изпращаш си плащаш цената на доставката в едната посока, което оскъпява цената на количката......уж е гаранционен ремонт а плащаш доставка, която е по скъпа от стойността на ремонта. Това е ако си я купите от Галикс разбира се и не сте от Стара Загора. Ако я купите от магазин който продава техни колички не знам как е.

# 500
  • София
След една година и детето става по-тежко и може и затова да се чупят повече.

# 501
Не е редно.....все пак не струва 200 лв.

# 502
  • София
Не е редно, така е, просто казвам, че сигурно това е причината. Не са от много качествени материали явно.

# 503
Не е редно, така е, просто казвам, че сигурно това е причината. Не са от много качествени материали явно.

bouquet  bouquet bouquet

# 504
Мога ли да се намеся с питане за Gusio Carrera? Изключително съм недоволна от летния кош. Дори при пълно легнало положение (което всъщност е леко повдигнато) ,малката се изхлузва,а какво остава ако я повдигна леко. Много съм разочарована.Има ли и други със същия проблем?

аз съм с новата карера и на нея пълното легнало е пълно легнало. подобно изхлузване и аз забелязвам, сякаш чупката на кръста е сложена малко по-надолу, бе странно е. Мислех си, че е защото моето дете не седи стабилно само още и като цяло си се гъне, но сега като казваш и се замислих...ти с коя карера си?

Всъщност се оказа,че когато летният кош е в посока на майката, пълното легнало не е пълно.Но когато го завъртях в посока на движението, нещата се опраниха и има пълно легнало.Обаче все още си се изхлузва,може би защото не стои стабилно.Абе имам забележки и бих я сменила със сигурност.Със старата съм аз

# 505
Добре, че ви прочетох момичета, че тъкмо се бях насочила към Карерата, без значение дали новата или старата. Но това, което пишете сега ме разколеба. Thinking
Уфф, аз твърдо се бях насочила към С-лайна, но ги сравних на живо и Карерата е по-мъничка и компактна и дори по-лекичка. Голям танк ми се стори С-лайна. Пък и малко по-напред в темата някой беше написал за изкривяване на вътре на по-големите колела на С-лайна. Е вече съм тотално в шах какво да купя. Лошото че, че бюджета ми е до 650-670 лв.  Tired

# 506
  • Anywhere
Виж Ретрус С-макс, Baby Merc, Amelis Pro, Galaxy Nio....
В Moebebe имат достъпни колички, неотстъпващи по нищо на Адбор.
Избора на модели и марки полски колички в момента е огромен. В Хиполенд на черния петък през ноември ще има 25% отстъпка на всичко и ако не ти е късно, цената ще е повече от добра! И по другите сайтове периодично има намаление. Днес например има 16% в babyspot...Успех в намирането на Твоята количка!

# 507
Също и Адамекс ми се виждат добри. Видях доста мами с такива. Аз май не бих взела S-line ако трябва да купувам. То вдъщвост кои останаха добри от този клас....май никоя. Има и някаква Арте 3×3, тя не знам как е. И от карерата се отказах благодарение на добрите мами тук
 Така трябва да споделяме тук, че да предпазим тези, които се колебаят.

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 23:29 от make41

# 508
Точно ,защото е много лека, не веднъж при натискане малко по-силна на дръжката и щях да изсипя малката.С повече внимание няма как да се случи,от зимния кош бях супер доволна,но от летния съм разочарована.Нещо наклона не ми се вижда както трябва,надявам се малката като седне хубаво и стабилно и да ги нямам тези ядове.
Понеже съм имала С-лайн с баткото,мога да кажа, че С-лайн е много по-добре от Карера. По-стабилна,летният кош е къде къде по-широк и просторен.
И още един съвет при избора. Насочи си вниманието към летния кош,определено той е по-важния поне по мое мнение. За тези пари бих взела комбинирана количка т.е  само с"летен кош" с пълно легнало положение и можеш да си слагаш порт бебе например и да си буташ бебето от новородено. Но поне за тези пари, ще имаш наистина хубав и удобен кош за 6+ месеца,който играе роля на зимния кош като му сложиш едно порт бебе

# 509
И аз съм на мнение като rainbowgirl,че летният кош е по - важен и се използва по-дълго. А при ZIPP и ARTE на ABDOR и NEMO STILE, как е положението, има ли мами с такива колички. Как са летният и зимният кош?

Общи условия

Активация на акаунт