МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 393
  • 555
  •   1
Отговори
# 465
Година и седем месеца вече ползвам S_line  и съм мноооого доволна. Това е най_добрата ми покупка за детето. Да сега има още по-хубави модели на Адбор, но удобството на детето в голям и широк кош за мен е по-голямо предимство от, което и да било друго нещо. Зимния кош е най_голям в сравнение с на Марсел и следващите модели, а летния кош е достатъчно широк и бубка си се чекне вътре без проблем  Grinning Багажника е достатъчно голям и най-хубавото е, че е с цип. Не съм спирала да движа с нея, а за заспиване на вън е много удобна и голямо друсане пада Wink
Мисля обаче скоро да я продавам вече и да минаваме на триколка, че и без това бубка вече иска само да ходи, да бута количката или да я нося, тъй като покрай Велик ден останахме доста време без количка заради спукана гума.

# 466
Здравейте, ако някой търси S-line Адбор да пише. Количката е все още в гаранция и е използван само коша за кола. Но и аз споделям мнението на другите мами, че количката е много удобна, маневрена и комфортна. Изключително проходима.
За съжаление няма да мога да я ползвам, защото заминаваме на далеч и няма как да я взема с нас. Ще търся колички там където отиваме да живеем.
Цвета е 26А. Има уникален голям багажник, побирам всичко в него а и най-хубавото, е че се закопчава и всичко вътре остава чисто.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 10:33 от make41

# 467
Момичета, какво чадърче използвате за S line?

# 468
# 469
Мога ли да се намеся с питане за Gusio Carrera? Изключително съм недоволна от летния кош. Дори при пълно легнало положение (което всъщност е леко повдигнато) ,малката се изхлузва,а какво остава ако я повдигна леко. Много съм разочарована.Има ли и други със същия проблем?

# 470
Момичета, какво чадърче използвате за S line?

Като взимахме количката нямаше наличен чадър в нашия цвят (всъщност май никакви нямаше) и купих от Джъмбо за 9-10 лева. Имаше голямо разнообразие от цветове и нюансът беше почти същия.

# 471
Мерси! Аз се обадих в Галикс и уж чакам да доставят. Дано не ме подведат  Peace

# 472
Мога ли да се намеся с питане за Gusio Carrera? Изключително съм недоволна от летния кош. Дори при пълно легнало положение (което всъщност е леко повдигнато) ,малката се изхлузва,а какво остава ако я повдигна леко. Много съм разочарована.Има ли и други със същия проблем?

аз съм с новата карера и на нея пълното легнало е пълно легнало. подобно изхлузване и аз забелязвам, сякаш чупката на кръста е сложена малко по-надолу, бе странно е. Мислех си, че е защото моето дете не седи стабилно само още и като цяло си се гъне, но сега като казваш и се замислих...ти с коя карера си?

# 473
Мерси! Аз се обадих в Галикс и уж чакам да доставят. Дано не ме подведат  Peace

Аз чаках 2 месеца, но така и не успяха. Но пък аз търсех през лятото. Обясниха ми, че чадърите се разграбват веднага и много рядко остават бройки. А за конкретен цвят било почти невъзможно.
От една страна е удобен чадъра, но от друга го ползвах едва 3-4 месеца и сега седи в гардероба. През зимата нямаше смисъл от него, а вече е пълен абсурд да скрия гледката на дивачето с каквото и да е. Simple Smile

# 474
Количката е продадена Wink

# 475
Здравейте, ородавам моята количка Карера 3в1 в кафяво с бежово, ако някой се интересува да пише. С летния кош не съм имала проблеми , освен че дъщеря ми скъса коланите от нежелание да седи в количка и съм ги шила.

# 476
Здравейте отново Simple Smile
Сега моя приятелка си про....ва количката, пак е s-line. Цвета е като този на снимката на "темата".
И нейната количка е нова. Ако някой си търси да пише.

# 477
А защо я продава, нещо не й харесва ли? Питам, защото в една друга тема, доста момичета пишат, че малко след като са купили и използвали полска количка са я продали и сменили с друга, поради ред причини.
И понеже и аз съм се спряла на полска взех да се притеснявам да не сбъркам.
Бюджета  ми е до около 650 лв., а в другата тема все препоръчват колички от по 1000 и нагоре лв.  Confused

# 478
Нашият дребосък е на 4 месеца вече и съм много доволна от нашата S line. Още не съм пробвала летния кош, но всеки ден сме на разходка и до тук нямам забележки.

# 479
Нашето момче е почти на 11 месеца и сме с S-line. Супер доволна съм! Нямам никакви забележки, няма дефекти или проблеми, освен ако не броим една постоянно спадаща напоследък предна гума. Ако не ме мързеше да отида до магазина да си купя нова нямаше да е проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт