МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 816
  • 555
  •   1
Отговори
# 240
  • София
От време на време пускат в olx, но трябва да следиш. Сравнително нов е моделът.

# 241
http://olx.bg/bebeshka-kolichka-3-v-1-lilavo-i-cherno-s-line-i62967204
 Ето Аня Simple Smile виж тази се продава 2-ра употреба е ако те устройва . Жената е писала че е в много добро състояние и е пълен комплект Simple Smile

# 242
  • София
Мерси, но Вили попита в предния пост. Има още една в olx, в бежаво, като на снимката на темата. Simple Smile

Аз се отказах от тази марка, на друга количка се спрях, въпреки че ги поглеждам от време на време още. Wink

# 243
Здравейте бъдещи и настоящи мами
Имам си една принцеса на четири месеца и до сега бяхме с количка на чиполино, дадена ни от приятели. Сега решихме да купуваме нова и естествено решихме,че зимен кош не ни трябва. Спрели сме се на adbor arte simple, защото коша се трансформира. Само че няма как да я видя точно нея на живо. Някой да има впечатления

# 244
Здравейте бъдещи и настоящи мами
Имам си една принцеса на четири месеца и до сега бяхме с количка на чиполино, дадена ни от приятели. Сега решихме да купуваме нова и естествено решихме,че зимен кош не ни трябва. Спрели сме се на adbor arte simple, защото коша се трансформира. Само че няма как да я видя точно нея на живо. Някой да има впечатления

Можеш да си я поръчаш с опция да я прегледаш и ако не ти хареса да я върнеш.

# 245
Аз писах на онлайн чата за реални снимки и клипче и още на следващия ден ми ги изпратиха Wink Така че може да им пишете много са любезни и бързо се отзоваха, ако някой иска реални снимки на S line цвят 110 мога да пратя   bouquet А ние с мъжа ми решихме, че това ще е количката, ще ни трябва за началото на март за това не бързам да я поръчвам, от магазина казаха, че ако не ми хареса мога да я върна,но .... много се надявам да ми хареса и на живо колкото виртуално  Praynig
Здравей,  и аз съм харесала този модел колички.  Предполагам вече можеш да дсдеш отзиви за количката Simple Smile и ако има имаш снимки ще се радпредварително  Simple Smile и на каква цена я взехте? благодаря предварително

# 246
Здравейте,момичета Wink
Искам да попитам някоя от вас дали има или е виждала ва живо Adbor Marsel summer,цикламената?

http://--reklamen-spam--/product/36284/bebeshka-kombinirana-koli … ummer-3-in-1.html

Такъв ли е цвета в действителност?Казаха ми че има голяма разлика от действителния  Rolling Eyes Някъде в София предлагат ли модела?Гледахме в Дундьо срещу Майчин дом,но там имаше само S line и Marsel len  newsm78
Искам да я купим по-бързо,че термина ми мина и нямам време,пък до Стара Загора ми е далече в 10и месец да обикалям ooooh!

А магазина в стара загора къде се намира и как се казва?  Simple Smile в крайна смртка каква количка купихте?  Понеже и аз съм се спряла на абдор но искам да видя наживо и Марсел и  s-line....

# 247
Здравейте,момичета Wink
Искам да попитам някоя от вас дали има или е виждала ва живо Adbor Marsel summer,цикламената?

http://--reklamen-spam--/product/36284/bebeshka-kombinirana-koli … ummer-3-in-1.html

Такъв ли е цвета в действителност?Казаха ми че има голяма разлика от действителния  Rolling Eyes Някъде в София предлагат ли модела?Гледахме в Дундьо срещу Майчин дом,но там имаше само S line и Marsel len  newsm78
Искам да я купим по-бързо,че термина ми мина и нямам време,пък до Стара Загора ми е далече в 10и месец да обикалям ooooh!

А магазина в стара загора къде се намира и как се казва?  Simple Smile в крайна смртка каква количка купихте?  Понеже и аз съм се спряла на абдор но искам да видя наживо и Марсел и  s-line....

Ние  сме с S-linе вече даже с летния кош и сме много доволни. Ходихме до Стара Загора- магазин Галикс. Намира се като влизаш в града от магистралата някъде в началото беше. Можеш да им пишеш да ти изпратят информация. Служителките им и във фейсбук са много мили и отговарят бързо.

# 248
dianagk,взехме количка S-line,цикламена,поръчахме я от интернет магазина на Galix,след 2 дена беше при нас  с безплатна доставка(а ние сме в село)GrinningПисахме си по фейсбук,много са любезни Simple Smile Доволна съм -даже малката предпочита да спи в нея,отколкото в кошарката LaughingСамо размера(със зимния кош) е наистина голям-едва се събира в багажник на Мерцедес  ooooh!Mr. Green
Марсел са по-компактни,но аз се влюбих в s-line,мъжа ми също WinkБагажника на количката побира доста неща,нищо,че е затворен,а така изглежда и по-добре,много е маневрена PeaceПрепоръчвам с две ръце Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                      

# 249
дано не ми е глупав въпросът - кошът за новородено от тези модели до колко месеца ви беше потребен? 

# 250
Ние си избрахме тази не ни нужен зимен кош чакам с нетърпение първото ми внуче март https://www.facebook.com/BabyGalix/photos/a.248261458545547.6138 … 578284731/?type=1

# 251
  • София
дано не ми е глупав въпросът - кошът за новородено от тези модели до колко месеца ви беше потребен? 
Аз лично смятам коша за новородено за много удобен и го ползвахме над 6 месеца. От скоро сме със седалката. Нашата количка е S-line. Коша е широк и има 3 степени да се надигне гърба.

# 252
Аз лично смятам коша за новородено за много удобен и го ползвахме над 6 месеца. От скоро сме със седалката. Нашата количка е S-line. Коша е широк и има 3 степени да се надигне гърба.
Зависи с какво темпо растете. Някъде до към 6ти месец. Ние сме с Марсел и сме на 5 и половина и мисля вече да слагам другия кош, защото този ни е малък вече.  Peace

# 253
  • Германия
Ние се возехме в коша до 5 месеца, после ни се наложи да си дойдем в България и взехме само кошницата за кола и сега се вози в нея. Февруари като се приберем ще е на 7 и мисля да го поизползвам още малко, съмнявам се, че ще и е малък.

# 254
  • София
Sunny kiss и това е така. Не знам на Марсел колко е голям коща и колко е голямо бебчетови. Нашият младеж на 6 месеца беше 7кг и 69 см и си беше екстра в коша. Вече сме със седалката, не защото му е малък, а защото иска да е седнал и не иска да лежи в него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт