МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 816
  • 555
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ние ходихме до Дундьо да разгледаме друга количка (по-маркова и по-скъпа), но останахме разочаровани и се отказахме, та там видяхме Camarelo, S-line и Zippy. Camarelo ни се видя най-стабилна и добро изпълнение, Zippy ми хареса най-много като цвят (по-изчистено и елегантно стои), но сега съм се спряла на S-line. Основното е, заради това, че когато се сложи летния кош, той не хлътва надолу (както при Camarelo-то и много от скъпите маркови колички), a стои високо, както зимния. Вярно окачването на кошовете е като на количките от преди 30г и на пръв поглед дразни, но пък при тези с адапторите точно идва проблема с по-ниския летен кош, а със зимния и кошницата стои високо. По принцип не ги харесвах полските колички (ми много шарени ми идват  Confused), но като я бутнах на живо я харесах. Simple Smile Мъжът ми хареса повече Jane Muum, но пък много открит летния кош, а все пак той се ползва нон-стоп.

Та, ще продължавам да следя отзивите за S-line. Изискванията ми са: много добра маневреност, летния кош да стои по-нависоко, да е закътан, т.е. седалката спокойно да се ползва зимните месеци (аз съм от мамите, дето си извеждат бебоците на разходка и в -10 градуса). Предпочитам помпащи се гуми, висока, голяма количка, която спокойно да ползвам ежедневно следващите 2г. Размерите не ме притесняват, т.к. имаме голям асансьор, също и количка травъл систъм, която ще си стои в колата, пък и дори и тази да се наложи сме вече с голям багажник. Това ще ни е четвъртото бебе и сигурно 12-тата количка (като почнем от Чиполино, през Куини, Макларън, Бебе конфорт) и искам нещо маневрено, здраво и удобно.
А, ако някоя мама вече продава запазен S-line, може да ми пише на лични. Peace

# 196
  • София
И още един въпрос. Отзиви за Арте 3х3, пак на Adbor? Интересува ме като маневреност как е, висока ли е и къде може да се види на живо в София? Виждам, че няма зимен кош, това не ме притеснява особено, т.к. терминът ми е края на февруари, а летният кош е достатъчно закътан.

М/у другото, отзивите за тези колички са, че са с широки и големи зимни кошове. За по-голямо бебе - от 2м. нататък, това е супер, но новородените се чувстват най-комфортно в тесни пространства и големите кошове обикновено се свличат надолу като изкачите някой по-висок тротоар. Така че големият кош може и да е минус в самото начало. Но пък после бързо ги израстват.

# 197
Аня♥♥♥ , аз се колебаех между S-line & Marsel на Adbor, но после бях решила, че заради големината и широчината на зимния кош ще взема S-line. А и нея я бях виждала и на живо и поразпитах една мама за нея, та  даже я бутах малко и много ми хареса. Но си имах друг фаворит както вече казах (в по-горните коментари - Camarelo Carmela) и след като я намерих на добра цена ще си взема нея. За тези Арте 3х3 ....не съм ги виждала и не съм се интересувала за тях.

# 198
  • София
И ние Camarelo харесахме повече в първия момент, но се отказах заради ниското окачване на седящия кош.

А всъщност какви са разликите м/у S-line, Marsel и Zippy?

# 199
Разликата, която аз забелязах е в големината на зимния кош (изключвам подобните на багажник, рама и т.н.) Зимния кош на С-лайн е най-широк и дълъг от другите - ш. 40/42 см и д. 79/80 см, до колкото помня. На Марсел и Зипи са 35 на 70. Някъде четох, не помня къде, че Марсел и С-лайн са за по-високите мами от гледна точка на височината на дръжката за бутане, за разлика от Зипи и Карера.

# 200
  • София
Мерси. Simple Smile

Видяхте ли това? Wink

# 201
О,това изглежда готино Simple Smile След 15.10 ще е налично, дано да има и други цветове.

Аз да попитам за кошничката за кола към количките - доволни ли сте и до колко месеца я ползвахте?

# 202
аня, разликата между с-лайн и зипи е в дамаската. зипито е най-високият клас на адбор и покритието било най-качествено, с висока влаго-, ветроустойчивост и ув защита. поне така ми обясниха в магазина.

# 203
Хбава е, но и цената ѝ ще е от хубавите. Мисля, че във фб страницата на Галикс имаше снимка с посочена цена newsm78
Аз вече спрях да пазглеждам колички.

# 204
Здравейте,момичета Wink
Искам да попитам някоя от вас дали има или е виждала ва живо Adbor Marsel summer,цикламената?

http://--reklamen-spam--/product/36284/bebeshka-kombinirana-koli … ummer-3-in-1.html

Такъв ли е цвета в действителност?Казаха ми че има голяма разлика от действителния  Rolling Eyes Някъде в София предлагат ли модела?Гледахме в Дундьо срещу Майчин дом,но там имаше само S line и Marsel len  newsm78
Искам да я купим по-бързо,че термина ми мина и нямам време,пък до Стара Загора ми е далече в 10и месец да обикалям ooooh!

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 22:02 от lady_gothic

# 205
Ами на мен лично цикламения ми е много ярък, комбинацията повече сиво и малко розово ми допадна повече и си взех нея. Но на мен и цветовете нa S-line не ми харесаха особено - много са ми ярки някак си, така че може би не съм критерий. Но цвета на живо е по-ярък отколкото на снимката, на снимката и на мен ми харесва.

# 206
  • София
Здравейте,момичета Wink
Искам да попитам някоя от вас дали има или е виждала ва живо Adbor Marsel summer,цикламената?

http://--reklamen-spam--/product/36284/bebeshka-kombinirana-koli … ummer-3-in-1.html

Такъв ли е цвета в действителност?Казаха ми че има голяма разлика от действителния  Rolling Eyes Някъде в София предлагат ли модела?Гледахме в Дундьо срещу Майчин дом,но там имаше само S line и Marsel len  newsm78
Искам да я купим по-бързо,че термина ми мина и нямам време,пък до Стара Загора ми е далече в 10и месец да обикалям ooooh!

Здравей, в магазин Лабиринт има моделите на Адбор и можеш там да погледнеш дали има избрания от теб. Ние от там си я взехме нашата, само че се спряхме на Зипи лукс. Simple Smile

# 207
Благодаря ви ,много Peace
А адреса на магазина?В Люлин ли е? newsm78

# 208
  • София
Благодаря ви ,много Peace
А адреса на магазина?В Люлин ли е? newsm78

Да, в Люлин е. На бул. Петър Дертлиев се намира, но не ми излиза точно номера. Може в сайта на магазина да го видиш на картата къде точно се намира. Само един е магазина в София. Simple Smile

# 209
lady_gothic, за модела Marsel не знам как са нещата с цветовете, но мога да кажа,че на S-line цветовете си отговарят. Ние нашата си я поръчахме от сайта на Галикс и на следващия ден количката беше при нас Simple Smile Даже сега модела, на който си се спряла май е на промоция  Wink

Общи условия

Активация на акаунт