Нашите кухни - тема 52

• 112 299
  • 790
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Като говорите за аспиратор - моят е доста силен, но миризмата на готвено или цигари не премахва  Sad Sad  С метални филтри е - да не би това да е причината  Rolling Eyes

# 61
  • Нейде из лудите гори...
Като говорите за аспиратор - моят е доста силен, но миризмата на готвено или цигари не премахва  Sad Sad  С метални филтри е - да не би това да е причината  Rolling Eyes

Моят не е силен, но се справя с миризмите. Каква ли е причината?

# 62
Благодаря! Марси, аз не успях да видя твоята кухня  Sad

Ето я
Скрит текст:

Много светла и свежа кухня!

# 63
  • София
Записвам се при вас, момичета.  Hug

В процес сме на ремонт на сегашната кухня, като корпуса остава, всичко друго ще сменим.
В момента кухнята ми е зебрано, новата ще е чисто бяла с дървесен плот.

# 64
Здравейте. Рядко пиша тук, някой би ли могъл да ме ориентира на коя потребителка е кухнята от снимки 44,45,46 от албума, най-много ми хареса тази кухня и бих искала да попитам кое откъде е вземано за ориентир....

# 65
  • София
Аз съм на етап- избиране на мивка и смесител.
Спряла съм се на композитна бяла мивка на Бланко, но съм в дилема с или без отцедник.  Rolling Eyes
Дали е удобно без?  Thinking

Тези варианти обмислям:

С отцедник

Без отцедник

# 66
Аз пък от снимките най-много харесах 3 и 4 на ani metcalf 2, ако следи темата още ще се радвам да пише. Simple Smile

# 67
  • София
Здравейте. Рядко пиша тук, някой би ли могъл да ме ориентира на коя потребителка е кухнята от снимки 44,45,46 от албума, най-много ми хареса тази кухня и бих искала да попитам кое откъде е вземано за ориентир....

Като посоча снимката и се вижда никнейм Doret .....  newsm78

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 14:43 от alpha_beta

# 68
  • Някъде на път....

Прилича ми на кухня тип Икеа.

# 69
Аз съм на етап- избиране на мивка и смесител.
Спряла съм се на композитна бяла мивка на Бланко, но съм в дилема с или без отцедник.  Rolling Eyes
Дали е удобно без?  Thinking

Тези варианти обмислям:

С отцедник

Без отцедник

На мен ми е по удобно да има отцедник, но ти си прецени колко работна площ ти остава на плота. Или пък потърси с по-тесни отцедници.  Peace

# 70
Без отцедник май няма да е удобно, но и с такъв широк пак не е удобно. Потърси с по-тесен, удобни са. Аз съм с мивка с тесен отцедник, там държа гъбичката и кърпата за попиване. Отделно си имам сушилник за някои съдове и прибори, които не мога да сложа (за съжаление) в съдомиялната.

# 71
  • София
Момичета, и аз искам с по- тесен отцедник, но най- важното ми е да има много голямо корито.
А не намирам модел на Бланко и с голямо корито и с малък отцедник, всички са с голям.
Спрях се на Бланко и заради марката и заради цвета, тяхното бяло е най- искрящо бяло.
А ми трябва голямо корито, защото от една страна плътно до мивката е стена и е супер неудобно с малка мивка, с каквато съм сега.

Целия ми плот е 130 см, и си мисля, дали да не взема 100 см. мивка с отцедник и направо върху него с дъска да режа и да подреждам съдове, които не влизат в съдомиялната.

Освен този плот, имам работен- 2 метра, така че не разчитам само на малкия с мивката.

# 72
Вземай тогава с широкия отцедник, ще ти е удобно  Peace

# 73
  • Раковски
Вижъе и каталога на лексгруп, гледам към всяка мивка се предлага дъска за рязане която се поставя в орния край на мивката и застава здрав http://eurolux.bg/l_bg/Eurolux_bg/index.html#p=122 , някъде към 120-тата страница.

# 74
здравейте,знаете ли кьде се продават кухненски мивки като тази от снимката в началото на темата и колко ли струва?

Общи условия

Активация на акаунт