Нашите кухни - тема 52

• 112 264
  • 790
  •   1
Отговори
# 750
Да мерси, моята е подобна така като 'Г ", и искам да купя само един плот за да я продължа и да стане "П". Но не намирам в гугал  излизат ми по магазините за мебели само комплекти....

# 751
Абсолютно за по - тъмния плот, дървесния.. Другите комбинации са ми ужасно бозави и не си ги представям като кухня. Т.е представям си ги, но в моите очи резултата е потресаващ.  Rolling Eyes

# 752
Мариета, нашата кухня е подобна на първия вариант и изглежда ето така : http://anelia3220.snimka.bg/daily/drugi.814915. Дано ти помогна, на мен ми харесва все още.

Цветово - да, обаче светлото е без дървесни шарки  Rolling Eyes Според мен основно там е проблема, иначе световете са хубави и си пасват, единствено шарката някак се разминава  newsm78
mari_eta на мен тези двете са ми много любими . При всички положения си помисли хубаво, затвори очи, представи си го, разгледай снимки, харесай си на спокойствие, дори да е нещо коренно различно от първоначалната ти идея  Wink
Скрит текст:

# 753
  • София
 Hug Момичета, много ви благодаря за отговорите за мрамора! Поразчетох се още малко и съвсем се отказх. Ще се спрем на гранитогрес с имитация на мрамор  Peace
 Hug Hug Hug

# 754
Здравейте, може ли да ми кажете дали на вграден хладилник и фризер (със шкаф отгоре) може да се сложи бленда до тавана.

Пускам снимка за какво говоря: http://prikachi.com/images/862/7284862v.jpg

Монтажистите казват, че не може, щял да спре да работи, от фирмата ми казват, че може и така си е и по проект.

# 755
  • ГОре на черешата...
Момичета, много ви благодаря за помощта Hug!
Да, красив е дървесният плот и гръб, но на всички снимки, които сте показали, белите шкафове са чисти, без фладер, и затова съчетанието стои  добре. Но тъй като категорично при мен фронтът ще е с изразен фладер, и то вертикален, не смятам, че гръб и плот с хоризонтален такъв ще паснат.

Mother of PrincesS , затварям очи...и се виждам в моята красива, огряна  в светлина кухня, пък била тя и "бозава"  Wink

# 756
Момичета, много ви благодаря за помощта Hug!
Да, красив е дървесният плот и гръб, но на всички снимки, които сте показали, белите шкафове са чисти, без фладер, и затова съчетанието стои  добре. Но тъй като категорично при мен фронтът ще е с изразен фладер, и то вертикален, не смятам, че гръб и плот с хоризонтален такъв ще паснат.

Mother of PrincesS , затварям очи...и се виждам в моята красива, огряна  в светлина кухня, пък била тя и "бозава"  Wink

А никога не съм казала че ще е бозава  Heart Eyes Аз съм "за" личното усещане на човек, ако ще се чувства добре в червена - нека е червена, ако ще му харесва бяла - да е бяла и т.н. Ако едно единствено нещо беше красиво то нямаше да има толкова много разнообразие и от мебели и от всичко.

Моята я чакам до края на месеца да стане готова. Ще е орех и бреза май не помня Simple Smile Гърба ще е от плочки и изобщо не ми пука нищо, така си я представям, така си я харесвам и това ще си е моята кухня Simple Smile

# 757
  • ГОре на черешата...
Не беше към теб  Hug. Ще чакам с нетърпение да я покажеш Hug!
А аз дано се похваля в следващите една -  две теми.
Днес май ще съм на лов за латекс, няма да купувам, просто да видя и да си представя Grinning...

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 12:46 от mari_eta

# 758
А ние първо купихме латекса, щото по друг начин си представях кухнята в леко червено - оранжев отенък, не знам какъв цвят, череша примерно или нещо от сорта, после обаче си дадох дни за размисъл и се спрях на друга идея, та сега ми се струва че латекса няма да се върже изобщо със шкафовете  Laughing Laughing Ама ако кажа на мъжа ми че вече не го искам и искам друг ще припадне.

# 759
  • ГОре на черешата...
  hahaha

# 760
  • Някъде на път....
А ние първо купихме латекса, щото по друг начин си представях кухнята в леко червено - оранжев отенък, не знам какъв цвят, череша примерно или нещо от сорта, после обаче си дадох дни за размисъл и се спрях на друга идея, та сега ми се струва че латекса няма да се върже изобщо със шкафовете  Laughing Laughing Ама ако кажа на мъжа ми че вече не го искам и искам друг ще припадне.

Е, хайде сега, едно припадане... голяма работа.... Wink
Шегата настрана - по-добре изчакай и си избери нещо, което наистина да ти харесва!  Peace

# 761
Всъщност, нашата кухня е мдф с естествен фурнир, та има много ясно изразен фладер, просто на снимките не личи. Що се отнася за "бозаво"............, точно кухнята ни си представям за въплъщение на тази дума Laughing, ама пак си я харесвам, пък и избрах цветовете точно за 5 мин., че бързахме, та доволна съм. Гърбът се поддържа трудно, все стои на петна (и на снимката се вижда).

# 762
  • Стара Загора
Здравейте на всички.Отдавна ви следя и се мъча да направя своята кухня мечта но до никъде не стигам,а дойде време да я поръчвам.Затова ви моля за помощ,ще кача снимка на помещението и на някои мои проект.Не мога да променям разположението на ел.уредите .
http://nelinka1.snimka.bg/holidays/ot-moyata-kuhnya.454348.33036778
http://nelinka1.snimka.bg/holidays/ot-moyata-kuhnya.454348.33036782
http://nelinka1.snimka.bg/holidays/ot-moyata-kuhnya.454348.33036784

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 16:44 от nelinka_stz

# 763
  • Пловдив
nelinka_stz изглежда готинко така с прозорчета:)
Аз вече доста време си мисла на прозореца и стъклената врата в кухнята слагате ли им нещо перде щора............ Че с тия пари и т.н

# 764
  • Стара Загора
Винаги съм си мечтала в кухнята да имам прозорец и затова като проектирахме къщата си направих тези прозорци.Сега ми предстои обзавеждане на цяла къща,но най се притеснявам за кухнята.Искам да е в светли цветове,тъмен плот но гърба не знам от плочки или от плот.Дали горните шкафове да са до тавана или до височината на прозорците.

Общи условия

Активация на акаунт