Нашите кухни - тема 52

• 112 270
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
  • на Мелмак
Малка латекс да ми препоръчате за трапезарията? Нещо, което да се мие, без да се измива? Че с тез трима мъже все ще има пръсти около вратите или ключовете Crossing Arms.
Четох за Левис, за някакъв силиконов на Бетек?
Аз съм със силиконов,но марка не помня,от Практикер го взехме-мие се ,без да се измива:)

# 736
  • В градината...
Ние си сме с боята на Бетек, мие се. Обаче задължително трябва да се вземе грунд на Бетек, иначе не покрива добре. Евтина е. Предполагам това важи за всички марки /нуждата от някаква основа/. Няма я вече Фауст, която покриваше плътно, без да има нужда от грунд и беше направо без пари.

# 737
  • ГОре на черешата...
Ще погледна в Практикер дали има Бетек, благодаря ви  bouquet!

# 738
  • ГОре на черешата...
Такааа, нещата уж се изясних, пък аз съм повече объркана...помагайте, че ще откача ooooh!

Това е уж окончателния проект:
Скрит текст:

Двоумя се все още за чекмеджетата на бара - как ще се обслужват при отворена врата на миялната  newsm78

Сега обаче съм в нокдаун при избор на цвят за гръб и плот. О, чудо, ММ хареса и той цвета на вратите Модекс, пък аз си мислех че точно за него ще се запъне като магаре на мост Twisted Evil. След като и майсторът го убеди, че на живо не лъщят толкова, а леко променят нюанса си в зависимост от ъгъла, отбелязвам 1 на 0 за мен Mr. Green.
Обаче сега пък ми се струва, че плотът, който харесахме първо, никак няма да стои добре като гръб на избрания цвят врати. В момента вкъщи е огромна торба с  всевъзможни карнетки и вече станах разногледа Crazy...Спрях се на ето тези съчетания, помагайте моля:

Първоначалния избор - врати+плот и гръб:

Така би стояло, но нещо не съм очарована, от гърба най-вече:

Сякаш по ми допада светъл гръб:

Но с дървесния плот:

Или светъл плот и гръб:

Двата плота

Сори за многото снимки, но ми е много трудно...

# 739
На мен с дървесен гръб и плот ми харесва мааалко повече  Blush

# 740
В нашата кухня вратичките са ПДЧ и са комбинирани с такова светло, плота и гърба са дървесни. Като се приберем, ще снимам да видиш как стои, ако искаш.

# 741
  • ГОре на черешата...
Да, разбира се, благодаря, Кати  bouquet!

Майсторът имал някъде една такава вратичка, дано ми я намери и с нея - в склада при плотовете, така на тези малки парченца ми е трудно.

# 742
Ние вече стигнахме до плочките. Сега ги лепим и после щв боядисваме стените. И аз ще разгледам за  този силиконов латекс. Нямам търпение вече да приключваме, че хаоса е пълен.

# 743
Определено НЕ двата дървесни плот и гръб. Поотделно са хубави и двата, но в съчетание ми идват много.
Аз като не можех да избера между две неща, удрях спирачка. Казвах на всички, че не знам и че трябва да минат няколко дни. Мъжът на няколко пъти беше готов да ме разстреля  Grinning
Престани да ги гледаш карнетките, излез на разходка, виж се с приятели. После ако можеш направи една разходка из магазини за кухни и мебели. Може някое цветово съчетание да те уцели право в сърцето, а може и да е нещо съвсем ново и различно. Важното е да ти хареса и да можеш да си го представиш в твоята кухня. Пък майстора ще изчака малко, ти ще стоиш после в тази кухня с години.

# 744
  • малко градче
Може би малко по-светъл нюанс на дървесния гръб и плот ще са добри. На мен дървесното ми допада , до по-светло.   Като знам и аз колко пъти променях плота, в мебелната къща чак ми станаха приятели.

# 745
  • ГОре на черешата...
Там е работата, че няма по-светъл нюанс. По-тъмни да, но по-светли няма избор...лудница, ако някой ми беше казал, че ще е толкова трудно, нямаше да му повярвам Tired...

# 746
  • на североизток от Рая
ако някой ми беше казал, че ще е толкова трудно, нямаше да му повярвам Tired...

Съгласна съм с теб. А ако знаеш ние как се лутаме.  ooooh! Плотът ще е гранит, това е категорично, но гърбът ще е от плочки, големи - 60/60 и  е толкова труден изборът какви да са.
 Сега търсим плочки за под, оглеждаме, мислим, ще се почва тези дни с къртенето.
 И аз имам снимки на гранити, плочки, разни гранитогреси, че и няколко списания ни даде мойсторът, който ще прави кухнята. Там има и вратички Модекс, разни кухни, харесвам, харесвам...И мивка трябва да избера,  и смесител, и ред други неща. А това цветово напасване ми е най-трудната част. Искам красива кухня.

# 747
  • ГОре на черешата...
Мдаммм, освен всичко друго сега трябва да преглътна и цената  Sick...обаче пък я искам точно такава кухнята Crossing Arms.

О, чудо, ММ току що одобри светли плот и гръб. Защо се прокрадва в мен съмнението, че просто му писна от моите претенции и гледа бързо да приключи Rolling Eyes? Все едно де Laughing...

# 748
Здравейте,  трябва ми допълнителен  работен плот  за кухня.  Тясно ми е, нещо като бар плот,  за да стане "П".Не мога да намеря в гугал само такива плотове, може ли да ме ориентирате къде да търся във Варна и как вървят цените  bouquet

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 23:04 от yasmina

# 749
Мариета, нашата кухня е подобна на първия вариант и изглежда ето така : http://anelia3220.snimka.bg/daily/drugi.814915. Дано ти помогна, на мен ми харесва все още.

Общи условия

Активация на акаунт