Нашите кухни - тема 52

• 112 332
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,

за сега съм на етап избор на цветове на целия апартамент, вкл. и на кухнята. Просто блокирам. А като застана пред изложени плочки за баня направо ... Как си избирате цветовете? Знам, че въпросът ми е глупав, но помагайте!

# 106
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте,

за сега съм на етап избор на цветове на целия апартамент, вкл. и на кухнята. Просто блокирам. А като застана пред изложени плочки за баня направо ... Как си избирате цветовете? Знам, че въпросът ми е глупав, но помагайте!

Аз лично първо гледам снимки в интернет на готови кухни и бани, решавам какъв стил и цветове ми харесват и едва тогава отивам да гледам по магазини, като търся конкретно това, което ми харесва. Например всякакви шарени цветове, цветя, злато за банята изобщо не ги гледам, защото не ми харесва. Кухнята много добре обмислих в какъв стил и цвят искам да е и не губя време да гледам други.

Виж готови кухни тук например - http://www.houzz.com/photos/kitchen

# 107
  • Някъде на път....
Здравейте,

Не, хич даже не е глупав въпросът ти.
Има няколко варианта:
1. Доверяваш се на усета си и избираш цветовете според личното си въображение (при мен не работи - не мога да си го представя как изглежда, трябва да го видя). Но съм виждала доста успешни комбинации на цветове само на база собствен усет на човека.
2. Гледаш готови изпълнени неща в нета и ги правиш 1 към 1 у вас.
3. Доверяваш се на интериорен дизайнер - там поне промени може да правиш докато ти хареса най-много. (Аз правя така).  Peace

Успех!

# 108
  • София
..............

Обаче страшно ми харесва и искам да я видя на живо.
В кои магазини има изложени повечето им модели, в Лексгруп?

.............
Да, в магазина на Лексгруп на Ботевградско шосе можеш да ги видиш.  Peace

t_ilieva, благодаря!  Hug

# 109
  • Балчи-Варна
http://electron.bg/teka-dve-e3869bia-p-75353.html?tabid=4&st … C1%C0%CB%D7%C8%CA

Момичета какво ще кажете за това?Има ли някоя от вас такъв вид абсорбатор?Вършат ли работа или са само за красота?

# 110
  • София
Момичета, как ви се струва бял рафт върху каменна стена в кухнята?

Имам проблем с визуализацията и се чудя, не искам да стои като кръпка.

Това е стената в кухнята.

# 111
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какви са шкафовете в кухнята?

# 112
  • София
Поръчали сме от този тип бели шкафове от масив без дръжки и с дървесен плот.

КУХНЯ

# 113
Иля, откъде сте ги поръчали, че и аз искам такива?

# 114

Според мен ако рафта е като плота, дървесен цвят ще стои по добре. Защото стената е груба, а белия рафт е някак по-фин и наистина може дастои като кръпка.  Peace

http://electron.bg/teka-dve-e3869bia-p-75353.html?tabid=4&st … C1%C0%CB%D7%C8%CA

Момичета какво ще кажете за това?Има ли някоя от вас такъв вид абсорбатор?Вършат ли работа или са само за красота?

Този абсорбатор стои като гръб на плота, нали, че не бях виждала такъв  Embarassed... Мисля че ще върши работа само ако наистина смуче добре, иначе парата си отива нагоре. И друго, като се готви много повече ще се цапа от другия вид, според мен  Peace

# 115
  • София
Иля, откъде сте ги поръчали, че и аз искам такива?

съпружка, дърводелец ни я изработва.

Според мен ако рафта е като плота, дървесен цвят ще стои по добре. Защото стената е груба, а белия рафт е някак по-фин и наистина може дастои като кръпка.  Peace

И аз имам такива опасения, че няма да си пасват.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 11:55 от Иля

# 116
  • Бургас
На икейските кухни  и чекмеджетата са блум. Поне на досегашните, защото от следващия месец сменят изцяло асортимента на шкафовете за кухня.

# 117

Аз смятам че щом и кухнята е бяла,  белия рафт би стоял по добре на стената. Ще се слива с цялостното обзавеждане в стаята, няма да  се откроява толкова, колкото ако е в цвета на плота и  да привлича погледа .

# 118
  • Някъде на път....
..................
Аз смятам че щом и кухнята е бяла,  белия рафт би стоял по добре на стената. Ще се слива с цялостното обзавеждане в стаята, няма да  се откроява толкова, колкото ако е в цвета на плота и  да привлича погледа .............

Подкрепям. Такова е и моето мнение.  Peace

# 119
  • Отвъд алеята зад шкафа
..................
Аз смятам че щом и кухнята е бяла,  белия рафт би стоял по добре на стената. Ще се слива с цялостното обзавеждане в стаята, няма да  се откроява толкова, колкото ако е в цвета на плота и  да привлича погледа .............

Подкрепям. Такова е и моето мнение.  Peace

Peace

Общи условия

Активация на акаунт