Нашите кухни - тема 52

• 112 309
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не ви разбирам обидите, за това си ги спестете!!!

# 91

Момичета, извинявайте, но видях как една дама щяла да си поръча мивка за близо 600 лева и смесител за над 200 лева. Как се навивате да дадете толкова много пари за нещо, след като има и по-евтини варианти. На мен сякаш ми се свидят парите за толкова скъпи неща..
Едвинствено си го обяснявам с излишък на чужди средства, които трябва да бъдат похарчени или просто .. незрялост  Thinking

Това да разпределяме парите на другите хора ми се струва много зряло.

Май се обсъждаха кухни тук не финансови инвестиции. Ако ги имам бих дала и 100К за една кухня - просто защото ще ми доставя удоволствие всеки ден да влизам в нея Simple Smile Всеки има различна позиция относно парите. Моята е, че са за да се харчат!

Та по темата - след няколко месеца ще ми се наложи да купувам апартамент  Embarassed И кухнята ми се струва като една от най-важните за мен стаи... събирам постоянно идеи, но само се обърквам дали искам да е модерна или по-семпла с диванче до прозореца на което да пием кафе с приятели сутрин Simple Smile)) Определено искам да е отделно от хола ... страшен любител съм на рибата ... и ако са на едно ... няма да е приятно определено!
Та с две думи - записвам се за темата (и до сега ви следях, но скришом  Embarassed ).

# 92
  • София
Не ви разбирам обидите, за това си ги спестете!!!
не обръщай внимание на чужди глупости, това че някой има възможност да си позволи нещо качествено и респективно по-скъпо от масовката не го прави незрял. Незрели са написалите го. Всеки прави кухнята си или обзавеждането си според финансовите си възможности естествено. Аз като минала вече и през двата варианта смятам, че ефтиното и излиза по-скъпо. Подкрепям избора ти на качествени материали. Но ако искаш кухня, която да сменяш след 5 години заложи на простички неща.

# 93
  • София
Мога да отговоря на грубите, безочливи обиди със същото, но не ми е в стила... избирам интелигентния начин и ще замълча.

Panajotova  Hug sunnyday  Hug

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 11:19 от Иля

# 94
Не се тръшкай толкУз!
Вложи мисъл и практичност и ще получиш кухнята на мечтите си- такава, каквато ти е удобна на ТЕБ!
Тук, в този форум, е въпрос на фукня или смелост да си покажеш екстрите...
От толкова желание да се избяга от старомодни и соц куФнета,
се нагледах на еднакви скъпи "модерни" такива!
Благодаря на всички момичета, които имаха смелостта да си покажат кухните!   bouquet

# 95
  • Раковски
Всеки се простира според финансовите си възможности, в този ред на мисли ще споделя, че  дори и с по-евтини материали, уреди, мивки кухнята ще върши своята работа. Продължителността на живота на дадена мебел, в случая става дума за кухня зависи най-вече от нейната експлоатация и поддръжка.

# 96
Всеки се простира според желанията и възможностите си .
Има пари момичето, харесва ѝ и ще си купи! Вие какво злобеете ?

Все някой ще се намери да се заяде за нещо  Close

# 97
Иля, нашата мивка е такава http://www.geraka.com/44-kuhnenski-mivki/4191-kompozitna-mivka-e … 480-granitek.html (явно и ние сме имали излишък, ама що на чужди бе? - наши си бяха средствата Grinning). Нямам надрасквания, много съм доволна от нея.

# 98
Иля, нашата мивка е такава http://www.geraka.com/44-kuhnenski-mivki/4191-kompozitna-mivka-e … 480-granitek.html (явно и ние сме имали излишък, ама що на чужди бе? - наши си бяха средствата Grinning). Нямам надрасквания, много съм доволна от нея.

Моята е същата. От 2,5 год. я ползвам и още си я обичам. Не сме богаташи и трябваше да избирам между нея и съдомиална, но като дългогодишен ползвател на мивка, в която влизаха четири чаши мисленето не беше дълго и не съжалявам нито за миг.

# 99
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Иля не обръщай внимание, във всяка тема се намират тролове да се заяждат и да развалят добрата атмосфера.

Ние в момента сме на етап ел инсталация, така че ще мине още много време докато имам какво да покажа.

Има един въпрос - мострените кухни на ИКЕА са с добре изглеждащи механизми на пръв поглед. Някой има ли впечатление от цените и качеството, сравнени с bloom?

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 15:47 от gadamer

# 100
  • Раковски
Икейските кухни са с панти на блум, механизмите им не знам, някой им ги прави, но са с друго име.

# 101
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря. Ще трябва да отида по-подробно да ги разгледам и да обърна внимание на цените.

# 102
  • София

Моята е същата. От 2,5 год. я ползвам и още си я обичам. Не сме богаташи и трябваше да избирам между нея и съдомиална, но като дългогодишен ползвател на мивка, в която влизаха четири чаши мисленето не беше дълго и не съжалявам нито за миг.

nani.o, Stef4o, страхооотна мивка! Heart Eyes
И доколкото видях, цветовете са на различни цени и точно белия излиза най- скъпо.  Crossing Arms

Обаче страшно ми харесва и искам да я видя на живо.
В кои магазини има изложени повечето им модели, в Лексгруп?

До сега разгледах мивките в Герака, там има мостри само на иноксови и в Техномикс, там имаха 3 мивки.

# 103
  • Някъде на път....
..............

Обаче страшно ми харесва и искам да я видя на живо.
В кои магазини има изложени повечето им модели, в Лексгруп?

.............
Да, в магазина на Лексгруп на Ботевградско шосе можеш да ги видиш.  Peace

# 104
  • Раковски
Чисто бялата и чисто черната са им на-скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт