Нашите кухни - тема 52

• 112 309
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
  • София
какво мислите за тези двата аспиратора? Някакви съмнителни или специфични неща, който не виждам. Кумина ни ще се пада от дясно на аспиратора.

# 76
  • София
бибиту , ще те послушам, ще взема модела с широкия отцедник.  Wink
За смесителя, искам и той да е на Бланко, бял и с душ, но на по-нормална цена не успях да намеря и явно ще се простя с душа.

Спирам се на тази мивка.

А смесителя ще бъде евентуално един от тези двата.

# 77
Ехаа, този черния смесител много стилен ми се вижда. Ако има с какво да го вържеш в кухнята, сигурно ще стои уникално красиво. Успех в избора  Peace

# 78
  • София
бабиту, аз смесителя ще си го поръчам бял, просто на картинката е сниман черния цвят.  Wink

И да попитам нещо, спешно ми трябват бели линейни дръжки, някой да е чувал изобщо, дали съществуват или от този тип са само алуминиеви?

# 79
Тъй, тъй... Моята кухня няма да я бъде.

Аз имах такива съмнения- кухничката е малка, апартаментска, а стиловете, които ми харесват са си за къщи.
Много ми е трудно да реша и избера на къде да тръгна.
Най-вероятно ще се спра на кухня, която е максимално "лека" , лесна за поддръжка и най-добре усвощаваща малкото пространство.

Има ли някой , който е сложил в малък апартамент кухня като тази в началото на темата?

Дървеният плот-колкото и да го обичам, не бих сложила, иска здрава поддръжка и многоооо пазене.

Мисля да сложа мъничък плот само с два котлона? Вие какво бихте ме постъветвали? тъй като не живеем там постоянно има ли смисъл да сложа 4 котлона или да си оставя пове4е място за плот?

# 80
  • Русе
Сложи си с 2 котлона, за мен няма смисъл от 4-ри Simple Smile

# 81
  • Някъде на път....
.............

Мисля да сложа мъничък плот само с два котлона? Вие какво бихте ме постъветвали? тъй като не живеем там постоянно има ли смисъл да сложа 4 котлона или да си оставя пове4е място за плот?

Два котлона са ти достатъчни. Остави си повече място за работен плот, винаги си трябва!  Peace

# 82
Здравейте търся дърводелец от София ,който би изработил стол за хранене на дете от дърво като нормален кухненски,но по-висок.Ако познавате такъв който се занимава с дребни поръчки бихте ли ми дали координатите му.

# 83

И да попитам нещо, спешно ми трябват бели линейни дръжки, някой да е чувал изобщо, дали съществуват или от този тип са само алуминиеви?

На нас фирмата, която ни прави кухнята, закара алуминиевите да ги боядисат по мое настояване. Така и не успяхме да намерим бели тогава. Вече половин година ги ползваме, нямат поражения.

# 84
  • София
Момичета, отидох на място да видя бялата мивка на Бланко и о, ужас... мострата беше надрана и стоеше на груби сиви линии.  ooooh!
Ако това се води най- доброто качество, не знам, каква ще си взема.  Confused

На нас фирмата, която ни прави кухнята, закара алуминиевите да ги боядисат по мое настояване. Така и не успяхме да намерим бели тогава. Вече половин година ги ползваме, нямат поражения.

Kua, благодаря, ясно... остава ни единствено варианта с праховото боядисване.

# 85
Нашата мивка е бяла на Лексгруп, доволна съм, чисти се лесно и засега е без никакви надрасквания. Но пък смесителят ни е бял на Бланко- също нямам забележки.

# 86
ние сме сложили такова столчета

# 87
  • София
Киа, надявам се и аз да попадна на качествени мивка и смесител, ще прескоча другата седмица до Люлин до шоурума на Бланко да разгледам.

какво мислите за тези двата аспиратора? Някакви съмнителни или специфични неща, който не виждам. Кумина ни ще се пада от дясно на аспиратора.

Ползвам този модел аспиратор на Фабер от няколко години, нямам оплаквания.  Peace

Принципно съм абсолютно и винаги ЗА 4 котлона, но в случая щом няма да живееш на това място постоянно, 2 котлона са ок.  Wink

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 10:12 от Иля

# 88
Момичета, извинявайте, но видях как една дама щяла да си поръча мивка за близо 600 лева и смесител за над 200 лева. Как се навивате да дадете толкова много пари за нещо, след като има и по-евтини варианти. На мен сякаш ми се свидят парите за толкова скъпи неща..

# 89
  • В градината...
Момичета, извинявайте, но видях как една дама щяла да си поръча мивка за близо 600 лева и смесител за над 200 лева. Как се навивате да дадете толкова много пари за нещо, след като има и по-евтини варианти. На мен сякаш ми се свидят парите за толкова скъпи неща..
Едвинствено си го обяснявам с излишък на чужди средства, които трябва да бъдат похарчени или просто .. незрялост  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт