Нашите кухни - тема 52

• 113 010
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
kremena , щората е вътрешна.Казва се ден и нощ.В момента на снимката е в затворено положение.

# 166
  • Раковски
Здравейте момичета,  искам да попитам за кухненските плотовете от масив. Някой от вас ползват ли такъв, от къде сте си го поръчали и какво мислите за неговото поддържане?

Тези плотове се мажат със специално олио през определено време за да не попива вода. Според мен поддръжката е по-голяма. Има ги в салекс за оглед.

# 167
  • Раковски
Да, бибиту, до този извод относно чекмеджетата и аз стигнах. Всичко на долния ред, освен под мивката, ще е чекмеджета.
Все още се чудя какъв да е плотът. Искахме с мъжа ми мивката да е вградена в плота, но ни казаха, че това е най-добре да се направи с гранитен плот. Обаче ценатааааааа. И сега съм в чуденка.

Под мивката също може да има чекмедже в което да има кофи за отпадъци, към това чекмедже може да се сложи ел механизъм който да го отваря  с едно докосване, ако ръцете са заети с отпадъци.

# 168
  • София
Беше доста отдавна когато коментирахме на кое място да си монтирам котлоните.Посъветвахте ме да не са в нишата която се образуваше до високата колона.Сега вече мога да кажа ,че не съжалявам ,че приех съвета ви.Относно оранжевия цвят, за който някой се изказа доста скептично - въпрос на вкус ,мога да кажа че съм много доволна.
https://www.facebook.com/radka.baleva.5/media_set?set=a.61268441 … 537190&type=3

pisana306, честита нова, слънчева кухня!  Wink

# 169
Да, бибиту, до този извод относно чекмеджетата и аз стигнах. Всичко на долния ред, освен под мивката, ще е чекмеджета.
Все още се чудя какъв да е плотът. Искахме с мъжа ми мивката да е вградена в плота, но ни казаха, че това е най-добре да се направи с гранитен плот. Обаче ценатааааааа. И сега съм в чуденка.

Под мивката също може да има чекмедже в което да има кофи за отпадъци, към това чекмедже може да се сложи ел механизъм който да го отваря  с едно докосване, ако ръцете са заети с отпадъци.

Благодаря ти за идеята, би ли ми казал какво представлява този ел механизъм и каква е цената му! Благодаря ти предварително!

# 170
Благодаря на всички ,които споделиха мнения и харесаха кухнята ми . Embarassed

# 171
  • Раковски
http://www.blum.com/bg/bg/01/60/20/30/#

Това струва в магазина около 260 пари доколкото помня, в цената механизма не е включен а само електрониката.

# 172
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
жива реклама си е това -за мен

# 173
Кое е реклама? Момичето помоли да му кажат какво представлява механизма и цената, не е натрапена информацията.

# 174
Момичета, моля за помощ!  ooooh! Кухнята ни е нова, фурната е вградена и на високо и до нея са котлоните с абсорбатора. Но при готвене излиза доста миризма..не знам дали е нормално, през цялото време, когато готвя във фурната, абсорбатора работи и все пак мирише много. Налага се да слагаме нещо на процепа, за да не излиза миризмата. Когато отворя вратичката всичко се вдига нагоре и имам чувството, че омирисва апартамента. Някой има ли представа какво да направя, за да намаля миризмата?

# 175
  • Раковски
Облака пара излиза винаги след готвене, но пък по време на готвене не би трябвало да излиза пара, обърнете съм към сервиза или магазина от където е купен уреда, че може да е нещо фабрично или уплътнението да се е разместило.

# 176
Ами...ние имахме готов шкаф за вграждане, мъжа ми буквално взе фурната и я пъхна вътре. Не знам дали има някакво уплътнение отстрани...дали е възможно това да е проблема? newsm78

# 177
Мисля, че не бива да си запушвате процепа на фурната, че фурните за вграждане се вентилират и охлаждат оттам, да не направите някоя беля. Мнението ми е напълно непрофесионално.

# 178
Такива системи имат абсолютно всички фирми , които произвеждат водачи с пълно изтегляне и плавно прибиране, като GRASS, Hettichи Plastimodul. Цената оказана от вас е некоректна, и вие много добре го знаете ,действителната цена е минимум два пъти по-висока .По евтино излиза с механично отваряне .
 shadowman Когато давате информация не се изживявайте като платен Блум " трол".

# 179
уплътнението да се е разместило.
  Peace
Не знам дали има някакво уплътнение отстрани...дали е възможно това да е проблема? newsm78
Уплътнението е на тялото на фурната по цялата обиколка. Вижда се, когато се отвори капака.
Това уплътнение се "закопчава" на няколко места. При чистене е възможно да се "откопчае".
ето:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт