Нашите кухни - тема 52

• 112 406
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз си взех от този модел релси и ги монтирах за дъното на горния ред шкафове.
Предимство на икейските релси е, че са от неръждаема стомана.

# 436
Здравейте, момичета Simple Smile
Купихме си жилище и сега ми предстои обзаведжане. Поръчах си кухня - бял гланц. Плотът ми е черен (звезден прах се води, черен, сякаш напръскан с малки точици по него). Общо взето си е черен. А за гръб бях решила да слагам плочи, но нищо не можах да избера.
Та в последствие реших и гърба да бъде като плота. В последствие възникна въпроса, черен (същия като отдолу) или бяло би стояло по-добре? Да не би плот и гръб в черно да стане много тъмно  Thinking
Ще съм ви благодарна,ако ми дадете съвет, че това ми е първа кухня, колкото и да гледам снимки в нета, нищо не мога да преценя.
Другите ми въпроси и вълнения ще пиша по-късно Simple Smile

Благодаря предварително:)

# 437
  • София
Я да ви питам - нормална цена ли ми дават за металната тръба за окачване на сушилници и други разни джаджи да ми искат над 120 лв за малко над метър дължина? Чудя се мога ли аз да си я купя отнякъде, ако ги има в продажба и дали ще се съгласят да я монтират?
Ох, досаждам ви си сигурно с глупави въпроси Embarassed, но имам чувството, че всеки те работи както му е най-добре...

Ето тук има и тръби и почти всички аксесоари за нея:

http://www.-spam234-/catalog/index.php?cPath=107_109

# 438

Колко см са от дъното на шкафа до релсата? Обмислям да я монтирам по същия начин и ще я ползвам за кърпи. Дали ще е удобно да се слагат?

# 439
120лв за такава релса  Shocked Е, срам нямат някои хора.....
Мариета, ако ти харесват икейските, разрови се из сайта им, имат и доста модели кукички, с които би могла да окомплектоваш, и те не са скъпи. Може да се поръчат чрез Еконт - те ги закупуват от твое име и ти ги носят. Вземат някакъв процент комисион, но не е кой знае какво. Със сигурност ще са ти няколко пъти под 120лв  hahaha

ето ги: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=kitchen_in&cID=284&tCatID=250  - по-надолу в страницата  Wink

# 440
  • В градината...
О, Раличка, мерси за линка - има и черни /на моята кухня ще ми ходят много  Peace/.

# 441
 bowuu

и аз, въпреки, че нямам все още нова кухня, се загледах по черните  Heart Eyes

# 442
  • В градината...
Моята кухня е бяла с черни рустик дръжки, имам и етажерка с черни рафтодържачи и корнизите си ги правихме черни - от ковано желязо  Peace

# 443
Еее, ами тя си е баш за теб тази черна релса  Peace

# 444
  • В градината...
Еее, ами тя си е баш за теб тази черна релса  Peace
Дам.

# 445
  • ГОре на черешата...
Много ви благодаря, много ми помагате  bouquet! Най-вероятно ще си купя от ИКЕА или ако има варненки да ми кажат от къде при тях, че в началото на април ще ходим във Варна. Това с монтирането на горните шкафове е идея - тъкмо ако не ми хареса как стои ще я махна без следи, само да се включи отново момичето да каже колко е отстоянието Rolling Eyes.
Те и за лед-осветление ми искат над 150 лв - това за 4,5м. Ще проучвам и него явно Thinking.
Пък мивка и смесител 100% ще си купя аз - и от тях като ме "думнат " с по 50 лв - де отиде тя...

# 446
  • София

Колко см са от дъното на шкафа до релсата? Обмислям да я монтирам по същия начин и ще я ползвам за кърпи. Дали ще е удобно да се слагат?

В момента не мога да измеря, но напълно достатъчно, кукички съм накачила, кърпи, висящ сушилник, и те са икейски.
Ето снимки, зад кафявата лайсна, която всъщност е Г-образен профил, ми е лед осветлението.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 14:27 от alpha_beta

# 447
  • ГОре на черешата...
Йее, благодаря Hug! Предполагам с обикновени болтове или видии не знам точно как се казват се завиват тръбите?

# 448
  • София
Йее, благодаря Hug! Предполагам с обикновени болтове или видии не знам точно как се казват се завиват тръбите?

Да, обикновени винтове за дърво, с отвертка и лек натиск, не се пробива предварително дупка.

# 449
  • ГОре на черешата...
  bouquet
Спести ми едни 70-80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт