МАЙчето красиво с бели зъбки ,учи се да прави първи стъпки.

• 70 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
честит рожден ден и на Ния, и на Лъчо!
да не пропускам някого.
да са здрави, весели и игриви всички дечица!

да се оправят и болнички, ако има бързо.

много се радвам за проходилите!
и Наско тази седмица проходи, на 20ти се пусна стабилно сам по диагонал на хола.
и сега и ходи, и пълзи, навън е за ръчичка, скоро ще правим прощъпулник,живи здрави Simple Smile
ама е с бронхит тия дни, и аз се разкашлях лошо и си слагам компреси мед.
днес го захраних с прясно мляко от лидл пилос. с една зърнена закуска, хареса го.

нямам никакво време, на работа се върнах, тия дни гледам Насето вкъщи, взех си изпитите и съм много доволна, голям зор и голямо нощно четене беше, че и изпит по физическо имах, в един дъждовен ден  #Crazy с мойто кърмене... справих се отлично.
на ясла е приет, най-далечната в квартала, но и кака му беше там на ясла, та ги познаваме, а и бяхме доволни.
целувки за всички.
вече извадих от гардероба късите гащета, гащеризончета, тениските за децата, че много топло.

# 466
Честит 1 юни! Нека децата ни растат весели, безгрижни, винаги усмихнати и много щастливи! Simple Smile
Торта "Дъга" приготвих и аз за моята принцеса Simple Smile

# 467
честит празник на милите ни деца!
да растат здрави, весели и щастливи!  Grinning

много хубава торта, Ilieva08  бравос.
не съм влизала тук от последното писане. надявам се да сте добре мамите и децата.
Ние на 26ти направо влязохме в болница с двустранна пневмония, бронхитът за 4 дни се беше влошил, аб не помогна, та венозно се наложи друг.
вчера ни изписаха и още се оправяме и Наско, и аз. направо трагедия.

ходихме с каката днес на детски мероприятия, да си избере подаръци за нея и Наско, с братовчедка им, весело беше, ама много студен вятър. насам-натам, вкъщи торта Simple Smile
весел празник на всички  Two Hearts moresmile

# 468
Здравейте момичета Hug
Честит празник на всички дечица , да растат здрави, щастливи, палави и  игриви и да носят радост и поводи за гордост в семейството!

Ние вчера празнувахме първият рожден ден на Криси , голям купон беше в къщи newsm59  ura newsm59

Тук времето тъкмо се беше позатоплило и изкарахме летните дрехи и вчера и днес - студ #Cussing out
Днес ходихме на детска забава по случай празника , но Криси не се впечатли особено.
Вече имаме 8 зъба и хапваме всичко с голямо удоволствие. Друго ново при нас няма.
Целувки от нас за всички мами и бебоци и много приятни летни разходки Hug Hug Hug

# 469
  • Бургас
jos , много кофти за пневмонията, добре, че вече е минало и се оправяте. Занапред без такива неприятни неща, да сте здрави и всичко да е ок!  Hug

Честит първи рожден ден на Криси, здраве, усмивки и много късмет!

Честит първи юни на всички деца, да са ни много здравички и щастливи! Heart Eyes

# 470
Здравейте ...

Надявам се всички да сте здрави и дните ви да са изпълнени с детски смях и забавни игри.

Hug

# 471
  • насън...
благодаря ви момичета за хубавите думи за моите произведения...не ми е професия, но май ще се превърне в хоби...това ми беше първата торта със захарно тесто...по мой си модел беше...исках да е или слънце, или лъвче, или тигър и то накрая се получи лъвче като слънце...Simple Smile)) гледам, че има и други майсторки...браво!!! мнг е зарибяващо, само време да има..
рожд. дни минаха....пораснаха бебоците...станаха големи...ние още не вървим сами...каката се пусна сама на 16 месеца...този маймун не чакаме да проходи по-рано...че може и на 18 месеца да е чак...знам ли...не че бързам, ама хич не е приятен този период, особено ако така се проточва...явно е някакъв ген при нас...Simple Smile няма значение, важното е да са здрави...в понеделник сме на тази гадната ваксина на 13 м....оф откога я отлагаме...мнг ми е чоглаво с тези ваксини...да мине тази и остана само още една в края на годината...
айде чао от нас засега, дано сте добре всички...  bouquet Hug Heart Eyes
ама защо никой не пише вече???!!!! къде сте всички???!

# 472
Здравейте момичета Hug Hug Hug

Темата наистина запустя, но в това хубаво време никой не стои вътре.
Криси вече ходи стабилно, дори тича. Хапва всичко, но в горещините няма голям апетит. Вече пие вода / достигаме до 240мл. на ден/. Спи само по веднъж на обяд по 2-3 часа.
Като гледам снимките от миналото лято по това време, той беше на броени дни, а сега е голямо детенце, направо колко бързо и неусетно лети времето ... Но да са ни живи и здрави!
Приятни и усмихнати слънчеви дни от нас Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 473
Снощи се върнахме от море - изкарахме си супер;) Лъчо беше послушен, игра си под чадъра на плажа, обикаляхме бреговата ивица, крачетата в морето, в басейнчето се плацика и си игра с играчките ... Не че не яде пясък и не се въртоляви по пясъка, но повече си седя на хавлията под чадъра да си играе, също в басейнчето със стоплена водица. Имахме и много готини басейни в комплекса - детският басейн беше на Лъчо до бедърцата:) В Обзор има страхотен сенчест, красив и нагласен парк - доста отвисяхме и там. Беше 27-29 градуса, последните 2 дни само малко поваля следобяд, но Лъчо пусна едни сополи, та не ходихме на плаж, а се плацикахме в хотелските басейни, когато беше ок. Май аз заразих бебчо, защото от първия ден ме почна някакъв секрет, гърло и нос. Обадихме се на педи, после ходихме и на док, отделно имахме такъв за спешни случаи към комплекса, но не се наложи, за щастие. Сополите - бистри, лепкави, огромни - само аспиратор спасяваше, температура за един ден до 38 и еднократно Панадол - това беше. Сега останаха още сополите, но се посгъстиха и намаляха, изписаха на Лъчо обичайните неща - давам, когато се сетя. Имаше нет в лобито на хотела и заведенията, но ме мързеше и си починах от това:)) Има огромно количество снимки, клипчета ... ето една нередактирана:)

# 474
Здравейте!
Ние се по изгубихме, ама  имахме малко  проблеми.  Дребния беше с доста нисък хемоглобин, наложи се да  правим други изследвания за да видим как е желязото. Обаче това си се оказа направо предизвикателство. Три пъти му взимаха кръв докато успеят да ги направят. Първо  не могат да му намерят вена, в крайна сметка му взеха от пръста, обаче отиваме на другия ден да вземем резултата, а те ни викат нещо не са станали изследванията, била се съсирила кръвта или нещо такова. Втория път пък я нямало детската лекарка и някак стажантка се мъчи да му взима (пак от пръста естествено) И чак третия път успяхме да ги направим. Няма да разправям какъв зор беше пък да го държа гладен и жаден. Той пък за проклетията точно в този период се събуждаше по три пъти през нощта и плачеше за шишето с млякото, при положение че имаше период в които си спеше по цяла нощ. Не знам усещаше ли какво...!?!  Горкия доста се измъчи и аз покрай него де. Напълно спря да яде само по малко мляко пие. Опитах всичко смесвам  го с млякото слагах дори по малко захар в супите за да хапне, не иска и това си е. Не знам вече какво да го правя и как да го накарам. Лекарката ни изписа капки (желязо) тъй като се оказа че и то е доста ниско, и витамини за апетит.  Сега ги пием и след месец ще повторим изследванията за да видим дали има някакъв ефект и дали се е вдигнал хемоглобина. Предупреди ни че ако не е започнал да се храни и хемоглобина му не се е повишил ще го вземат в болница да му преливат кръв. Много съм притеснена и не знам как ще го оправим.
Иначе плануваме след две седмици да ходим на почивка,  но тъй като не обичам морето решихме да идем на Велин Град. Ходихме там преди няколко години беше много хубаво и е идеално за семейства с деца. Има детски кътове в самия хотел, басейни с топла минерална вода и е много тихо и спокойно.

Ivvangeline, браво на вас, няма начин да не сте си прекарали страхотно... Simple Smile   Браво на лъчко че е слушкал и кротко се е забавлявал. Hug 
Моята щерка  все още я е страх от вълните и изобщо не доближава водата. А на плажа не се спря за секунда последния път, за малко щяхме да я изгубим... : D

# 475
Добро утро. Вече два дни поред се опитвам да събера урина за изследванията на годинка, но безуспешно. Използвам едни найлонови колектори за момиченца, които продават по аптеките, но или не успявам да хвана детето навреме или заедно с пишкането детето ака и замърсява колектора... Моля за съвет! Как да процедираме? С мъжът ми сме намислили утре рано сутринта, докато още не е станало време за ставане да й сложим колекторчето с идеята като се събуди по-късно, вече да е пишкала в него. Не знам обаче дали ще проработи тази тактика.  newsm78

# 476
Добро утро. Вече два дни поред се опитвам да събера урина за изследванията на годинка, но безуспешно. Използвам едни найлонови колектори за момиченца, които продават по аптеките, но или не успявам да хвана детето навреме или заедно с пишкането детето ака и замърсява колектора... Моля за съвет! Как да процедираме? С мъжът ми сме намислили утре рано сутринта, докато още не е станало време за ставане да й сложим колекторчето с идеята като се събуди по-късно, вече да е пишкала в него. Не знам обаче дали ще проработи тази тактика.  newsm78

Сложи я на гърне докато се изпишка

# 477
Днес сутринта точно това пробвах, но тя сутрин директно си ака в гърнето и така зацапа и колектора Sad

# 478
привет,
изтърколи се едната годинка за малките сладурки и сладури,
много здраве и детски смях за всички!

позагуби се народа, повече по разходки дано да сте били, ваканция, моренце..

Мики-маос, винаги търси в такъв случай второ мнение,
заведи го при друг спец с резултатите, виж какво може да се направи за апетит.
има едно апетон, май за по-големи беше  Rolling Eyes не съм сигурна де.
иначе за апетит след болести знам, че се дава чай от жълт кантарион,
така че опитай по малко да му слагаш от такъв чай, може и комбиниран, в чайчето като даваш през деня.
също и давай му мусака тиквички с ориз, картофи с шунка и сирене, нарязана на ситно ябълка, печена тиква, пълнена чушка с булгур,овесени ядки и моркови и тн като го оставяш да рови в чинията с ръце, да прояви интерес, може да му направиш плодова салата в интересна купичка, най-добре прозрачна - киви, ябълка, черешка, да си взима сам
ее, отдолу слагаш мушама Wink
дано всичко е наред, няма да си мислиш сега лоши работи  Hug

Бръмбар,
на Милица като бебе взимах така, в 5 ч отварям пампи, слагам колекторчето, затварям пампи и пак си спи. веднага като се събуди я гушкам на рамо 5-6 минути и веднага отварям пампи без да я стискам и въртя и пресипвам урината в контейнерчето.
успех!
поздрави на всички

# 479
  • Лудогорието
Здравейте   bouquet
Минавам да кажа, че Митко проходи миналата седмица и в неделя мислим да правим прощъпулник.  Heart Eyes Брей фъстъка порасна! Вече има 8 зъба, с които постоянно налита да ме хапе  Crazy Имам съмнения, че са тръгнали и още зъби. Проявява завиден инат за възрастта си и по това се различава коренно от батко си  Heart Eyes
В края на юли мислим да ходим на семейна почивка из Родопите, живот и здраве  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт