МАЙчето красиво с бели зъбки ,учи се да прави първи стъпки.

• 70 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Лудогорието
За всички пропуснати от мен рожденици и техните майки   bouquet  newsm59  smile3510
Нека дечицата ни растат здрави, смели и усмихнати!  Hug
Митко още го е страх да се пусне-държи се само за едното ми пръстче и ако го пусна веднага сяда на земята. Пълзи активно, преминава с бясна скорост през праговете-краката са му вечно в синини. Няма наяждане-налага се да се крием, когато ядем.  Mr. Green (пу-пу, за разлика от батко си). Малкото му хоби е да ми хване крачолите и да ме дърпа да ходим по стаите или навън. Много се впечатлява от топки, часовници и животни  Crazy Много обича и да му пея.
kanye , не мога да се стърпя и да кажа колко е красива дъщеричката ви. Много хубава концепция си имала, но тя и с другата рокля е прекрасна  Grinning Да ви е жива и здрава!

# 451
  • София
Момичета благодаря за пожеланията и комплиментите  Embarassed, всички бебоци в тази възраст са сладки и красиви.
Мики-маус и Криси е толкова сладък с тези бузки .

Сега малко и за нас , че отдавна не съм писала. След периода с разстройството , когато ни изби 7-мото зъбче, сме много зле с храненето, отказва ми  дори каши, а преди ги харесваше. Вече не мога да кажа , че имаме и режим на хранене  ooooh!, иска да яде само храни които сама да си отхапва или мляко. От две вечери се буди по 2 пъти и иска да яде, така че очаквам скоро пак зъбче.  Вкъщи ходи свободно във всички стаи , навън още я е страх и е хваната за мен ( за мое щастие) .
  не ни приеха на първо класиране за ясла  Sad, не знам дали имаме някакъв шанс за 2-ро или последващо класиране . Трябва да мисля за частна ясла, на гледачка не ми се иска да я оставям., да изкарвам фалшиви медицински, също няма да го  направя.
Сега спи по 1 път на ден от 12-13 до към 14- 15 часа, вечер ляга към 21.30-22, но вкъщи по принцип лягаме късно.

Как са мамите, които се върнаха на работа?  някой от СФ мами , класирахте ли се за ясла ?
Засега поздрави от нас, лек и успешен ден на всички

ЕлЕм бъзро да се оправяш, че скоро наближава , един от най вълнуващите моменти , пожелавам да си изкарате прекрасно. какво стана с яслата при вас

# 452
Здравейте момичета! Рожденничетата са страхотни сладури , да са живи и здрави всичките Hug Hug Hug Голямо вълнение е първият рожден ден на малкия човек. Аз днес пак разглеждах детските торти , за сега сме се спрели на две - едната с Мики Маос , другата с Гъми Беар мечето , в последствие ще решим. Криси си похапва доста добре, вчера го водих до личната лекарка защото има хрема , предположи че е от зъбчето ,което се кани да пробие ,шесто по ред е. Пръскам му спрей Куикс в носа ,а той милия плаче с цяло гърло Sad Някой беше питал за триколките. Ние му купихме такава http://www.shopmania.bg/other/p-dietska-trikolka-lexus-trike-chi … -mietalik-9012686 , Криси я харесва , но не изкарва дълго в нея , както и в количката , иска да го пусна да ходи ида събира боклуци по земята Mr. Green това му е любимото занимание. На кратко това е от нас , много  Hug на всички мами и бебоци и приятни слънчеви разходки : ))

# 453
  • насън...
здравейте, майчета!  Hug Grinning

отдавна не съм писала, рекох да се разпиша...Simple Smile)
виждам почна се с рожд. дни...ние я свършихме тази работа отдавна...Simple Smile)
пожелавам на всички пораснали бебоци да са здрави, весели, игриви...да папкат и да слушкат...мнг мнг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  Hug за мамите   bouquet  bouquet  bouquet
при нас новото е че момъкът се отби...изведнъж...на 3-ти бях на среща на випуска и го накърмих преди да изляза...оставих го ревящ на вратата и тръгнах и оттогава не иска да суче...дърпа се, смее ми се на гърдата като я види...мнг е странен...само дето на мен не ми е смешно, а ми се реве...толкова ми е криво, не очаквах толкова скоро и така отведнъж да се отбие....аз очаквах, че ще ми е криво...ама така изведнъж стана и ми е още по... само този кривчо какво ще го правим...изведнъж порасна и сега се прави на голям мъж нещо...Smile) мляко не иска да пие..караме с 300 зора на 3 яденета на ден...изобщо не наддава...от половин година все 9 кила стои.....и не спи, и е крив...зъби скоро не са ни никнали...не знам защо така отведнъж отказва да суче...да не бях ходила на тази среща...дотогава всяка вечер с кърмене се приспивахме...може да ми се е разсърдил, че го оставих... Mr. Green
а и гърдите ме понаболяват леко, имам бучки...иначе не ги усещам препълнени, само на места запушени....а вече са минали 10 дни от последното кърмене...явно наистина доста ми е била намаляла кърмата...той и затова и не наддава Sad..не смея да се цедя, пък и не ми върви особено..ще видим как ще се оправям...
сега отивам да разуча как се качват снимки, че да почерпя поне със собсвеноръчно приготвената от моя милост торта... Grinning

# 454
  • насън...
ето я и почерпката от нас Simple Smile

и понеже съвпадна с Великден, правих две торти...голямо правене на торти, козунаци, кексчета и т.н. падна, а после се ометоха за 0 време...Simple Smile))

и погачата

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 02:52 от Amen

# 455
ехааа, колко много рожденици. На всички малки човечета пожелавам много здраве, весело и безгрижно детство! Да бъдат радостта и гордостта в живота на мама и тате!  Hug

Ние празнувахме в къщи и както се казва 3 дена яли, пили и се веселили. Направихме и прощъпулник, Виктор хвана топка, остави я, хвана книга...Стоя, стоя, гледа, мисли Laughing. Накрая си тръгна с черпака. А няма да ви казвам колко и какви коментари имаше от наша страна, голям смях падна.
Ще кача снимки, когато имам повече време.

Amen, ти направо ме изуми, бе човек Shocked. Та това са направо произведения на изкуството, особено за такива, като мен с две леви ръце. Хоби или професия ти е?

# 456
  • Лудогорието
Amen, ти направо ме изуми, бе човек Shocked. Та това са направо произведения на изкуството, особено за такива, като мен с две леви ръце. Хоби или професия ти е?

Наистина! Браво!

# 457
Момичета,днес нашата малка Ния става на едно годинка! Чувствайте се почерпени с каквото ви се хапва за нейно здраве!

# 458
Naninka, Честит първи рожден ден на Ния  newsm59 newsm38 newsm67
Да ви е много здравичка, щастливичка и усмихната. Много да радва цялото семейство, да има безгрижно и прекрасно детство Hug Hug

# 459
  • София
нанинка , чрд на Ния,
да е много здраво, жизнерадостно и весело дете.

# 460
Честит Рожден Ден на  Ния, да бъде много здрава щастлива и много да се гордеете с нея! Hug

Amen, браво на теб, изглеждат страхотно! Simple Smile

# 461
Честито на всички рожденици!!

Вчера, на 19-ти, и Лъчо стана на 1 годинка:) Да ни е жив и здрав!

# 462
 Hug

Честит Рожден Ден и на Лъчко!  Hug Да е много здрав, винаги по детски щастлив и безгрижни игри му желаем! baloni

Вече и ние сме с нова прическа... Simple Smile вчера го подстригахме и  съм много доволна, много сладко му стои, и даже сега съжалявам че не го подстригах преди рождения му ден. Криси със всеки ден се отпуска все повече да ходи сам. Все пак предпочита да съм до него и да ме държи за ръчичка. На консултацията този месец не е качил изобщо... Sad На всичкото отгоре резултатите от изследванията показаха че му е доста нисък хемоглобина, Лл каза че е с анемия, и ни изпраща на хематолог. Напоследък отказва да яде, само блъска всичко което му се доближи до устата, а точно сега трябва да се храни добре, просто не знам какво ще го правя...!

# 463
Добро утро, мами  Hug
Честит Рожден Ден на всички рожденици!   Hug Да са живи, здрави, щастливи и да растат сред весели игри и много усмивки!     ura

Ние проходихме  Grinning. Ще и правя прощъпулник в събота  Simple Smile Вече си прави стабилно 5-6 крачки Simple Smile Имаме си вече един кътник и втори на път. Докато избие беше голямо ревене, вдигна и температура. Sad Този месец на консултацията и ние не сме качили особено (около 100гр.), но пък на сантиметри е пораснала с 4см и сега сме вече 77см на 9200гр. Изследванията още не сме ги направили.
Приятни разходки с малките човечета  Hug

# 464
  • у дома
Привет момичета! Първо, честито на всички сладури и сладурани и техните родители, които са навършили 1 годинка, са проходили, кръстени са или са празнували по друг повод. Да растат здрави и щастливи.
Ние се загубихме, щото мойто боледуване се удължи с един вирусен конюктивит след гнойната ангина. И така, почти цял месец май мина в боледуване и по лекари. Малкият също се разболя, 3 дни много висока Т, на 4тия ден се изрина по гръбче, коремче и личице. След 3 дни и това мина, ама аз вече много се притесних, че от понеделник сме на ясла пробно и не знам какви ще са ни изследванията, че ги взимахме точно преди обрива.
Иначе, на 16 май навършихме 1 годинка и кръстихме Никола. Беше чудесно, само да виждах нещо (бях точно в разгара на очната инфекция и едва гледах, че и така ме боляха очите...). Но всичко мина чудесно. Бяхме само близки хора и пак се събрахме достатъчно.
Други новини - на държавна ясла не ни приеха и бях в паника, щото аз скоро почвам работа. Тук има само 2 частни, харесахме едната и ще го даваме там известно време. Разход е, но друг избор нямаме. Дано свикне и детенце бързо.
На последната консултация бяхме 78 см и 10.800 кг. Вадим 9 и 10ти зъб и комбинирано с вируса хич не ядем. Абе зор си изкарах, но пък здраве да е.
Скоро пак ще пиша, че сега вече виждам нормално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт