МАЙчето красиво с бели зъбки ,учи се да прави първи стъпки.

• 70 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Честито на рождениците!!!!!

А за прехвърляне на майчинство - точно това е изискването - да е работещ, не може на пенсионер, или поне пак да работи на трудов договор. Целта е да се въртят там едни осигуровки в системата. Работодателят няма право да откаже - това е платен отпуск за отглеждане на дете до 2 г.

# 436
  • Щастлива мама на 3 слънца
Честити рожденничета! Живи , здрави , щастливи и палави да са! Hug newsm59[/i

*АДРЕНАЛИНКА* , моят син прохожда в момента , носи 19 номер.
мерси

# 437
 nbirthday Ilieva_08 честита рожденичка и честит рожденик на Мики-маос - здраве, весели игри и само усмивки да предизвикват на лицата ви ...

Ако може споделете какви триколки сте купили или ще купувате ...   bouquet

Избирам между тези за момента  ...
http://olx.bg/nalichni--detska-trikolka-lexus-trike-razlichni-ts … ve-novi-i48393161   -   LEXX TRIKE
http://-spam217-/index.php/trikolki-i-karting-s-pedali/triko … d-3v1-2013-detail   -   LEXUS TRIKE GRAND
http://mal4o.com/product_info.php/products_id/3254?utm_source=sh … paign=direct_link   -   LEXUS TRIKE
http://www.bebe-best.com/detska-trikolka-cangaroo-ekstrijm-tcherna-p-47510.html   -   Cangaroo Extreme

# 438
Ilieva_08, мики-маос,  newsm59 newsm38 newsm67, Честит първи рожден ден на малките ви слънчица.  Да са здрави, да растат щастливи и да имат прекрасно детство  : hug: Hug

# 439
Тъй, като не мога да се включа в реално бг време, отбелязвам по нашенско,че наш Вико също направи една годинка.
Ilieva_08, мики-маос, да са ни живи и здрави рождениците. Много да ни радват с малки и големи постижения Hug  bigdance2
Вчера (8-ми май) закарах бебчо на градина в 7:50 и се сетих,че точно тогава преди една година го родих. Докато пътувах за работа, пророних няколко сълзи в колата от радост и носталгия.

Моят син проходи с обувки 21 номер. Тайно се надявам да му стават и есента за още 1-2 месеца, че се изръсихме 75$...кожодери гадни.................

# 440
честит рожден ден и на Вико,
rosan4e
нека расте здрав, щастлив, свободен, весело и будно дете!
да умее да възприеме всички хубави качества от теб!

много носталгично преживяване, много мило.

СГГ,
за триколка само да ти споделя, че не обичат децата после да ги карат, да въртят педали е трудно, защото е изместен центърът на тежестта, така че вземете такава със здрава дръжка за бутане, да
може да качва бордюри и да "копа"дупки по нашите улици  Joy
да е с удобна седалка, да не изпотява, ако може да има сенник, но не е задължително, и шапка за слънце върши работа.

# 441
rosan4e, Честит първи рожден ден и на Вико  newsm59 newsm38 newsm67 Нека да е здравичък и щастливичък. Много да радва цялото семейство и да расте безгрижен и много обичан Hug Hug

# 442
Честит рожден ден на Вико на rosan4e, Криси на мики-маос  и Адриана на  Ilieva_08!   bouquet Да растат здрави, щастливи, усмихнати и обичани!  newsm51 newsm59 Tada newsm38

# 443
Честит първи рожден ден на Симона на мама kanye и на Светослав на мама svetli2013  newsm59 newsm38 newsm67
Да са ви живи и здрави бебоците, много да ви радват, да имат много щастливо и безгрижно детство  Hug Hug

# 444
Честит първи рожден ден на Симона на мама kanye и на Светослав на мама svetli2013  newsm59 newsm38 newsm67
Да са ви живи и здрави бебоците, много да ви радват, да имат много щастливо и безгрижно детство  Hug Hug

nbirthday   Gift    cook    ura

# 445
И от нас честит първи рожден ден на Симона на мама kanye и на Светослав на мама svetli2013. Да растат здрави и много щастливи!   bouquet  Hug

# 446
  • у дома
Ихаа, и заваляха рожденничета Simple Smile
Честито на росанче и нейният Вики, на kanye и нейната Симонка и на svetli2013 и нейният Светослав! Да са здрави, щастливи, палави децата!

Ние се стягаме за рождения ден в петък и кръщенето. Всъщност, снаха ми прави всичко милата, че аз нали се тръшнах болна - оказах се с гнойна ангина (аз такова чудо може би преди 30 години съм карала, а може и да не съм). То една яка температура, то чудеса. Парцал съм, но дано оцелея до петък. Просто трябва...
Надявам се всички сте добре. Желая ви хубава вечер!

# 447
  • София
Здравейте мами и бебоци  Laughing Laughing
  Честити рожден ден на :
Вики на rosan4e, Криси на мики-маос  и Адриана на  Ilieva_08, Светослав на svetli2013

Пожелавам им здраве, здраве и още здраве, безгрижно детсво, и усмивките да не слизат от лицето им.

# 448
  • София
А сега и от нас малко снимков материал :

http://snimki.be//store/1/361399889827.jpg  -питката за прощъпулника

http://snimki.be//store/1/231399889880.jpg  - тортата , в тон с роклята ни  Laughing

Правих ме го в едно заведение в младост с детски кът, едвам я изкарвахме от него .  Преди да духнем свещитчите на тортата, си нацапа червената рокличка и ми се развали концепцията да е в тон с тортата  Laughing Laughing. направихме и прощъпулника в същия ден , хвана си фотополимерна лампа, явно ще върви по стъпките на майка си  Laughing. Ще пиша пак скоро всеки ден съм на работа и почти нямам време .

Целувки на всички

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 17:57 от kanye

# 449
Здравейте! Hug
Благодаря ви много за пожеланията! :* Hug

Честит първи рожден ден на Симона на мама kanye и на Светослав на мама svetli2013  newsm59 newsm38 newsm67
Да са ви живи и здрави бебоците, много  да ви радват, да имат много щастливо и безгрижно детство  Hug Hug
Kanye, Голяма красавица си имаш, пу-пу да не и е уроки. Криско и тои я хареса май, посяга да гали монитора... Grinning

Ние празнувахме в къщи имаше доста дечица, събрахме се с приятели с които не се бяхме виждали отдавна, откарахме купона до сутринта... Беше много хубаво, но все пак Не бих си го причинила друк път да правя рожден ден в къщи особено с толкова деца... сякаш бомба беше паднала... Три дни не можах да оправя  после...

Ето и две снимки от нас от фотото, че другите все още не сме ги изкарали.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт