Точкова диета 11

• 108 420
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Привет, точици  Simple Smile
дариии - добре дошла Simple Smile
tissi - успех, с теб сме Simple Smile
Neva_D - и аз уча, сладка Simple Smile Май сме на един кон Grin
А аз да си кажа от работа и вчера и днес нямах време за обяд... И започнаха да ме болят мускулите... Момичета, какво е мнението Ви за Магнезия? Аз искам да започна да пия, но идва доста скъпичко и все отлагам. Сега пия едни капки "Канабидиол"... не, че са по-евтини от магнезия, но "ме натиснаха" и ми ги дадоха и ... няма начин Simple Smile Satisfied Но се чудя какво да правя вече... Хормоните нещо не са ми наред и тези кила още повече ме изнервят... Вие как сте с настроението? Дали много ми се събра наистина или от диетата, но аз на моменти съм супер, в следващия рева... Надявам се днес вечерята да е също толкова добра, както внощи Simple Smile А ако знаете какъв скандал вдигнах на майка ми, че искаше да правят с детето кекс.... Не е за описване... Scream НАДДЕЛЯХ! Нямаше кекс... Ама и как да има? - дъщеря ОПИТВАЩА СЕ да е на диета, тя самата е 100 кила, баща ми не спира да яде "от иконимия" да дояжда, болна баба с операция на стомаха, син-ДИАБЕТИК и подрастващо внуче... Ама, права съм, нали? Не трябва да е така...
Ох, извинявам се, но няма с кой да споделям Wink Хубав и режимен следобед, мацки Wink

# 661
  • София, България
Благодаря ви, момичета!

NovoMamche, много си права! Напълно заставам зад думите ти и действията ти! Дори да си викнала и креснала е имало защо! Стоя зад теб и силно се надявам ти да повлечеш крак и цялото семейство да промени хранителните си навици редом с теб. Така ще си направила добро не само за теб, но и на цялото семейство 

# 662
NovoMamche насъбрало ти се е доста, работа, учение, дете- няма как да не ти се губи настроението. Аз съчетавам само работа и учене, без дете, но понякога ми идва на нагорнище. Crazy А като се прибави и диетата...
 Мисля, че трябва да се поровиш в нета, има изобилие от нисковъглехидратни и здравословни рецепти. Може да предложиш на майка си и детето да ти забъркат един диетичен десерт и всички да можете да си хапнете от него. Хем за теб диетично, хем и за тях. Аз например мисля скоро да си направя тиква с маскарпоне и малко мед или подсладител. Една лъжичка мед не е чак толкова много въглехидрати.
Може отслабването да стане по-бавно, но ако се насладиш на режима, вместо да го приемаш за нещо лошо и ограничаващо, ще си много по-щастлива и спокойна.  Hug

# 663
  • София, България
Ех, това маскарпоне, още ми се свиди да дам пари за него, ама и за него ще се прежаля. След малко отивам до магазина и ще дам 1 мин. размисъл за покупката на маскарпоне.

Иначе медът не е много зле. 20гр мед са ти 15т ( аз така я смятам горе-долу една лъжица). Тъй че си е екстра Simple Smile

# 664
  • София, България
Здравейте, момичета! Много набързо ще ви драсна няколко реда и бягам да спя!

Първо: Тази вечер ми беше първата тренировка по водна аеробика от 20-21ч... Само ще кажа, че отиването ми траеше 15 мин... връщането 40 мин... направо се влачих като народна песен. Тази тренировка ми спря тока, боли ме всичко, а не бях яла от обяд и си викам трябва ми някаква храна спешно, защото ще колабирам.

Второ: Отидох в магазина и трескаво гледах етикетите на био сладките неща и воала...
Да споделя и с вас да си имате предвид:

http://dietmag.eu/17-thickbox_default/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D … %B0-pariziana.jpg

Това нещо за бройка е 2,67т,(десертът е 30гр)., аз изядох 3 броя... и ми излезнаха само 8,02т. Купих си 12 бройки... да има ..., а в магазина бяха само 0.69лв. за брой

Лека нощ, след тази активна тренировка ще заспя за броени минути щом докосна възглавницата

# 665
Привет, точици Simple Smile
Снощи цяла вечер не можах да вляза в сайта ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА!!! Прибирам се, аджаба, снощи в нас и от вратата ме лъхна една сладка миризма... Влизам и от вратата се скарах на майка ми, че пак не ме е послушала, а тя си седнала край масата и се подсмихва... Безотговорно ми се струва! Sweat
tissi и Neva_D - Благодаря Ви момичета за подкрепата, но загубих тази битка... Надявам се войната да не загубя, макар, че ми намирисва на това...
Семейството ми е свикнало да се готви в големи тенжери, тигани и тави... Замесва се тесто в 3-4-5 дози и се почва - две тави лучник и с остатъка баница или зелник или тиквеник.... Край няма! Като се скарам и баба ми чуе и веднага вика или "Това, че ти си на диета, не значи, че всички трябва да ГЛАДУВАМЕ!" или "Ама престани да се караш! Човек няма на какво да посегне" и тем подобни...
Вечерята (единственото хранене до момента за деня) ми беше в 17:45 Sweat Smile и в отчет - салата:
150 грама марула - 5 т. (точките са различни все - от 1,7 до към 4)
100 грама краставица - 4 т.
  50 грама стар лук - 4 т.
  50 грама авокадо - 5 т. (и тук точките са различни - от 2 до 8,53)...
Риба тон в захтин (1 консерва и от друга само зехтина, за да е по-мазничко, а и детето да не яде мазнините :Д
По щипка сол и черен пипер по 1 точка = 2 точки... Общо от салатата 20 точки
много вкусно, но... до към 21 часа устисках... И тогава си взех 310 милилитра таратор... Не мога да сметна точните пропорции на отделните части, затова пиша общо 10 точки или за деня 30 точки
Мнооого дълго стана, извинете. Хубав ден Simple Smile

# 666
  • София, България
NovoMamche, може би най-добрият начин е ти да си мотивацията на останалите. Хапвай здравословно, влез във форма и може би сами ще поискат да бъдат като теб - знам ли... Но не се предавай заради роднините. Знам колко е тежко да си сам в начинанието и да не срещаш подкрепа в лицето на най-близките си ( не от личен опит, но съм гледала такива предавания и направо разкъсваше душата). Концентрирай усилията си само върху себе си за сега...!

А пък аз, момичета, да ви кажа тази тренировка направо верно ми е стопила лагерите. От вчера до днес -500гр... Направо не знам! Половин килограм надолу, чувствам се супер! В четвъртък пак - дано малко ме отпусне мускулната треска... , а този слабителен чай така ме чисти..., че как се бях запекла сега ходя по 2 пъти. Гаджълъка вика - вече ти личи, че си по-слаба...

Та така.. от 79.9кг на твърдо 75кг. Продължаваме напред!

Сега ще си хапна 5 зрънца или 56гр. грозде 10,14т, ама си го купих и ми се хапва!

Приятно отслабване, красавици!

# 667
Привет момичета! Цял ден нямам интернет, голяма гадост.   Angry

NovoMamche никакво отказване и дума да не става! Виж ме мен, 8-ми ден без напредък. Laughing Но няма да се дам и ще се стремя да се храня здравословно и нисковъглехидратно.

tissi този десерт ще го издиря. Аз си хапнах 4 блокчета от черния шоколад, което прави 12т.
Успех с тренировките! Така ще сваляш килца още по-бързо.

Обядът ми беше: пилешки пържолки с малко сметана, гъби и гауда. В допълнение и 1/2 авокадо. Грубо сметнато 9,5т. За десерт 4-те блокчета шоколад 12т. Вечерята ще е пак пилешко с гъби, този път без сирене а със зелени чушки и поне 200мл. винце.

Не съм се теглила, утре може да видя как е положението. Whistling

# 668
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Аз не разбирам защо всеки път като реша да съм на диета и хлапето се разболява Sad!

Не мога да определя точно менюто си нито за днес, нито за вчера, но по грубо смятане точките за всеки ден са ми около 40. Поне горе-долу.
Редактирам се - днес съм минала точките заради салатата от моркови Hushed! Много "скъпи" тези моркови!

Браво на всички стриктно четящи етикетите и отслабваши!

# 669
Привет, точици!
дариии - и на мен ми се е случвало... Не се предавай! С малко дете изкушенията са навсякъде, но с болно дете е още повече. НО ТИ МОЖЕШ! Simple Smile
Никакво отказване и за мен! Не се отказвам от моят режим, а казвам, че съм загубила битката с мама и баба Grinning Но мама през седмица е втора смяна на работа и аз готвя Sweat Smile Снощи намерих пилешки крилца в хладилника и направих сос от майонеза (около 100 грама), около 2 с.л. соев сос, 1/2 бурканче приблизително (цялото е 135 гр.) горчица, олио, сол и черен пипер. Намазах ги с четка за сладки обилно, покрих с фолио и във фурната Simple Smile Изядох 1 само, че имах "ранна вечеря" Wink
Отчета за вчера е УОУ!
Обяд: Киндер Пингуи - 12,5 т., Печени фастъци - 13,5 т. - 26 точки
Ранна вечеря (никакъв грамаж спазен!) - пържени яйца (останали от някой и не знам колко бяха, но слагам 3 бр.) - 3 точки; 3 бр. люти чушки - 3 т.; топено сирене (пишеше 1 гр./100 грама) - 1 т., маьонеза с песто - около 5 точки (идея нямам), всякакви сушеници (около 200-300 грама) - 5 точки - 17 точки приблизително...
И след това крилцето... Абе мисля, че съм влязла в 45 Grinning
Простено ми е... в цикъм съм Grinning Прекрасен ден, дами Wink

# 670
  • София, България
Явно пиенето на белия равнец си каза думата и на мен също взе, че ми дойде! Тази сутрин съм +100гр, но хич не ме интересува. Все пак съм в МЦ. Днес да се похваля ми е първият ден от обучението на новата работа, преминала съм интервюто успешно и започвам работа с доста хубава заплата. Ще си взема кутийка с домат и моцарела за всеки случай, както и едно десертче за 2 и нещо си точки.

# 671
tissi Честито за новата работа и успех!! bouquet
От колко време пиеш бял равнец? Аз също пия от скоро, чакам резултат но още няма.  Cry

Такива два празнични дни ми предстоят, че не ми се мисли! Как ще се побирам в режима не знам, не ми липсва тесто и сладко, но когато излизам с приятели ми е тежко да следя какво ям, какво пия... Laughing

# 672
  • София, България
Завърнах се, главата ми е бръмнала от информация.. както и да е .. аз бял равнец пия, откакто почнах и диетата. Вече съм на 2-ра опаковка, но сега ще го спра, докато не ми свърши. Сега ще чакам да ми свърши, за да си взема направление за гинеколог и да види какво става с тази моя киста ...

Иначе и на мен ми наближава именния ден, но няма опасност, нямам намерение да прегрешавам! Предполагам, че тогава ще съм пак на обучение, знам ли.....

Нищо не съм яла цял ден, нещо не ми беше удобно там да ям, та си върнах кутията с домата, моцарелата и десертчето. Влизам, а в апартамента мирише на пържени кюфтета... отварям кюфтета, питам мъжото, вика, че били в тарелка във фризера... бъркам в кофата, за 100гр има 4гр въглехидрат и без да ме интересува излапах едно, а то е под 100 гр..., ама хич не ме и интересуваше колко е. Глад! Хаха, сега ще вляза в банята, за да не превърна жилището в сцена от местопрестъпление и после ще видя дали да не си измисля една салатка с още 2 кюфтенца... евтинки са на опаковката като видях...

Neva_D, горе главата, ще се справиш подобаващо! Simple Smile

# 673
Ох, предполагам как ти е на нова работа...и аз съм ходила с кутийки за обяд на ново място и ми беше малко куцо. Докато не видях, че колежките са бетер мен- туршии, люти чушлета...сланинка, все едно не сме в офис а на пикник. Mr. Green

Аз си имам стратегия за следващите няколко дни, тъй като време за стриктно следене на точки и записване няма да намеря. Ще си похапвам нещо с месце и салатка. Сладкото и хляба, пак да си кажа, не ми липсват.

Сега съм метнала едни наденички на фурна и ще направя салата с останалите зеленчуци в хладилника...краставица, зелен пипер и един домат. Laughing

# 674
Дами, нова тема се пуска на стр. 50 от старата.

Общи условия

Активация на акаунт