Сега май ще ми трябва почивка
Дъждовното време го докарахме и по нашия край
Хубав ден на всички

и се радвайте и не пропускайте всеки миг с любимия човек, няма втори дубъл

Аз лично не го уважавам този ден кой знае колко,защото той не е ден на мама или на жената изобщо,а на трудовата жена.А пък това дето жените се направихме много трудови,не е кой знае колко добре за семейството и за нас самите.Но това аз си го осъзнавам след доста душевни битки.Не говоря за това,как да стоим само с парцала в къщи или само пред огледалото,но да успеем да балансираме и си съхраним женското в нас!!

Май закъснях за кафето
ще си проличи 
направо ми пълни душата,като гледам как набождат все повече красоти и тръгват да растат.Сега обмислям ограда за моята ,защото тоя моя изумен дребен кучо ходи като валяк навсякъде и руши.Уж вече поумнява все повече,ама чак да ми пази градинката -толкуз акъл няма още!!
и дали някога ще има не зная!!

Всичко което кара един човек да се чувства добре е правилно, независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно 
Благодаря!!!
!!!Посрещнахме малкия морски и изпразнувахме три рожденни дена!!!В родата имаме 8 рожденника този месец и......става много гъсто дереджето!!!От утре пък служебно ме няма за три дена!!Като се завърна надявам се да е малко по разредена програмата!!Последните два рожденника са накрая на месеца.......
да съберем сили за тях!!!
а на останалите, да се радваме на хубавото време и всичко около нас