Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 823
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
ООО не, мария то изглежда прекалено .... синьо Thinking
Абсурд! Аз не искам  Mr. Green  Hug

# 151
Марийче, аз идвам  Laughing 
Точица,  в Shocked съм ....ами от там при Марийчето няма друго освен синьо  Laughing  , тогава ела при нас, зелено е  Laughing 

# 152
На зелено идвам и аз   bouquet

# 153
Точица,  в Shocked съм ....ами от там при Марийчето няма друго освен синьо  Laughing  , тогава ела при нас, зелено е  Laughing 
Аааа сега пък зелено! Ужасен, ужас значи!  Mr. Green

# 154
Цитат
Цитат на: vesselaa в чт, 10 юли 2014, 16:42

„Никога не ни харесва там, където сме - каза стрелочникът“  Wink

# 155
Освен в пустинята да те заведа или на Алпите, м?  Flutter
Аз искам в мола, въодушевихте ме с чанти пък  Crossing Arms

# 156
Освен в пустинята да те заведа или на Алпите, м?  Flutter
Аз искам в мола, въодушевихте ме с чанти пък  Crossing Arms
утре?  Hug така и така сме там  Whistling

# 157
Задължително  Peace
А в Есприта има ли нещо интересно следващият път да отскочим и до там?

# 158
Хихихи, утре май и аз ще съм в мола  Laughing  но тоя път интереса ми е насочена към Леонардо  Heart Eyes  Е дано се засечем по етажите  Wink

# 159
Задължително  Peace
А в Есприта има ли нещо интересно следващият път да отскочим и до там?
След мен може и нищо да не е останало  Joy Иначе да, поне за мен имаше интересни неща
Хихихи, утре май и аз ще съм в мола  Laughing  но тоя път интереса ми е насочена към Леонардо  Heart Eyes  Е дано се засечем по етажите  Wink
newsm10

# 160

Добро утро, момичета! Аз днес май съм на чай  Mr. Green  ,че вечерта беше тежка  Laughing
Вчера в дъжда обрисах моловете, от пиртеснение нищо не харесах  Mr. Green е в Леонардо да. Взех очила на морския, че беше им видял сметката на старите си  Laughing  Поне като отидох на летището беше вече ясно и видях слънчо на залез и сърцето ми заби в нормален ритъм  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

# 161
Веси, много ми беше приятно, че се видяхме, пихме кафе и пообиколихме заедно   bouquet Ще трябва да повторим  Laughing
Не ми стига времето за всичко, сега бързам да ошетам набързо, после малко шопинг, разходка, ролери за децата в морската и вечерта гости  Heart Eyes

# 162
Марйче  Hug , не плануваните моменти са най-хубави  Heart Eyes  Ще повторим задължително  Peace 
Следващия път с предварителна уговорка, за да сме повече   bouquet

# 163
Добро утроооо!!! Hug Two Hearts

Пожелавам ви един ангелски неделен ден:

Тази сутрин прочетох един много хубав текст и ви го споделям!Дано да ви направи хубав деня и предстоящата седмица по пълни и радостни!!
Скрит текст:
"Начинът, по който се държите в ресторантите, е прекрасен показател за начина, по който трябва да се държите в живота. Това е невероятен урок, който трябва да разберете. Когато влезете в един ресторант просто си поръчвате и казвате: „Искам ето това” и вярвате, че ще го получите. Или се притеснявате, че в кухнята ще объркат нещата? Веднага щом поръчката е приета, хуквате ли след келнера с думите: „О, сигурно нямате магданоза, с който се прави. Сигурно няма да запържат лука точно така и ще се окаже, че гъбите, които искам, са се свършили.” Не. Вие вярвате, че ще ви го поднесат точно както го искате и не мислите повече по въпроса. Когато ви го поднесат, казвате „Благодаря”. Ако не всичко е точно както трябва, искате си това, което ви липсва, и продължавате нататък.
Погледнете божественото безгрижие, с което си поръчвате в ресторанта. Така трябва да си поръчвате и в живота. Изяснете си какво искате, поръчайте го и не мислете повече. Не викайте непрекъснато духовете, за да проверите дали са получили поръчката и не давайте съвети как да я изпълнят. Вие сте го поръчали. Вярвайте, че ще дойде.
Вие сте резултат от вашите мисли!
Дори да не научите нищо друго на тази планета, ще научите, че това е правилото в тази, както и в много други действителности.
Мисълта създава изживяванията!
Защо не си направите един подарък като започнете да мислите за себе си в качеството на нещо изключително, великолепно и извисяващо; освободете се от необходимостта останалите от обществото да са съгласни с вас. Утвърдете себе си. За някои от вас това е много трудно. Как да утвърдите себе си, когато имате навика да не го правите?
Вашите думи или ви дават сила, или ви я отнемат. Искаме да имате смелостта да изживеете своята светлина и затова искаме да подчертаем и да ви убедим по всички възможни начини, че вашите мисли образуват вашия свят. Изтрийте думите „трябва” и „опитвам се” от своя речник. Ако трябваше да давате пари всеки път, когато изричате тези думи, щяхте да сте сериозно задлъжнели. Сериозно сте задлъжнели откъм сила и власт. „Трябва” означава, че сте подвластни на някой друг. Искаме да ви напомним, че сами сте си господари.
Ако някой се опитва да пусне обява във вестника или се опитва да смени навиците си, може да продължи да се опитва цял живот. Да се опитваш не означава да правиш нещо. Винаги, когато използвате думата „опитвам се”, няма да постигнете нищо, защото да се опитваш е извинение: „Опитах се да го направя. Опитах се. Опитах се.” В своя живот използвайте думите: „Аз създавам”, „Аз правя”, „Аз се изявявам”, „Аз смятам” и „Аз предизвиквам събитията”. Забравете за „опитвам се”. Б.Марчиня
Приятна закуска!!!

# 164
Здравейте момичета, не ми стига времето за нищо, иска ми се поне още толкова часа да продължава денят. И да не вали повече  Laughing
Снощи пак имах гости, тази сутрин среща за кафе, после книжарница, разходка с децата, морската градина... Сега ще си налея чаша бяло вино и ще мързелувам  Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт