AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 64 189
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
На гилзата изглежда оранжево.  Laughing Ще си поръчам мостри. Иначе не става. Не мога да си купя и от магазин, понеже ползвана мостра или тестер не докосвам.

# 556
  • Пловдив
Хм, много хубав цвят било това капучино на дълготрайните... аз отдавна искам такъв, но от тях точно нищо не заглеждам, защото не харесвам сухи червила. Обаче за този цвят ще направя изключение май Simple Smile

# 557
Хм, много хубав цвят било това капучино на дълготрайните... аз отдавна искам такъв, но от тях точно нищо не заглеждам, защото не харесвам сухи червила. Обаче за този цвят ще направя изключение май Simple Smile

Дорис на мен червилто не ми е сухо.
Позлвала съм доста други дълготрайно червила на по-скъпи марки- те наистина са сухи но и доста по- трайни. Това червило не бих нарелка дълготрайно  да кажем една идея по устойчиво е но дотам. Усещането на устните е много приятно- кремообразно е , аз го ползвам и като основа за червила за изравянване на ццвета и релефа на устните  .... но тази песен сигурно вече ви е омръзнала, защото не го казвам за пръв път.

На гилзата изглежда оранжево.  Laughing Ще си поръчам мостри. Иначе не става. Не мога да си купя и от магазин, понеже ползвана мостра или тестер не докосвам.

за съжаление дълготрайните нямат мостри - не им идват изгодни за тази серия .
Затова пък ако имаш печена представителка червила без мостри се рърщат с мотив- несъответствие с цвета в каталога. просто трябва жената да има желание да ти направи услуга.

# 558

за съжаление дълготрайните нямат мостри - не им идват изгодни за тази серия .
Затова пък ако имаш печена представителка червила без мостри се рърщат с мотив- несъответствие с цвета в каталога. просто трябва жената да има желание да ти направи услуга.
Това беше полезно инфо. Мерси.

А защо ТТА Ин блум няма мостра?

# 559
.

ами какво има логика в ейвън  newsm78
предполагам защото  е стар продукт, ако си го харесвал ще го купиш по памет.

# 560
# 561

Никак не е сухо  Peace Аз го имам много отдавна, но го хвърлих в един шкаф, защото изглеждах като умряла с него  Mr. Green Сега обаче се сетих да го пробвам с един карамелен молив и страшно много ми допадна. Пак казвам, че тази серия ми е любимата на мен  Peace

# 562
От мостра го пробвах и ми допадна. Леко сладък е, пролетно-летен аромат. За трайност не се съди ,затова не коментирам.
Траен.Но не бих го носила лятото, силен е.Ужасна лавандула изкочи при мен, иска да ме удуши  Laughing.Сладък, с остра жилка.От брошурата ми пахнеше приятно, но на живо изобщо не е мой. Нещо като Пур бланка + лавандула.И двете неща ме ужасяват  ooooh!.Убедена съм, че на доста момичета ще се хареса.

# 563
  • Стара Загора
Вчера заложих отново на червилата на нашата марка. Laughing Бях с 2 цвята от серията Перфект Кис - първо избрах Kiss me pink, защото роклята беше бледосиня към ментово и след това Caressing Coral заради лака. Направих и малка фотосесия като бях с новите обеци Дала първо, ако не се лъжа така се казваха. Много са хубави. Леко тежки, но пък ефектни. Ч

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 00:21 от iv4enceto_91

# 564
  • София, Западен парк
.

ами какво има логика в ейвън  newsm78
предполагам защото  е стар продукт, ако си го харесвал ще го купиш по памет.
Joy съжалявам за спама, ама не можах да се сдържа  Grinning

# 565

Момичета, а кога ще има К07,или е много рано? Rolling Eyes newsm78 Благодаря!

# 566
  • София, Западен парк

Момичета, а кога ще има К07,или е много рано? Rolling Eyes newsm78 Благодаря!

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5996 … 5?partnerid=gplp0

ако питаш за к08, очаквайте скоро... Simple Smile

# 567
Разочарована съм от ексфолианта за тяло с шоколад от серията Нейчърълс. Има странен сив цвят и не е така плътен като този с ягодата (който тази година не съм виждала из каталозите). Мирише хубаво, но по-скоро на шоколадов сладолед, отколкото на шоколад.

# 568
Здравейте, някой може ли да сподели ефектът на озаряващите перли като на руж ли е, или като хайлайтър? Поръчах от предния каталог озаряващия руж, но има твърде едри брокатени частици и се ръсят по цялото ми лице. Дано перлите са с по-фин блясък.

# 569
Здравейте, някой може ли да сподели ефектът на озаряващите перли като на руж ли е, или като хайлайтър? Поръчах от предния каталог озаряващия руж, но има твърде едри брокатени частици и се ръсят по цялото ми лице. Дано перлите са с по-фин блясък.

Перлите си имат своят блясък, който зависи и от начините на нанасяне (едно сеполучава с четка, друго със спонж )  , както и дали е вижда много или не зависи от тена на  кожата.

хубавото е че са съвкупност от топчета в различни цветове - махайки от някои от тях- по-светлите или по-тъмните вие практически го адаптирате към вашия тен и постигате целите си- дали озаряване, дали подчертаване ... така става много по лесно напасването и коригиранието.

Общи условия

Активация на акаунт