AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 64 181
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Минавам да споделя впечатления от някои аромати, които пробвах вчера.
ТВ Love - в първите секунди страшен спирт избива, направо не се понася. След 10 мин, все едно съм си измила ръката с евтино веро. ooooh! Някаква остатъчна миризма, сякаш съм се напръскала преди 10 часа. Въобще не струва за мен. И не може да се разбере на какво точно мирише.

Спрея и лосиона с роза и шоколад, и те не ме очароваха. Аз розата въобще не мога да я регистрирам, та дори и шоколада. Аромата ми бие по-скоро към ориенталската категория (на спрея), а лосиона е с много по-лека и сега след има няма час го няма никакъв. Спрея сладни някак.
В комбинация обаче се оказаха трайни - снощи в 1 взех душ и сега още леко се усещат.
А... ексфолианта сигурно като ефект няма да го има, но поне мирише страхотно - на шоколадов сладолед. Heart Eyes Направо ми иде да взема лъжичка и да го опитам.

Розовия Сити Ръш (Glamour) е подобен на Love Pulse, който е по-добър според мен. Този е идея по-напудрен, но аз бих si взела другия. Изглежда ми и по-нетраен, макар да има има някаква плодова сладка нотка сякаш. Това обаче е като съм на топло, не знам как ще се развие в по-хладно време. Ама за ценовата категория, в която го слагат не заслужава парите или поне аз не бих ги дала.  Peace

Новия Съмър Уайт Сънрайс е приятен, за цената си става - ще го взема. Не бих казала, че си заслужава, но мога да го опиша като лек екзотичен летен аромат. По-слаб ми се вижда от миналогодишния Сънсет, но ми харесва и за тези пари ще го изпръскам.

# 571
Здравейте, някой може ли да сподели ефектът на озаряващите перли като на руж ли е, или като хайлайтър? Поръчах от предния каталог озаряващия руж, но има твърде едри брокатени частици и се ръсят по цялото ми лице. Дано перлите са с по-фин блясък.

Перлите си имат своят блясък, който зависи и от начините на нанасяне (едно сеполучава с четка, друго със спонж )  , както и дали е вижда много или не зависи от тена на  кожата.

хубавото е че са съвкупност от топчета в различни цветове - махайки от някои от тях- по-светлите или по-тъмните вие практически го адаптирате към вашия тен и постигате целите си- дали озаряване, дали подчертаване ... така става много по лесно напасването и коригиранието.

Благодаря.

# 572
Едната ми приятелка си взима Сити Ръш/първия- слива, черна далия..../, а другата розовия Сити Ръш. Не се оплакват от ароматите, вече потретват  с поръчването им и в тази кампания съм ги комбинирала за офертата 2 за 50лв.

Радвам се , че излезе Сънрайз, защото Сънсет вече ми омръзна - доста хора си го взеха и  го ползват редовно. Първия Самър Уайт /синия/ ще си взема скоро, че отдавна ми е свършил.

# 573
  • Стара Загора
Няма лошо. Вкусовете ни няма как да съвпадат. Peace
Не е лош парфюма, аз и горе го написах, но Love Pulse е идея по-изчистен като аромат и може би затова повече ми допадна.

Тъкмо излизам от банята, сефтосах ексфолианта с шоколад. Наистина мирише на шоколадов сладолед, а цвета му е като на нишесте шоколад (бледо бежово). Правилно са написали на опаковката, че почиства и подхранва, за ексфолииране дума не може да става. То въобще няма никакви частици. Аз го определям като по-гъст душ гел (от типа на черния сапун), кремообразен. Сега обаче като ми изсъхна кожата, не остана нищо от аромата. Но пък поне не я чувствам суха и да ми опъва, а е мекичка и приятна на допир. Peace

# 574
  • София
Новия Съмър Уайт Сънрайс е приятен, за цената си става - ще го взема. Не бих казала, че си заслужава, но мога да го опиша като лек екзотичен летен аромат. По-слаб ми се вижда от миналогодишния Сънсет, но ми харесва и за тези пари ще го изпръскам.
Каква е цената на парфюма?

# 575
  • на североизток от Рая
 Мелекк, цената му в новия каталог е 5.99 лв, но ако си поръчала продукти за 15 лв от предишния каталог. А и да не си поръчала, представителката ти може да ти го поръча.

# 576
  • Стара Загора
Какво ще ми кажете за Фул Спийд Адреналин?
Гледам, че са намалени и трите вида в 7 каталог, а баща ми класическия много го хареса миналото лято и изпръска за отрицателно време. Сега мисля дали пак него да взема или този другия?
А Интенз как е?  bouquet

# 577
Адреналин мн. ми хареса, ходих до офиса и там си напръсках ръката обилно.Сравнявах със синия мъжки 015. И двата ми допаднаха, намирам сходство.
Даже се бях наканила да ги поръчвам , но нямам син , на който да подаря, а мъжът ми мн.бавно изразходва наличните вече аромати, така че още не съм ги взела.

Възможно е на други да не се харесат, за мен са свежарски аромати.

# 578
  • Стара Загора
Адреналин мн. ми хареса, ходих до офиса и там си напръсках ръката обилно.Сравнявах със синия мъжки 015. И двата ми допаднаха, намирам сходство.
Даже се бях наканила да ги поръчвам , но нямам син , на който да подаря, а мъжът ми мн.бавно изразходва наличните вече аромати, така че още не съм ги взела.

Възможно е на други да не се харесат, за мен са свежарски аромати.

Благодаря. Hug
Може да поръчам една мостра за всеки случай.
Днес взех този, че има повод и е екстра за лятото - цитрусов, свежак и изглежда да е траен. Беше и на промоция, без пари направо. Laughing
http://www.fragrantica.com/perfume/Benetton/Energy-Man-3013.html

# 579
Взех си чантата Quinn от ДЕМО, сега е в каталог 06. Цветът е по-блед, по-неутрален от показаното на снимката и така чантата става по-лесна за съчетаване с дрехи в др.цветове.
 Kожата е дебела и добре имитира естествена. Големината е средна към малка, но побира достатъчно .
Харесва ми изработката и кожата, както и закопчалката, дано се окаже и издържлива на товарене, макар да нямам намерение да прекалявам, защото имам скъсани дръжки на една чанта от преди 4 месеца - трапецовидната.

# 580
Получих обиците Priscila, златистите .
E, ми, харесвам ги, а и вкъщи ме одобриха с тях.
Заслужават си. Изработката е фина, а цветът на камъните e интересен, с "напуквания".  И не са тежки.

# 581
# 582
Рени, жива и здрава, запълни ми скучните дупки на работа през следобеда Grinning

# 583
Момичета, някоя от вас ползвала ли е бебешката серия? Доволни ли сте или...

# 584
Лепенки за нокти на колор тренд

Общи условия

Активация на акаунт