AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 64 155
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Някой получавал ли е зачервяване от черната маска?Нормално ли е?  Rolling Eyes

# 586

направила си реакция към някоя от съставките - алкохола или салициловата киселина. Ако кожата ти е чувствителна още по-лесно би се зачервила от такъв тип продукт, че и парене може да се получи   Вероятно е непоносимост към съставка, но ако продължава, преустанови употреба за да не си докараш някоя беля   bouquet

# 587

направила си реакция към някоя от съставките - алкохола или салициловата киселина. Ако кожата ти е чувствителна още по-лесно би се зачервила от такъв тип продукт, че и парене може да се получи   Вероятно е непоносимост към съставка, но ако продължава, преустанови употреба за да не си докараш някоя беля   bouquet

Едва след коментара на Корал се усетих че става въпрос за маската на на клиърскин, иначе изпаднах в чуденка от коя маска на Планет спа може да се е случило това  newsm78

Съгласна съм с Корал. В есериите е упоменато че има доста голям процент салицилова киселина а тя разяжда по чуствителната кожа, може да доведе и до химическо изгаряне. Аз бих опитала  маските на планет спа там също има дълбокопочистващи и глинени , но  с доста по-меки съставки.

# 588
Много ви благодаря момичета!  bouquet
Да,бих казала,че имам чувствителна кожа и всеки път се притеснявам при използването на подобни продукти,но тази маска я ползвам за 2ри,3ти път и не съм имала проблем.Може пък да е защото този път постоях малко повече с нея... newsm78 Нищо,намазах се с крем Здраве и сега съм ОК.
Задължително ще пробвам маските на Планет Спа,не знам защо до сега все в Клиърскин се заглеждам...  Hug

# 589
Здравейте,искам да попитам ако някой е ползвал бронзиращите перли да каже какви са му впечатленията. Дали не са много лъскави ?  Simple Smile

# 590
Взех си демото на новия ТТА- Тугедър- страхотен е. Много ми хареса, пасва на пролетта, траен е.
 Да питам- кой спрей за разплитане на коса е по-хубав- детския с манго или този с кайсия и шеа?

# 591
Здравейте,искам да попитам ако някой е ползвал бронзиращите перли да каже какви са му впечатленията. Дали не са много лъскави ?  Simple Smile
Не , не са лъскави, много приятен ефект дават.   bouquet

# 592
Сънрайз-а ми е тежък на мен. Поне от кръгчето за "намирисване", както казва дъщеря ми Simple Smile. А уж обичам тежки парфюми.

Ре-ге, мерси за новите брошури.   bouquet

# 593
  • Стара Загора
Ако Сънрайз е тежък парфюм, то ми е интересно определението за Tomorrow, а и за други неЕйвънски аромати от типа на Chanel 5 също. Laughing

# 594
Специално Сънрайз ми е ясно, че е създаден за лек летен аромат и за това се чудя защо го възприемам като тежък. По принцип не харесвам въобще цветни и плодови аромати, т. нар. леки, тоест харесвам тежки - например Percieve.  Laughing

Да допълня, че кремът за крака с масажора ужасно много ме гъделичка. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 10:53 от REAL_WOMAN

# 595
Взех си демото на новия ТТА- Тугедър- страхотен е. Много ми хареса, пасва на пролетта, траен е.
 Да питам- кой спрей за разплитане на коса е по-хубав- детския с манго или този с кайсия и шеа?
Благодаря за инфото за ТТА,мисля да си го поръчам,а какво ще кажете за  новия PERCEIVE? Има ли мостри?

# 596
  • Стара Загора
Благодаря за инфото за ТТА,мисля да си го поръчам,а какво ще кажете за  новия PERCEIVE? Има ли мостри?

Има мостра, да. Помоли представителя да ти поръча, когато започне следващия каталог.

# 597

Има мостра, да. Помоли представителя да ти поръча, когато започне следващия каталог.
Благодаря,мадам!  bouquet

# 598
Не , не са лъскави, много приятен ефект дават.   bouquet
И аз съм доволна от тях  Peace

# 599
Здравейте!  newsm51
Искам да попитам дали някой може да ми сподели впечатление за парфюма Тoday ТOMORROW Аlways за него.

Благодаря за споделеното мнение. И аз бях хвърлила око на парфюма, но не бях сигурна дали да си го взема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт