AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 63 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Имат с кайсия, но не съм го пробвала!
Скрит текст:

# 631
Здравейте , какво мислите за лосионите за тяло в К7 на стр 162 .. хубави ли са ?

# 632
Някой може ли да опише (ако изобщо това е възможно  Laughing ) как ухае спреят за тяло със захаросана слива и ванилия? Много ли е сладникав? Чудя се между него и този с нар и манго.  newsm78
Вземи този с нар и манго !  Embarassed

Наистина пробвай го , една приятелка си го поръча и на мен лично много ми хареса. вече е въпрос на вкус към ароматите Simple Smile

# 633
Ау, пак ли са пуснали този с нара... Едно време ми беше много любим лосион, няколко пъти съм си го поръчвала. Grinning Има една леееко горчивка нотка, която аз обожавам. Ще взема и аз да го поръчам май. Laughing
Тези гланцове Ultra Glazewear Absolute имат ли бляскави частички?
Озаряващите перли за лице (розовеещите) имат ли цвят или само като хайлайтър се ползват?
И пак да питам, за ТТА парфюмчетата препоръка? Flutter

# 634
Щом сладнее толкова, отпада. Търся си нещо леко и свежо за лятото. Има ли спрей с праскова или кайсия? Май не съм виждала досега.  Thinking А в нара и мангото усеща ли се спирт? Извинете за многото въпроси  Blush
първите няколко секунди всички спрейове от серията лъхат на спирт, защото са на алкохолна основа.
Имат с кайсия и шеа, но той е доста сладникав и няма да ти допадне -  на мен лично много ми харесва.
Този с нар и манго е плодов аромат, което значи, че пак е леко сладичък, но не бонбонено сладък.
Ако търсиш нещо свежо и леко, този с черешов цвят е за теб - много нежен и женски аромат. Не е плодов и не е сладникав.
Аз няма спрей от серията, който да не съм пробвала, така че в това отношение съм като енциклопедия Grinning

# 635
След толкова много препоръки явно ще се поръчва с нара.   Hug И кайсията бих пробвала, ако я пуснат отново. Пък ако се доближава до душ-гела с кайсия на Ив Роше, ще се разберем.  Mr. Green А този черешов цвят доближава ли се до спрея с черна череша и индийско орехче? Имам го отдавна, но нещо не ме впечатли.

# 636
След толкова много препоръки явно ще се поръчва с нара.   Hug И кайсията бих пробвала, ако я пуснат отново. Пък ако се доближава до душ-гела с кайсия на Ив Роше, ще се разберем.  Mr. Green А този черешов цвят доближава ли се до спрея с черна череша и индийско орехче? Имам го отдавна, но нещо не ме впечатли.
нищо общо няма с черната череша и орехчето. А пък спрея с кайсия също няма нищо общо с душ-гела на Ивс Роше.  Mr. Green

# 637
За черешата добре, но за кайсията- жалко.  Mr. Green От цялата тази дискусия ми се прииска да си ги взема всичките,  не толкова защото ми трябват, а от любопитство и лакомия.  Crazy

# 638
Мацки, гледам в каталога много добра цена на парфюмите ТТА... Дали може с по две-три думи да ми опишете тези In bloom и Heart? Благодаря много!

Трудни са за описване.За мен между двата има някакво сходство, мъничко си приличат.Не са плодови, не са с типичен аромат на цветя.Много далечна прилика имат с Тодей.Това го пиша, по-скоро да те ориентирам, какво да очакваш.

Ин Блуум е по-наситен от двата.Балансирани аромати - нито прекалено остри, нито сладки, нито тръпчиви, нито акватични.Леко флорарен аромат, уплътнен някак.Уф, толкова трудни за описване  ooooh!.Досега не ми се беше случвало да пиша така - не е това, не е онова - каквото остане, това е  hahaha.Дано да съм ти била в помощ  Blush.

Ин блуума при мен има и нотка на опушена гума, въобще не знам откъде идва(коя съставка).Той е по-харесван от двата, надявам се и други момичета да се включат.

# 639
На мен никак не ми е траен Ин Блум-а, нищо по- различно от тия от по 20-тина лв  Confused
По ми хареса от Тудея, но не бих повторила. Очаквах повече след такава радост, че се е завърнал. На мен не би ми липсвал  Peace

# 640
  • Sunshine state
Така,аз пак скромно този месец,но пък съм редовна.  Party
Поръчах си озаряващия лосион за удължаване на тена-този в синята опаковка,понеже подозирам,че е същият както преди време,спреят с нар и манго и едната детска гъба с боровинката.  Peace

# 641
Щом сладнее толкова, отпада. Търся си нещо леко и свежо за лятото. Има ли спрей с праскова или кайсия? Май не съм виждала досега.  Thinking А в нара и мангото усеща ли се спирт? Извинете за многото въпроси  Blush
Имаше един спрей с бадем и още нещо, но забравих какво Grinning Нещо не го намирам в каталога обаче, а ухае страхотно. Дано да го пуснат пак.

Аз си поръчах парфюмите Today и Passion Dance. Озаряващия лосион и аз го харесвам много за лятото, особено като направя тен, но не съм сигурна, че е онзи стария с блестящите частици.
Pupitka, моля те сподели после дали е същия.

# 642
Досега не съм виждала спрей с бадем, но аз имам навика да разглеждам на две, на три  Mr. Green Вчера успях да се добера до хартиен каталог и подуших страничката със спрейовете за тяло. Макар да беше леко изветрял, усетих аромата на манго и нар и направо се влюбих. Много свеж и лек, точно какъвто търсех! Реших да изчакам каталог 7 и направо да си поръчам комплекта от спрей, лосион за тяло и душ-гел за 9 лв. Благодаря, че ми го препоръчахте!   bouquet

# 643
Ето намерих снимка на спрея с бадем и мляко. Първата снимка:
Скрит текст:

А тези спрейчета има ли ги още, много ми харесват:
Скрит текст:

# 644
  • Sunshine state
Ще дам отзиви задължително.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт