AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 64 152
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И друга малко глупава питанка-страницата с ароматите Сънсет и Сънрайз е ароматизирана,но не знам чий аромат е това.  Embarassed

Аромата е на Сънсет

# 616
  • Sunshine state
Благодаря!   bouquet

# 617
Точно и на мен заради блестящите частици ми харесва.Не съм го имала,но съм виждала на приятелки как седи.Но пък,ако е кафяв,няма да ми върши работа...  Peace

# 618
  • Sunshine state
Кафяв е само на цвят,не оатавя следи. Аз съм доста бяла и нямаше следи,споко. Само този хубав блясък.. Heart Eyes

# 619
Кафяв е само на цвят,не оатавя следи. Аз съм доста бяла и нямаше следи,споко. Само този хубав блясък.. Heart Eyes

Всеки крем за тяло на ейвън, който пише че е озаряващ и че дава златист блясък е с блестящи частици вътре и има същият ефект. Има дори спрейове за тяло със същата бляскавина.

Примерно тези предполагам ще бляскат досущ всичките. само з апоследния не съм сигурна. Извинете з алошата снимка обаче.

# 620
  • Sunshine state
Значи ще се поръчва определено. Тъкмо се чудех какво да си взема,понеже напоследък съм се препълнила с нещица. Embarassed Свършва ми кремът за крака с джинджифил и бял чай и се чудя какъв да си взема,понеже не го виждам този.Дали този с лавандула има същия траен аромат?

# 621
Тия новите гел лакове дали ще са хубави. Нека като някой си поръча да напише отзиви  Hug

# 622
Тия новите гел лакове дали ще са хубави. Нека като някой си поръча да напише отзиви  Hug

Много отзиви и цветове тук

http://irecommend.ru/content/lak-dlya-nogtei-avon-gel-effekt-gel … inish-nail-enamel

# 623
Мацки, гледам в каталога много добра цена на парфюмите ТТА... Дали може с по две-три думи да ми опишете тези In bloom и Heart? Благодаря много!

# 624
Някой може ли да опише (ако изобщо това е възможно  Laughing ) как ухае спреят за тяло със захаросана слива и ванилия? Много ли е сладникав? Чудя се между него и този с нар и манго.  newsm78

# 625

Много отзиви и цветове тук

http://irecommend.ru/content/lak-dlya-nogtei-avon-gel-effekt-gel … inish-nail-enamel

Meрси   bouquet

# 626
Някой може ли да опише (ако изобщо това е възможно  Laughing ) как ухае спреят за тяло със захаросана слива и ванилия? Много ли е сладникав? Чудя се между него и този с нар и манго.  newsm78
На мен със сливата ми е много сладникав,направо на захарен памук ми блъска  Laughing Аз винаги си поръчвам последно време с нар и манго,трайно е и силно мерише... Peace

# 627

На мен ми бие малко на спирт. В момента го ползвам и докато бях на работа ме питаха с какъв парфюм съм, че им харесал аромата. Сладни, да. Не е и идеално лош щом от време на време си го усещам по дрехите. Но този с нар и манго, като че ли ми е по-лигав.

# 628
Вземи този с нар и манго !  Embarassed

# 629
Щом сладнее толкова, отпада. Търся си нещо леко и свежо за лятото. Има ли спрей с праскова или кайсия? Май не съм виждала досега.  Thinking А в нара и мангото усеща ли се спирт? Извинете за многото въпроси  Blush

Общи условия

Активация на акаунт