AVON Обсъждане на продукти , тема 15.

• 63 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Някакви отзиви за "Cellu-break 5D" или маслото за устни с какаово масло?  Laughing

# 646

А тези спрейчета има ли ги още, много ми харесват:
Скрит текст:

В момента изглеждат така

# 647
  • Стара Загора
Тези дни ще пиша и отговоря подробно за парфюмите на всички, че все не ми остава време. Embarassed

Влизам пак с въпроси, но ми трябват продуктите и искам да поръчам, затова ще се радвам на всякакви отзиви.

Баща ми е с доста груба кожа на стъпалата и понеже всички кремове за пети са свършили неговите, а трябват доста омекотяващи се чудя кой да поръчам от редовната серия. Не съм взимала никой от тях. От сегашния каталог загледах:
стр. 154/ 2455 4 - Освежаващ и успокояващ крем за стъпала;
стр. 156/ 2418 2 - омекотяващ крем за пети и 1905 9 - луксозен омекотяващ балсам
Новия дълбокохидратиращ крем с масажор също.
Кой е по-ефикасен и наистина омекотяващ?
А чисто информативно - крема за мазоли върши ли някаква работа, гледам че е на 3,50 в 7 кат. и се зачудих кой поръчва такова чудо. Laughing

Другият въпрос е относно кремовете Аню. Искам да взема за майка ми един (43 г. е), понеже цената е добра - мога да избирам от този новия на стр. 5 - дневния (бяло и червено) и на стр. 109 отново дневния. Аз клоня към втория, т.к. 35 ги е минала отдавна, а и не е от особено редовните в мазането. ooooh! Laughing

И да не е спам, днес ми дойде първата поръчка. Часовника Virginia е супер, но имайте предвид, че трябва да се свива, защото е направен за доста голяма ръка.

# 648
Ивче, ако питаш за "червената" или "златната" серия (че нямам брошура и не мога да видя), то първия е мазничък, а втория още повече.Прецени каква е кожата, ако е нормална към суха червения.Ако е много-суха - втория.

# 649
    Подкрепям мнението на martinidan, на мен и двата ми харесват, и двата ползвам, редувам различни серии.

iv4enceto_91, какъв е цветът на часовника- медено-златист ?

# 650
  • Варна
Часовникът изглежда супер. Каква му е цената? Дамски е, нали?  Rolling Eyes

Този парфюм траен ли е?

# 651
Аз искам лосион, но се чудя кое по точно да си поръчам. Не мога да разбера тези лосиони са за след слънце или този ефект е и без да имаш тен?

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 21:29 от Enigma_691

# 652
  • Стара Загора
Благодаря ви. Hug  bouquet
Мисля да е този от златната серия, т.к. 45 ги наближава. Да не се сбръчква още. Mr. Green

Цвета на часовника е розово злато за мен. Не е като Елени стандартния жълт златен цвят, а много хубав.

А за детските шампоани Нейчъралс с диня и ябълка какво ще кажете? Гледам една листовка за 7 кат. и мислим да вземем с приятелка по едно. Сигурна съм, че пяната с боровинки е хубава, но съм се затрупала и затова реших да е шампоан. Насочих се към този с диня, понеже за другия пише, че прави косата мека и лъскава, а точно това избягвам. Laughing  bouquet

# 653
Баща ми е с доста груба кожа на стъпалата и понеже всички кремове за пети са свършили неговите, а трябват доста омекотяващи се чудя кой да поръчам от редовната серия. Не съм взимала никой от тях. От сегашния каталог загледах:
стр. 154/ 2455 4 - Освежаващ и успокояващ крем за стъпала;
стр. 156/ 2418 2 - омекотяващ крем за пети и 1905 9 - луксозен омекотяващ балсам
Новия дълбокохидратиращ крем с масажор също.
Кой е по-ефикасен и наистина омекотяващ?
А чисто информативно - крема за мазоли върши ли някаква работа, гледам че е на 3,50 в 7 кат. и се зачудих кой поръчва такова чудо. Laughing

За такава ситуация е наи-добре да поръчаш този на който пише - Intensive Callus cream . Изглежда като вазелин без да е мазен и да цапа чорапи или постелно бельо. Чудесен аза нощно ползване. Един от най-добрите кремове за крака за груба кожа.

# 654
Часовникът изглежда супер. Каква му е цената? Дамски е, нали?  Rolling Eyes

Този парфюм траен ли е?

За трайност - траен.Но е "тежък" и ако очакваш нещо леко и пролетно, няма да си очарована.

# 655
  • Стара Загора
Рени, благодаря ти. Ще видя в кой каталог има и ще поръчам непременно. Peace  bouquet

Киса, тази сутрин се напръсках обилно с този Сити Ръш в 9,30. Сега вече не се усеща. По принцип парфюмите ми издържат доста на мен, очаквах и този да е така, но за аромат от този тип ми идва лек и нетраен. Peace
Часовника е 40,90 лв в текущия каталог (стр.92) и мисля, че е дамски макар над него да е описано "Големият мъжки часовник е най-горещата тенденция тази година."
Може би са имали предвид като модел, защото аз лично не мога да си представя мъж да сложи такъв розовозлатен часовник.
Наскоро се замислих да взема обаче такъв черен, но не ми се даваха почти 40 лв. Много искам точно такъв тип, ама по магазините при нас няма. Tired

# 656
Ще видя в кой каталог има и ще поръчам непременно. Peace  bouquet

има ги в К07 на 3,50 тук ( извинете за размазаната сника)

Часовника е 40,90 лв в текущия каталог (стр.92) и мисля, че е дамски макар над него да е описано "Големият мъжки часовник е най-горещата тенденция тази година."
Може би са имали предвид като модел, защото аз лично не мога да си представя мъж да сложи такъв розовозлатен часовник.

Това се забелязва  вече масово- дами с подобен тип направо мъжки модел часовник. Явно е мода.

# 657
Масово оплюване на тази чанта , а пък аз толкова я хресах  ooooh!

снимки на матираното червило тук

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

снимката е моя и отговарям на въпроси по червилата всякакви.

мини Каталог 08 руски

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 1?partnerid=gplp0

Каталог 09 руски

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 3?partnerid=gplp0

Каталог 10 украински

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 9?partnerid=gplp0

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 11:17 от _re_ge

# 658
Днес съм с Rare Saphires... и май си пасваме мн добре Simple Smile
Харесва ми и антицелулитния 5Д ... като нанасяне и аромат... да видим ефект дъл ше има Wink

А един колега си е резервирал комплект Фем, за подарък на жена си...  само като се разнесе аромата на дезодоранта из стаята един ден Wink

Въпрос: кой от шампоаните на стр. 185 от К7 бихте препоръчали и защо?
С дълга, гъста и тежка коса съм, чуплива ... и все не ми стига Wink искам да е по-плътна, по-обемна, по чуплива ... гледам все да ползвам за обем, за подхранване...

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 12:51 от Лазурит

# 659
Аз такива синини си направих с масажора, ужас, че и на почивка бяхме  Embarassed Embarassed Embarassed
Та, внимавайте, да не се разкрасите като мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт