Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
dona_78, благодаря ти за подробното инфо! Simple Smile виж, фурми имам вкъщи, но не знаех, че са толкова богати на желязо!
Аз приключвам работния ден и отивам за пържолки. Wink  Joy
Аз съм с нисък хемоглобин по принцип,ама хич не ми се яде месо,фурми пък не обичам  Sick затова ще си карам май на хапчета. Другият вариянт който измислих е да хапвам на ден по един жълтък и на пролет коприва (тате я готви много вкусно) пък колкото помогне-толкова
Лека вечер  Hug
За нисък хемоглобин АГ-то на една приятелка и беше казал да пие всяка вечер по малко червено вино Simple Smile

# 256
KRISTI4: Не е нужно да внасяш смут с тия големи букви, както видя минахме през много други теми след количките, освен това всеки чете каквото му е нужно и се включва, когато иска. И аз не винаги мога да се включа в темата, но тук сме много и няма как да се угажда на всички. Освен това мисля, че специално количките ще се обсъждат тепърва, тъй като изборът е много труден, а и мого от нас не са запознати с тях и сме тук да си помагаме Wink

Момичета, за желязяото силно препоръчвам леща, особено червената леща - тя е много, много полезна.

# 257
  • Пловдив
Здравейте момичета! Страхотно заглавие на новата тема! За два дни толкова много сте написали, не мога да ви изчета цял ден..., а и вчера цял ден бях с моите двама любими мъже, отделиха си цялото внимание на мен и целият ден, защото имах рожден ден, остарях с още една година!
Иначе засега съм добре. За първи път мисля че усетих движението на бебето преди около 2 седмици, но оттогава не ми се случва всеки ден. например последните 2-3 дни нищо. Нормално ли е според вас това през тези г.с.?
Искам да се обърна към мамите от Пловдив, които мислят да правят втора ФМ или са правили първа и са доволни. Къде мислите да отидете? Аз още не съм решила, а няма кой знае колко време и предполагам трябва да се запише час от по-рано.
Нина 88, твоят разказ много ме впечатли! Бъди все така силна, борбена и решителна жена, постигай много успехи и занапред в личен и професионален план. Сигурна съм, че ще се справиш! Когато човек знае своите цели, има желание и амбиции, всичко е възможно!

# 258
  • Пловдив
Здравейте момичета! Страхотно заглавие на новата тема! За два дни толкова много сте написали, не мога да ви изчета цял ден..., а и вчера цял ден бях с моите двама любими мъже, отделиха си цялото внимание на мен и целият ден, защото имах рожден ден, остарях с още една година!
Иначе засега съм добре. За първи път мисля че усетих движението на бебето преди около 2 седмици, но оттогава не ми се случва всеки ден. например последните 2-3 дни нищо. Нормално ли е според вас това през тези г.с.?
Искам да се обърна към мамите от Пловдив, които мислят да правят втора ФМ или са правили първа и са доволни. Къде мислите да отидете? Аз още не съм решила, а няма кой знае колко време и предполагам трябва да се запише час от по-рано.
Нина 88, твоят разказ много ме впечатли! Бъди все така силна, борбена и решителна жена, постигай много успехи и занапред в личен и професионален план. Сигурна съм, че ще се справиш! Когато човек знае своите цели, има желание и амбиции, всичко е възможно!

Препоръчаха ми  Доц. Д-р Мария Малинова приема само в сряда за ФМ с предварително записване.Аз се обадих днес и ми каза да отида между 16-18г.с. струва ми се рано за втора.Навсякъде чета че се прави между 18-22г.  Peace

# 259

[/quote]
Препоръчаха ми  Доц. Д-р Мария Малинова приема само в сряда за ФМ с предварително записване.Аз се обадих днес и ми каза да отида между 16-18г.с. струва ми се рано за втора.Навсякъде чета че се прави между 18-22г.  Peace
[/quote]

Аз досега бях на училище за родители и доктора който водеше лекцията каза че даже от 22ра до незнам си коя седмица се виждало най хубаво всичко което трябва иначе и аз чета на всякъде че 18-22 най-добре. Явно всеки различно

# 260

nbirthday Честит рожден ден! С пожелания за здраве, любов и много спокойствие Simple Smile Весел празник! ura  bigdance2

# 261
Вижте това непременно: http://highviewart.com/video/view/1155  Зарежда ли ви с хубави мисли и чувства?

# 262
  • Пловдив
[/quote]

Аз досега бях на училище за родители и доктора който водеше лекцията каза че даже от 22ра до незнам си коя седмица се виждало най хубаво всичко което трябва иначе и аз чета на всякъде че 18-22 най-добре. Явно всеки различно
[/quote
Всеки различно ама ние как да разберем кога е най-добре  Simple Smile

# 263
Вижте това непременно: http://highviewart.com/video/view/1155  Зарежда ли ви с хубави мисли и чувства?

хипер нежно...миещата бебетата жена е толкова нежна... никога не съм виждала бебе да спи при къпане... мили рожби мамини... cry хормоните ми полудяха... Сещам се за една песен на Марги Хранова:  "Всяка надежда и мечта носи по мъничко тъга..."

# 264
milevami и на мен ми се отрази много това видео..направо ме погълна някак.  Two Hearts
hrisi1303, Честит празник! Пожелавам ти да си една много щастлива мама!   cook
За ФМ-мен също ме инструктираха между 18-22, дори ми стесниха интервала 19-20 г.с. Аз се записах за 19-та, в МЦ Фемина.
sweetpie за задържането на вода-ако можеш да се лишиш от солта ще ти е най-добре. Аз когато не мога без сол, гледам да ползвам калиева.

# 265

[/quote
[/quote]

аи айде де и аз това се чудя  Joy    Честно да ти кажа повечето май минават 18-22 този първия от когото чувам за след 22ра

Пълнят ми се очите само като се сетя за това клипче а го гледах преди седмица

# 266
  • Пловдив

[/quote

аи айде де и аз това се чудя  Joy    Честно да ти кажа повечето май минават 18-22 този първия от когото чувам за след 22ра
[/quote]
аз за първи път чувам че за 2-ра ФМ се минава от 16-18г.с. знам ли аз реших да ходя в 18г.с. така хващам и от двете   Joy 

# 267
Пловдивски мами, решили ли сте къде да раждате? Много се чудя на частно ли на държавно ли  newsm78  какви критерии да гледам ...

# 268
  • Пловдив
Пловдивски мами, решили ли сте къде да раждате? Много се чудя на частно ли на държавно ли  newsm78  какви критерии да гледам ...
Аз съм се спряла на ВМИ и Окръжна,но мисля като се постопли да отида на дните на отворените врати и тогава ще реша.тук някъде четох,че в частните болници не винаги имат оборудване,ако се случи нещо с бебето и понякога се налага да се местят майката и бебето в държавна болница.Затова мисля че е по добре в държавна,но всеки сам решава  Peace

# 269
В новото крило в Селена вече има отделение с апаратура за недоносени бебета

Общи условия

Активация на акаунт