Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Благодаря ви за успокоителните думи. Аз разбирам, че сте прави и той е бил разочарован, знам, че ще си обича детето и дори го знам колко ще я разглези от любов и обожание, но много ме разстрои реакцията му. Ще влезе в час след няколко дни като свикне с мисълта, до тогава обаче предпочитам да не ми говори изобщо, че ще го утрепя!

# 406
  • София
Аз отсега гласувам за заглавието с валентинките на bebe2 Simple Smile

# 407
Blush, може и нещо по-хубаво да измислим, тези са на прима виста Laughing

# 408
  • Варна
За скуката понякога ми става скучно, друг път не усещам кога ми минава деня. Определено след 2г. с малкия човек и липса на почти каквото и да е лично време, сега се чувствам много странно. Все едно не знам как да оползотворя моето си време, някак си нямам какво да правя. Но бързо влизам в час - книги, филми, от време на време кафенце с приятелка(като се стопли и по-често), малко домакинска работа и то станало време да си прибирам детето от ясла.
josi_josi не се ядосвай. Убедена съм, че това е моментна реакция. Аз все още не знам пола със сигурност, но в началото много исках момиче. Някак мисълта за още едно момче не исках да я допусна. Сега все повече се виждам като мъжка мама, някак приех мисълта, че и двата варианта са възможни. Вярвам, че и твоя мъж ще свикне с идеята. Да видим моя как ще реагира, ако има една мома. Той убеден(и предния път беше), че ще е момче.
За заглавието с валентинките - предлагам да е по-следващата тема, че ако е следващата - ние ще я изпишем до св. Валентин.  hahaha

# 409
  • София
Много си е добре даже, аз като гледам колко бързо се изписват темите, след десетина дни ще трябва да мислим пак, така че... Simple Smile

# 410
  • Телиш/Плевен
И аз, и аз! Heart Eyes

# 411
анел.елена ,къде в CrazyBabyFashionBoutique се продават бодита ,може ли линк

# 412
По темата момче или момиче: Таткото винаги е искал момиче , но не си е признавал. Сега с второто , ще е много разочарован ако пак е момче. Първия път доктора каза , че може би е момче и той дума не обели. На следващия ден док каза с по - голяма сигурност , че ще е момиче и тогава се почна едно перчене  Laughing Никога не съм го виждала да си играе с момчета дори с нашето. Все се заглежда по момиченца , какви кукли , какви красавици и тн. Просто му идва от вътре. Не мога да разбера мъжете , които толкова са вманиячени на тема момче, а познавам много такива. Забелязала съм , че такива мъже имат по 2-3 момичета , но момчета така й не идват. В крайна сметка каквото е такова , не може да се върне, но наистина не е приятно да се реагира така.

# 413
сега ще оспамя темата с рими Embarassed
"Влюбени сме всички, как, юлче ни побутва с крак"

# 414
  • София
Elpet  нещо против нашата хубава рогата зодия ли усещам или се бъркам  Flutter
бъркаш  Mr. Greenкъм рогатичките имам най-топли чувства - овни са мама, мъж, ми брат ми, снаха ми, кума ми и кой ли не още  Laughing телци също имам бол, татко ми беше телец и се разбирахме с поглед Heart Eyes

честито на ninka_76 и antonka за узнаването на пола   bouquet

# 415
  • Ruse, Bulgaria
Ето как аз се боря със скуката. Като стана сутрин си правя списък с неща, които искам да свърша(дори и домакински) и после си ги почвам от това , което ми е най-интересно.Ако не си поставя цели мога цял ден да чета и да забравя за времето.
Относно полът на бебета - на малкото хора, на които сме казали, че съм бременна възкликват"О, момченце", а докторът ни каза Момиче. Имаше реакции от рода на "Е, нищо" и други от този тип , но нито аз , нито мъжа ми им обърнахме внимание.Аз също си мислех, че е момче, но като каза розови гащи и бяхме мнооооогоооо щастливи Важното е да са живи и здрави.

# 416
ЧУДЕХ се дали мога да ям люто заради гриповете и вирусите и попаднах на тази статия http://ezine.bg/n13-28005-%D0%9B%D1%8E%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%B1 … D0%BE%D1%81%D1%82
и се оказа че люто може да ядем,но не  и млечни продукти.А сега де та аз всеки ден пия айряни ,ям кашкавал и сирене ,дали вредя на бебо
Утре следобед съм на консултация и ще питам за тях.Дано и аз да разбера пола  вече:)

# 417
ЧУДЕХ се дали мога да ям люто заради гриповете и вирусите и попаднах на тази статия http://ezine.bg/n13-28005-%D0%9B%D1%8E%D1%82%D0%BE_%D0%B8_%D0%B1 … D0%BE%D1%81%D1%82
и се оказа че люто може да ядем,но не  и млечни продукти.А сега де та аз всеки ден пия айряни ,ям кашкавал и сирене ,дали вредя на бебо
Утре следобед съм на консултация и ще питам за тях.Дано и аз да разбера пола  вече:)
аз доколкото разбирам от статията иде реч за непастиоризирани мляко и млечни продукти, т.е такива не преминали термична обработка. За БГ кисело мляко, сирене, кашкавал, извара и прочее не се отнасят, тъй като те задължително се сваряват преди това. Иде реч най-вече за меки сирена ( бри, камамбер) и прочее френски, както и разбира се рокфор

# 418
  • Телиш/Плевен
анел.елена ,къде в CrazyBabyFashionBoutique се продават бодита ,може ли линк
Аз ги гледах преди няколко дни във Facebook. Ето линк, ако ще ти свърши работа: https://www.facebook.com/CrazyBabyFashionBoutique Peace

# 419
  • Там някъде
mama_angel , мисля, че е най-добре наистина да се консултираш с твоя док, защото на мен категорично док ми каза да избягвам пикантно (аз по принцип обичам). Относно млечните продукти, предвид че в статията са сложени след напастьоризираното мляко, предполагам че се има предвид меки сирена и т.н., поне аз за тях съм чувала, че не са полезни. А иначе и аз сега наблягам на млечните - прясно, айрян, сирене, кашкавал...обаче установих, че от киселото мляко (не айрян) адски много ми се подува стомаха Sad

Общи условия

Активация на акаунт