Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
lokosff, след по-малко от месец е баба Марта, защо не пробваш да си направиш мартенички? И аз по цял ден съм сама в къщи, та от там ми дойде и идеята, мисля да се пробвам knit. Има доста клипчета и инструкции в нета.
josi_josi-когато преди една година братовчедката на ММ роди момиче, той изказа толкова негативно отношение, че тогава и аз като теб се скарах с него лошо. Много ме възмути. Когато разбрах, че ще имам близнаци и си представих физиономията му ако са две момичета направо ме напуши смях. Преди няколко дни разбрахме, че май ще имаме двама сина-на него му се насълзиха очите, но въпреки това, като излязохме каза-ех, по-хубаво щеше да е да са различни, аз вече се бях настроил да имам и момиче..!!! Shocked Аз мисля, че и твоя татко ще свикне, а после дори ще е щастлив,явно им трябва време.
Зодията аз така да се каже си я избрах, нали съм инвитро. Ако не избързат много, с ММ ще станат трима Раци. Жените от тази зодия са кротки-вярно е, ама мъжете хич не са, но пък си имат други преимущества  Laughing elpet добре ги е описала, такива са.
Пикантните храни-много обичам люто, но стомаха ми е още нестабилен след драйфането в първи триместър. Ако занапред се нормализирам може и да се изкуша да хапвам. За млякото, както и за месото, забраната се отнася само за суровите неща. Тоест непастьоризирани млека, сурово-пушени или сурово-сушени колбаси, сушита и пр.
Фъстъците-да, водят ги алергени, но те представляват заплаха за плода само ако майката е алергична. Аз обожавам фъстъци, не ми влияят и от време навреме си хапвам, но към ягоди съм алергична и не бих посмяла да ги ям.

# 436
  • Ruse, Bulgaria
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%BA_(%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F) Аз се глася за лъв( мъжа ми е лъв) , но ако е рак ще е воден знак като мен(аз съм Риби).

# 437
  • София
Monik@ вероятно има и такива, които са интровертни.
сина ми специално е мн общителен, но това не мога да го кажа за всичките рачета от неговата група, които познаваме, а за него не мога да кажа и спокоен в никой случай - боже, това дете не стои за миг спокойно, дори когато спи, ако щете вярвайте. Grinning в последните месеци от бременността се скъса да ме рита и откак се е родил е така - постоянно се движи, само се търчи, като малък електрон е  Laughing
разбира се, сигурно има и спокойния тип, но досега не ми се е падал  Sunglasses
VeryMe определено съм съгласна за това което си писала за фъстъците, както и да се внимава ако самата мама има алергия, като цяло идеята ми беше че има много различни съвети и го карам на усет за себе си, но и като цяло нямам алергии де... ай, сурово-сушени, снощи ядох сьомга на ордьовър, ама тя не е сурова май newsm78 суши не понасям, начи не е такава Thinking

# 438
Оооо зодии ние сме събрани аз овен татко рак и кака лъв и май ми се иска още едно лъвче. Нищо против раците ама таткото ми стига иначе в нас често се слечеа да има борба за надмощие и кой по инат между мен и малката, но определено овнетонадделява , а таткототам е малко сложно. Раците са много контактни и общителни, но наумят ли си нещо не приемат съвети. Добре, че си ни обича много с малката и само една усмивка или нацупване са му достатъчни да се пречупи

# 439
И при нас е шарено, аз съм Овен, таткото Лъв, баткото е Близнаци и живот и здраве чакаме Раче  Simple Smile

# 440
  • Варна
Аз съм рак и като цяло смятам, че сме доста противоречиви личности. Често си променям мнението, но винаги съм убедена в него. Много лесно паля, но след няколко часа като се успокоя ми е минало напълно и смятам проблема за приключен. Дразня се на хора, които могат за някаква глупост (вече изяснена) да се цупят и сърдят със седмици и месеци.
Като бях малка бях изключително отворена и бъбрива. Навсякъде се бутах. Имах много приятели. Сега действително съм по-интровертна и съм станала голяма домошарка (а едно време с цели дни не се прибирах вкъщи). В никакъв случай обаче не съм наивна или пасивна. Въпреки че ММ е огнена зодия - Стрелец, аз съм тази, която го побутва постоянно и инициативата идва от мен. За мъже обаче, хич не ми харесва зодия Рак. И все пак категорично я предпочитам пред Близнаци, какъвто е моя близък вариант (ще раждам със секцио, вероятно в края на юни).

За хобитата, обожавам да стоя вкъщи, да шия гоблени, да гледам ТВ, да чета.

# 441
  • Телиш/Плевен
Аз много ще се радвам бебчето да е раче (ако е рекъл Господ). Heart Eyes ММ е тази зодия, (роден е на 2 юли, а моят термин е на 3-ти Heart Eyes ), също и моят баща, както и свекървата - и тримата са най-прекрасните хора, които познавам. Не вярвам зодията да е определяща за тези неща, де, но все пак много ще се радвам, ако и детето ми бъде част от техния отбор. Party А моята зодия е Риби и я обожавам. Animal Tropical Fish Хехехехех ще сме семейство водни знаци, ако бебчо не избърза и се роди около термина. Heart Eyes

За пола - ние и двамата преди години сме си говорили, че искаме момче. Аз даже бях по-крайна и казвах, че не искам дъщеря и че няма да я обичам и разни такива. А ММ ми се караше, че говоря глупости. Е, да, наистина бяха глупости, но тогава така си мислех. Laughing Все още искам син, де, но е факт, че вече 5 месеца нося едно прекрасно малко човече и го обичам такова, каквото е, без още да знам пола. Heart Eyes ММ по едно време му говореше все в мъжки род и аз му се карах да не се настройва отрано, че да не се разочарова после. Надявам се на 17-ти да ни кажат какво е бебчето и ще пиша какви са реакциите. Mr. Green

# 442
за зодията - аз лично се надявам на близнак, въпреки че не ми харесват много мъжете от тази зодия - иначе ние със сина ми сме еднакви - Везни с асцендент Скорпион. Единствената ни разлика е, че аз съм октомври, а той септември. Виж таткото ни е рогат овен  Mr. Green и затова дано малчо не е раче  Praynig

# 443
  • София
....... И все пак категорично я предпочитам пред Близнаци, какъвто е моя близък вариант (ще раждам със секцио, вероятно в края на юни).
ами то пак иде да е рак, ако е в края на юни  Laughing 22 юни - 22 юли е рак. (на някои места е като 21 - 21, а не 22-ро число)
какъв ти е асцендента, знаеш ли си го? моя е стрелец като на дребния и затова сме в мир, а тати е овен, и това допринася Simple Smile

Оооо зодии ние сме събрани аз овен татко рак и кака лъв и май ми се иска още едно лъвче.
хехе верно сте сбирщайн и вие - аз не помня дали казах аз какво съм де- аз съм дева, мм - овен, дребен1 е рак, и май й дребен 2 - натам отива. за близнаци мъже нямам драма, но имам няколко познати жени, да не ми се обижда никой, но са доста трудни характери  Rolling Eyes

# 444
  • Burgas
elpet страхотно си го описала, това малко човече раче. моето момченце е на 8 юли и е точно какъвто го описа.  Grinning

# 445
  • Варна
Аз много си мечтая за Лъв и гледах да го нагласим така, но както и с предната бременност, термина ми е близо до границата и като нищо пак ще ми излязат криви сметките.  Crossing Arms Имала съм близки отношения с 2-3 жени Рак и определено не ми харесват. Намирам ги за подмолни и прикрити. А аз съм съвсем различен човек. Открита и не си прикривам недостатъците, болките си и т.н. Намирам го за човешко. Имала съм връзка с мъж Рак - кротък и грижовен, общителен.

Вкъщи сме аз Овен, мъжа ми Козирог, детенцето Телец. Харесват ми зодиите с ярък характер, макар и не добър на моменти. Доста ни е трудно вкъщи, кой на кого ще се наложи и битките ни са умопромачителни, но пък е весело.  Party Та един Лъв ще допринесе още малко колорит в семейството.

Много исках сина ми да е Овен. Термина беше на 29.04., а на 21 започват Телците. Цял април месец се спуках от разходки, чистене, даже мебели местих и още какво ли не. Не се спрях само и само да родя преди 21. Като дойде датата, а аз все още не раждаща - сълзи, сополи. Цяла бременност чакам Овен, като мен.  Heart Eyes Та и сега очаквам изненади и вече не ми е фикс идея. Каквото такова. Майтапя се, че ако е Раче, ще избяга от вкъщи рано рано. Как ще ни понесе инатестите и буйни характери - не знам.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 14:25 от Lady April

# 446
Момичета , понеже видях някакъв разговор за зодии се сетих да попитам какво ви е мнението за зодията Рак. На мен не ми е от любимите и в началото това ме притесняваше.
newsm10

# 447
  • София
elpet страхотно си го описала, това малко човече раче. моето момченце е на 8 юли и е точно какъвто го описа.  Grinning
мда, моя дребос е на 14  юли Grinning

lady april а на коя дата ти е роден телеца, че се обърках? newsm78

не знам за вас, ама днес нещо страшен апетит, леле какво ли не натъпках, уж по малко по малко и  #Crazy

# 448
Майка ми е рак ,а племеника ми е лъв и двете зодии са хубави ,така че нямам притенции Grinning!В Селена и аз съм при др Минев!

# 449
  • Варна
....... И все пак категорично я предпочитам пред Близнаци, какъвто е моя близък вариант (ще раждам със секцио, вероятно в края на юни).
ами то пак иде да е рак, ако е в края на юни  Laughing 22 юни - 22 юли е рак. (на някои места е като 21 - 21, а не 22-ро число)
какъв ти е асцендента, знаеш ли си го? моя е стрелец като на дребния и затова сме в мир, а тати е овен, и това допринася Simple Smile

Асцедентът ми е Дева и съм забелязала, че през последните години оказва все по-голямо влияние върху мен. Странна комбинация е това Рак с Дева.
Иначе и аз съм родена на 2 юли, а терминът ми е на 3-ти.

Общи условия

Активация на акаунт