Нека зима вън да вее, ЮЛСКО слънце в мама грее - Тема 7

• 24 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Честно да си призная и аз не вярвам в зодиите..не познавам един с един, които да си приличат. А ако има такъв случай го отдавам на друго, съвпадение в характери.  Rolling Eyes

# 466
alek_stz това за гривичката много ми хареса  Wink
Не казвам че са лоши, моя мъж е лъв и гледам как се държи с родителите си. Просто като се знам каква съм и че като избухна не ми е до чесане на гриви и се страхувам дали ще съм добра мама за лъв. Проблема не е в лъва, а в това че аз съм Стрелец Simple Smile Но децата са добри учители за родителите си, така че каквото и да е ние ще се нагаждаме и променяме много според него Simple Smile Освен това моята най-добра приятелка също е лъв и е страхотна дъщеря Simple Smile

# 467
  • София
Аз освен с рибите нямам с кого да си говоря...Гоблена ме изнервя, а още колко много време има до финала... newsm78

може известно време да изгубиш в търсене и сравняване на разни неща за бебето, да следиш за промоции и намаления. Чети книжки за бременността и детето. Кани си познати и приятелки на гости, докато си почиваш може да пиеш чай с тях и да си говорите. Както някой спомена - викни си маникюристката у дома за разкрасяване. Като цяло освен ТВ и интернет, приятелки и книги няма много-много разнообразие наистина.
Лейди Ейприл добър вариант за четене ти е предложила също. На леаааааа креативността е супер! Харесва ми Simple Smile

На почивката си изкарахме много мързеливо. Точно това ми трябваше. Пумпал се изплаши от басейна (заради шума от джакузито и преливащата вода), но след известно време свикваше. Но беше много мило за мен като се вкопчваше с ръчички и краченца в мен. Не съм доволна много от обслужването, имам доста забележки, но пак си починахме. И разбрахме минуса на това да си научиш детето от раждането да спи в отделна стая - като се налага да спите заедно се мъчите всички. Малкият става през нощта редовно да си играе за половин час примерно и после пак ляга. Е ние не може да спим докато той си пее все пак. А той по-трудно заспива като сме при него защото му отвличаме вниманието. Но се справихме де  Sunglasses Най-много се радвах на това, че толкова време изкараха заедно ММ и малкият. Да го видите как влюбено гледа баща си.. отива и завира носле в лицето му, ляга си при него на леглото .. а мама кокошките я ..  Laughing

За зодиите какво да кажа. Каквото такова. Тайничко се надявам на лъвче де, ние с таткото сме също огнени зодии - аз овен, ММ стрелец, Ники е стрелец. Рачетата са ми доста непонятни, но да ни е живо и здраво - за това  се моля най-вече.

# 468
И какво стана, май сме повечето огнени мами тука  Laughing  newsm10 Hands Clap
KRISTI4, ако зодиите бяха пълна глупост нямаше толкова много хора да вярват в тях, ама това си е мое мнение, де...
 Tova, che mnogo hora viarvat v zodii ne znachi, che sa verni  Grinning.To I mnogo deca viarvat v sashtestvuvaneto na diado koleda, ama vsashtnost da sa jivi I zdravi mama I tati  Grinning.
Az I maja mi sme edna zodia, ednakvi sme kolkoto sa ednakvi cvetovete bialo-cherno. Simple Smile. S drugi dumi odral e haraktera na bashta si, a az sym tipichnata moia mama. Deteto mi sahto ima priliki v haraktera s maika mi. To a ima znachenie dedi, pradedi, vsichko naslediavat decata po malko, tova koia zodia koga rodeno, koi mesec palana glupost. Tolkova hora poznavam s ednakvi zodii, a tolkova razlichni Bojeeee.........

# 469
Izviniavam se za latinicata, no na tableta niamam bg, na kopma ne sam siadala ot/meseci. Az sashto ne znam pola, no mislia che shte e momche.predchuvstvie  Heart Eyes. Imam si momichence na 4 godinki , sega mai s tati pak si iskame momiche .no ne znam sam ubedna che e momche, pak I dok beshe spomenal vednaj che taka mili, no ne beshe savsem siguren

# 470
И какво стана, май сме повечето огнени мами тука  Laughing  newsm10 Hands Clap
KRISTI4, ако зодиите бяха пълна глупост нямаше толкова много хора да вярват в тях, ама това си е мое мнение, де...
  Tova, che mnogo hora viarvat v zodii ne znachi, che sa verni  Grinning.To I mnogo deca viarvat v sashtestvuvaneto na diado koleda, ama vsashtnost da sa jivi I zdravi mama I tati  Grinning.
Az I maja mi sme edna zodia, ednakvi sme kolkoto sa ednakvi cvetovete bialo-cherno. Simple Smile. S drugi dumi odral e haraktera na bashta si, a az sym tipichnata moia mama. Deteto mi sahto ima priliki v haraktera s maika mi. To a ima znachenie dedi, pradedi, vsichko naslediavat decata po malko, tova koia zodia koga rodeno, koi mesec palana glupost. Tolkova hora poznavam s ednakvi zodii, a tolkova razlichni Bojeeee.........

Добре де, допреди 5 страници ни се караше, че пак коментираме колички. Сега пък темата за зодиите не ти харесва. Ми хайде отвори ти тема за разговор, дето ти харесва и  дано се успокоиш малко.

# 471
Верими вземи думите от устата Simple Smile точно щях да обяснявам, че това е една нова и по различна тема на разговор от водените до сега Simple Smile кристич не ми се сърди, но няма нужда щом ти не вярваш да опитваш да го наложиш Simple Smile и аз не вярвам много, много и все пак ми е интересно да чета по темата Simple Smile да не говорим, че като са писали за овните все едно са описали мен и определено не съм взела нищо като характер от роднините си  Hug

# 472
Да се похваля и аз с мечтани розови гащи newsm44

Рс:Ние с мъжа ми сме овни и ми се искаше бебо да е лъв,ама ще е рак за 15.07 е термина ми.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 18:24 от t_ivanovaa

# 473
  • Там някъде
KRISTI4, мисля, че вече коментирахме различните предпочитания и вълнения на всяка една от нас по различните теми. В крайна сметка дали аз вярвам или не в зодии, дали искам или не да чета за колички си е мое решение. Ако нещо коментирано не ми е интересно просто не го чета, а ако темата ме вълнува не само чета, а и коментирам. Нали това е идеята на форума - споделяме, обменяме опит и съвети.
Момичета някой беше споменал за "силата" на втория триместър. Е, аз да си кажа, че при мен такава тотално липсва. При мен първия триместър не ми се гадеше, не ми ставаше лошо, единствено ми се спеше и това беше единствената "екстра" на бремеността. Очаквах, че след 3 месец това ще отшуми, но не би.... Продължавам да си лягам макс в 9 и да спя до 9 - е, случва ми се само събота и неделя, но.... Иначе ходя на работа и да там се изморявам, но пък вкъщи сме си двамата с ММ, който много ми помага и пак съм като изцеден лимон.... Нещо силата ми хич я няма, а аз чакам ли чакам да дойде....

# 474
момичета не се карайте ,от бременноста е .Аз се изпокарах пък със семейството ми,какво да направя луда глава съм ,който иска да ме трае Simple Smile

# 475
Аз освен с рибите нямам с кого да си говоря...Гоблена ме изнервя, а още колко много време има до финала... newsm78

Баба Марта е далече, но св.Валентин чука на вратата.Може да направиш валентинка на ММ, ако го празнувате http://krokotak.com/2014/02/vkusna-yagoda-vmesto-sartse/.Това ми е един страшно любим сайт Simple Smile Има страхотни идеи за малки и големи Simple Smile

редактирах се, дадох линк към БГ версията Simple Smile

# 476
Пък мен на св Валентин ще ми пломбират зъб ,представяте ли си колко ще съм кисела Simple Smile))))

# 477
  • София

Аз имам предложение - за да не ни свършват темите супер бързо, може да спрем с благодарствените постове към Мимето, които отнемат над 5 страници в началото на всяка тема..Всички сме й благодарни по default, както се казва  Hug  Heart Eyes

само да допълня, че има и едно бутонче "извести", което ти дава достъп до новите отговори, без да си писал пост в темата  Peace

И какво стана, май сме повечето огнени мами тука  Laughing  newsm10 Hands Clap

KRISTI4 различните характери от една зодия имат просто обяснение - освен зодиакален знак, имаш асцендент и какво ли не още, всяко едно от тези "неща" влияе и  върху характера на дадения човек, като неговата среда и семейство доизграждат това, което получава реално още с раждането си на определената дата, място и час. Асцендент или още изгряващ знак, се нарича зодиакалния знак, който в момента на раждането се е намирал на източния хоризонт. асцендентът е свързан с личността, характера, външен вид и избор на професия.
като лично мнение не смятам, че гена е фактор който определя характера ти, той се отнася по-скоро за физическите ти качества/дадености.
между впрочем, сравнението с дядо коледа е малко нелепо, ще ме прощаваш, при наличието на съществуването на астрологията от векове...
само за справка, всякакви забележителности от типа на Стоунхендж, египетските ирамиди или храмовете на маите в Южна Америка са ориентирани към движението на Слънцето, Луната и звездите...
ти сама написа да не спорим, и го пренебрегна...........
аз също мисля, като very me,  че ако не си доволна, е редно да предложиш сама друга тема, а другия ми съвет е - прескачай постовете които не ти допадат или не биха били относими към теб. Sunglasses
сама знаеш че форума е място в което се събират много и най-различни хора - и по произход, по социално и интелектуално развитие, професионален признак и местоживеене, всички успяват да се адаптират по някакъв начин, и  си мисля, че подобно бих казала пренебрежително отношение като твоето, не е съвсем приемливо, за да не ползвам друга дума Rolling Eyes

t_ivanovaa честити розови гащи   bouquet

mama_angel не мисля, че се караме, но в крайна сметка, при положение че всички се съобразяваме, не е редно някой да смята че може да не го прави и ако причината наистина е хормоните- е то всеки тук ги има в излишък, нали така  Peace
ето например тук всяка от наси си пише за каквото си реши или я вълнува или я притеснява - и за резултатите от бхс и за кръвни изследвания, за пкк, за памперси, колички, дрешки, коли, слингове, ланшния сняг, и за какво ли не - аз не съм имала чуденка какво ми значат резултатите и не са били лоши, но това не ми е попречило да прочета другите какво са написали, да им съчувствам и да се опитам ако имам информация - да помогна. виж, не съм се включвала в темата за клиника селена, защото не съм от пловдив просто е. та ей за такива неща най-грубо е форума. Peace
пожелавам ти леко пломбиране в този смисъл, на мен ми правиха коронка докато бях бременна предния път и мина слава богу леко. мисля, че при определени обстоятелства може да ти сложат и местна упойка, но попитай АГ-то все пак Peace
сори, стана дълго, но се случва, прескочете го, не знам къде е буточнето за скрит текст.....

# 478
Елпет защо да се прескача какво си писала Simple Smile аз лично пропускам някои теми, защото понякога ми идва в повече всичко това с бременноста и честно имам чувството, че затъпявам покрай нея и покрай малката. Все пак средата е такава, но чета всичко с интерес и съпреживявам всяка една емоция на мамчетата Simple Smile просто съм си такава. И миналия път бях така. Интересно ми е да се говори и за други неща, като коли, зодии, бебета и домашни любимци, хобитата ни и как се отразява бременноста и майчинството на тях Simple Smile и по тази тема на мен ми е супер тъпо, че пак ще изтърва почти цялото лято и разходките с мотор ОТНОВО. Да не говорим, че от както малката се е родила съм карала само 2-3пъти, защотото ММ много се притеснява да не падна и после кой щял да гледа детето . Та ето нова тема на разговор нашите хобита( слабости ) и как им се отразява бременноста/ майчинството

# 479
елпет ,преди седмица ми слагаха местна упойка за вадене на мъдрец ,дано този път мина без,че ме е страх ,въпреки че няма опасност.аз също примерно не се интересувам нито от селена нито от колички но ги чета .мен най много ме вълнува кърменето ,защото с първото не можах ,свекървата не помнела какво било ,майка ми почина ,и колкото да гледах утюбчета пак не се справих ,но после разбрах че всъщност съм нямала,и явно ходенето ми на работа се е отразила ,не беше работата ми лесна на работното ми място,сега съм си в къщи ,дори от болнични нямам нужда,тъй като се водя в фирмата на мъжа ми и гледам да съм спокойна ,макар че имам дразнители в къщи.Мисля че този път ще имам кърма ,усещам го по гърдите ,макар са ми малки ,но за първи път виждам как ще ми изкочат вените и затова някак съм сигурна че ще имам кърма ,но незнам дали бебо и аз ще се справим ,но съм решила този път да викам консултант в къщи и така .макар че вече родих едно бебе пак си имам нужда от вашите съвети мнения и всичко свързано с бременността.Днес споменах на мъжа ми че искам кола ,тъй като основните ни караници е че когато се наложи да водя малкия на първи и втори контролен преглед ,а и отделно моите ходения за ЖК,е свързано с това че таткото трябва да ни кара ,а те все едни такива часове ,а той не може ,трябвало да работи ,ок разбирам ,но нали и здравето е важно ,и тогава му предложих за кола ,а той цопнато като съм искала кола да съм си купила ,е естествено побеснях,хормоните ми забушуваха ,скарахме се  и днес малкия на контролен преглед ,нали таткото ни заведе ,но слава богу всичко е наред ,че имаше усложнение от вирусната инфекция ,и викам пак ще спомена за колата , атой ми отговори ,като събере пари ще ти купя.Е това вече е нещо друго,представяте ли си ,като се появи второто бебе какви анганжименти си е ,друго си е да си имаш кола и да си организирам нещата ,без да му се бъркам в неговата работа.Е хайде стига толкоз от мен.Важно е е с бебо всичко да е наред ,утре съм на консултация ,а съм притеснена ,че не го усещам да мърда .

Общи условия

Активация на акаунт