Ми аз вече ти бях писала във ФБ - Нахткерцен балсам на д-р Тайс или А-Дерма.
)
Честит да ти е и много красиви спомени да запечатиш с него! 

И моя е същия и хич, ама хич не му разбирам, а преди време за четене и учене не ми стигаше, пък сега.... знам ли 

Излязохме на първата си разходка с количката. Подейства ни доста релаксиращо
За един месец е качила 1кг и е пораснала с 3см (изключително кърмено бебе). Много съм щастлива,вижда се как вече се очовечва 

Да ви е живо и здраво бебчето!
Кой знае каква свекърва ще стана...малеее не ми се мисли 

)))

Избра ли количка за Лизи? Оправили ти се удареното?
А и аз съм на мнението на Кайлис - навън е полезно, да подиша въздух. Опасно е в молове, магазини и кафенета,ама кой ще си заведе бебето там
. Все пак големи хора сме, предполага се - и разумни 

). Както писах на Фейсчето, педиатъра мисли, че е още слаба от жълтеничката. Сега всяка седмица сме на контролни тегления. Мисля и да пиша на ЛЛЛ, но ако ми остане време. 
, първо беба вече взе да има добър апетит и дори почна да суче и второ днес най накрая взехме количката, направо е прекрасна(пандичке ако ще сменяш количката бих ти я препоръчала) и намам търпение да излезем на разходка с нея.Само малко се притеснявам дали не е твърде рано, ние сме на 18 дни, но утре го дават 15 градуса и мисля да се престраша, вие на какво мнение сте?
, първо беба вече взе да има добър апетит и дори почна да суче и второ днес най накрая взехме количката, направо е прекрасна(пандичке ако ще сменяш количката бих ти я препоръчала) и намам търпение да излезем на разходка с нея.Само малко се притеснявам дали не е твърде рано, ние сме на 18 дни, но утре го дават 15 градуса и мисля да се престраша, вие на какво мнение сте?

Препоръчани теми