Аз се опитвам да ви чета през телефона, но нямам много време да пиша тук. С двете деца съм луднала, вече сама си говоря. Тези 5-6 часа сън на вечер не ми стигат изобщо и съм като парцал през деня. Малкия се оказа много упорито дете...Заспива само на гърда...или в слинг
И в двата варианта трябва аз да съм налице. Каката и тя иска аз да чета приказки и да ги разказвам. Отказва да спи само с баща си. 
Пандичка - браво за куража за толкова много интервенции, сигурна съм, че усмивката ти ще стане още по-ослепителна.
Фейсче - хубаво си разпуснала с доктора. За бившата - разбирам те, аз последно имах такава случка в началото на връзката ни ...преди 10 години.
И то - не че ММ ми даде повод, госпожицата звънеше да я води на инжекции до поликлиниката..Ми чак такава самарянка не съм, пък 
Елг, Тони - браво на студентките...

Другото не го помня честно казано. Моят цицоман пак се залепи за мен и ще ви оставям
.
.

,днес сме на вълна "гуш".
Много телеграфно, но честно - за първи път откакто се зарибих по форума просто нямам ама грам време за него. А и с този фейсбук и групата... вече и по нощите... 
Но щом док така съветва, значи няма какво да се назландисваш. Казваш "все пак е АМ", е да де, не е отрова. Така че, смело давай както ти е казал док и съм сигурна, че ще има благоприятен ефект! (Чак аз се чудя дали да не го направя, нищо, че наддава нормално...