Ха-ха, аз пак не съм разбрала...Пазих се 2седмици.
За нашия фитнес - обмислям и аз.

Добре че е баба та през деня ми помага и имам време да се занимавам и с баткото..Той поне не иска носене. 

Ние изкарахме втора поред кошмарна нощ - докато е на гърдата е добре, после като я гушкам се унася да спи, обаче оставя ли я в кошарата се почва неистов рев.И така цяла нощ се въртим в омагьосан кръг 

Даже сритвам ММ да сменя памперсите 2 от 3 те пъти, в които малчо се храни
, пък да пера, простирам....Тц, всяка секундичка сън ми е ценна и нужна.
виждам, че си предприела бързи и адекватни мерки. Как си днес? Обикновено се следи на всеки 24 ч. има ли подобрение (при теб изглежда, че има).
Казвайте за другата седмица. Аз лично съм ОК на всичко, достъпно с метрото, но Борисовата ми се струва най-централна и най-просторна.

и позахладня.
а това се сетих днес следобед докато кърмих малката и звучно подсмърчах. 
. Какво му стана не знам. Преди да направи месец ядеше по 110 на всяко ядене.... Днес съм като парцал.
И аз я имам тази черта на корема. А да не говорим,че корема ми е като пихтия.
Звезден^Прах честита месечинка
Линията на корема и аз я имам все още.Моя Кико от два дни само плаче и мрънка,оспокоява се само като го гушкам,но понякога и това не помага
Днес уж е по-спокоен, дано да продължава целия ден така,че сме си само двамата(ние сме си така от самото начало де,таткото си идва чак към 20:00 часа,а пък всички баби са на работа).Като чета всички давате Вит.Д и Биогая,започвам да се чудя защо нашата педиатърка не ми е казала да давам нито едно от двете
дали е забравила
на 18-ти сме на консултация и ще я питам
На всички пожелавам лек и спокоен ден

Нещо такова ме гложди?
За колко време се изплаща тя, защото пък без него не можем да се запишем при педиатър?!
Препоръчани теми