Моите и двете деца се захласват и стават синьо-лилави от рев ако не ги прегърна. Това с вдигането, милването и поставянето в легло не работи...Нито при каката, нито при малчо. Иначе съм убедена, че с две е много трудно, просто...не всички са кротички и стоят и си запат играките и си заспиват самички в кошарата.
Защо ви е толкова чудно, че с Кайлис носим много бебетата? Вашите какво правят, като са будни? Мила повече от 10-15-20 минути не издържа, без да протестира, освен ако не е в мен/до мен, но не може да е будна и аз да си върша някаква моя си работа, най-много да ми е в скута и аз да тракам тука, но пак не супер дълго. Като вечеряме, ако е будна, с едната ръка я държа в скута си, с другатаям. Като я сложа в слинга, й падат трохи по главата

Едно към едно съм и аз. И с каката бях така..Даже доста време си мислех, че всички са така и е нормално..После чух някакви митове за бебета, които си стоят самички...Ама аз, както казвам - поспаливи и кротки не ги раждам

Когато не спи постоянно е край мене - или в краката ми я люлея и и говоря, или облегната на мен "гледаме" кино. Или я разнасям из стаята, а тя с интерес оглежда всичко.
Ама сега ....Може би няма да се навия на друго бебе и това ми е шанса последно да се радвам на толкова малко бебче. А то расте с минути 
Е пооправям сутрин след като малката заспи, ама после не ме търси...Има и друга жена в къщата - да помага. И ММ го юркам - да не цапам само аз.
Ауууу изтрещях. За едното нищо щяхме да направим беля.
И правилно - май залежаването води само до по-лошо 
Тук е дъжд и мъгла и ние полудяваме вътре, особено АЗ... Гледам жално, жално през прозореца...
(и на мен ми дойде първосигнално такъв поздрав)
не ми се струва мръсен. Нали я нося под дрехите - от какво да се изцапа...
гледа ме право в очите и издава сладички гърлени звуци
и позахладня.
А какво правим през деня? Ами когато не спи през повечето време си е спокойна някъде край мен, я в нейното легло, я на нашата спалня, я в коша за кола или шезлонга. Да не забравяме вече 5-6-чАсовия престой навън в количката, когато все още почти само спи. Та така. Пу-пу, дано продължава да бъде така спокойна!