И още нещо - случайно някоя от вас да може да ме посъветва откъде може да се купи йоника/синтезатор, ама не за дете? Хаха, да разширим кръга въпроси, дискутирани от мамите
Това важи за всички ЕГНта след 2000 година. 
Това важи за всички ЕГНта след 2000 година.

Днес бях тотално гроги, тя дойде и поспах 2 часа, иначе сутринта ми се ревеше от умора. Утре ще я помоля да дойде по-рано да се наспя и след това ще го изведа следобяда.
Щеш не щеш оправяш се
Количката и аз си я свалям сама по стълбите, ние с мъжът ми също сме си двамата, той чисти, пере, готви, като е вкъщи поема смяна на памперси, той къпе, аз масажирам, в общи линии добър тандем сме, иначе през деня като го няма по същия начин - клякам, ставам, Влади иска все да се гушим, по спокоен е така и аз не го лишавам. Иначе вечерта си спи в моузес баскета без ядове, но в кошарата не иска.

Да ми е жив и здрав 
Пиша от телефон и дано нацеля буквите
.Desi,желая ти безпроблемно раждане и прекрасна първа среща с малкия човек.Какви са тези 150 лв помощ?Иначе на мен първият болничен ми го изплатиха 15 дни преди да е свършил. Ние още сме в леглото каката се сгушила до мен,а Вики спи върху гърдите ми. Оставя ли я ще се събуди.