Хубава вечер момичета!
сега почна и да вика.офф 
Продължаваме в същия дух. Сложихме хепатитната ваксина и говорихме за разделянето на следващите, като просто ще свършим всичките към 8-мия месец. Не съм решила оше дали да ги разделям.
. Пък и нея не я разбирам - зарязва го зад гърба му и той едва ли не последен разбира, а тя вече живее с друг. Като не я кефи, какво му се обажда?? А и днес го питах какъв пол са децата й - не знаел
Ми за какво си говорят, не знам. Иначе нито закъснява от работа, нито ходи някъде. Само на футбол ходеше преди, а там трудно мога да имам съмнения, предвид вида, в който се прибираше 
Не знам дали да не я сложим.
Майка ми глади и готви за нас. Още не мога да кажа че майчинството ми е наслада, но имам мигове на радост и поне не ми е гадно, както преди.
Ама не винаги остава време. Това вашето плачкане с напъването и почервеняването точно на колики прилича. Като са по-слаби е само това, като почне големия рев след наяждане - значи са се усилили. Какво даваш за коликите? Ние сме на абоколикен и съм доволна.
При мен определено има резултат.

бебешка му работа и сънен и недоспал майчин мозък 

Аз съм тази, която питаше и за овлажнителя
Ще споделиш ли как е- доволна ли си? Аз си мисля дали да взимам единствено заради похръкването на нослето, но ето че втора седмица не ползваме отопление, а нослето продължава да "хърка"
Док ми каза само да слагам по 2-3-4 мл физиолог. разтвор ( сложих натриев хлорид), но не попитах на какви интервали

Отново няколко сутрини (рано) е с колики, а снощи като никога явно имаше и между 19-23ч и беше много неспокойна. На всичкото отгоре може би от упойката онзи ден, от вчера имам зверско главоболие, за което умишлено не пия арацетамол, че и без друго не ми помага особено. Та снощи скръцнах със зъби на ММ и аз само хранех, а той дундурка, че да опитам да поспя. Главоболието ми обаче продължава и не знам какво да правя.
За 3-ката - ами когато усетиш, че 2-ката му е малка.
То имаше няква "схема" за ориентри. Бебето навършва килата за 3-ка + 1-2кг. Тоест ако тройката я дават за 4-9кг, ги почваш като е някъде 5-6кг. Не знам дали го обясних добре. Лизи е вероятно наближава 5кг и 2-ката едва й става. Дори доста често акото пропуска. Ще ги доизхабя още 1-2 седмици и от следващия път сме на 3-ка.

беба се дра тази нощ като луда.. Тези колики направо ще ме побъркат
Вече нищо не помага срещу тия гадове, даже и на ръце се гърчи и реве!
и повтарях, че не мога повече и ми идва да се метна от балкона, май се постресна човека. Ами аз наистина бях изперкала тотално.. Не си го искам, но умората си каза думата
Все пак с 2 малки деца и куп домакинска работа + безсънни нощи, не мибе никак лесно сама да се справям. Майка ми и тя се включи в помагането и снощи взеха каката за уикенда и сега съм само с беба. Днес е Задушница и не смятам да чистя, за това само ще почивам (когато дребното разреши де
). А по въпроса за АМ - държа го макс 1 час след приготвянето в хладилник и ако след това не го изяде-изливам в мивката. Не ми се рискува да го държа до следващото хранене. То рядко остава мляко де
Дунда си папка по 100 мл. без проблем.
на всички!
дано скоро да минат на Лизи коликите, ужас направо!!!!!
Аз смятам да не го пускам дори и да ни приемат, обаче ако нещо изникне и се окаже, че трябва да съм на работа втората година, не е много умно тепърва да търсим варианти за ясла, просто защото няма да ни огрее.