Бягането за здраве бавно ни .......

• 18 176
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
AQUA ,по-добре си купи въже за скачане  Peace
Не заема място ,евтино е.....  Peace
А ползите от скачането са многобройни   Wink
Степерът натоварва колената, по-добре недей Simple Smile

Ха, сега се сетих, някой назад направи пространно обяснение как "по планинарски" си прецакал ставите - стави се прецакват и от несъобразени с плановете дрехи. Например пролетес отивате по дънки в планината, навън е 20 градуса и духа приятен хладен вятър. От тази комбинация коленете си заминават - дънките не пазят от вятър и на всичко отгоре държат студено, ако няма нещо отдолу.

# 121
  • гр. София
Дънки на планина носят само баир-будалите. Истинските планинари не ходят с дънки.
С обувките е същото - не тръгваш на преход с кецки с тънка гумена подметчица, нито със сандали.

# 122
Дънки на планина носят само баир-будалите. Истинските планинари не ходят с дънки.
С обувките е същото - не тръгваш на преход с кецки с тънка гумена подметчица, нито със сандали.
сетих се за една друга смешна гледка като каза сандали. Не рядко ми се случва да видя мадами с чехли или с обувки на платформа или токче. Лятото една на рилските езера беше с пола, чехли и дамска чанта. Не вярвах на очите си!  Shocked

# 123
  • гр. София
О, всякакви ги има. И на Витоша ги има разни с чехли.

# 124
сетих се за една друга смешна гледка като каза сандали. Не рядко ми се случва да видя мадами с чехли или с обувки на платформа или токче. Лятото една на рилските езера беше с пола, чехли и дамска чанта. Не вярвах на очите си!  Shocked

hahaha
Много са ми любими...
Но аз за подобни безумия мога да говоря мноооого - нагледала съм се на какво ли не  Laughing

# 125

hahaha
Много са ми любими...
Но аз за подобни безумия мога да говоря мноооого - нагледала съм се на какво ли не  Laughing
Важното е да са фешън за фейсбук  hahaha, а те контузиите се преживяват.

# 126
О, всякакви ги има. И на Витоша ги има разни с чехли.
Те са същите,дето на плажа са гримирани като за чалга клип Simple Smile

# 127
Ха, сега се сетих, някой назад направи пространно обяснение как "по планинарски" си прецакал ставите - стави се прецакват и от несъобразени с плановете дрехи. Например пролетес отивате по дънки в планината, навън е 20 градуса и духа приятен хладен вятър. От тази комбинация коленете си заминават - дънките не пазят от вятър и на всичко отгоре държат студено, ако няма нещо отдолу.

Дънките са една доста безлична дреха,която не си позволявам дори в планинския ми гардероб.А травмите идват от натоварването,а не от дрехите.

# 128
Една приятелка зимата излиза по панталонче без клин отдолу, само е ходила. Сега я болят коленете. Не спортува, слаба е, няма целулит.

# 129
Eдно е да те болят от студ,друго е да ти хлопа капачката.
Ще и мине като се стопли,нормално е като поизстине това-онова да наболява.Освен това много слаби хора са предразположени към болки от студ ,поради естеството на конституцията си,както и се засилват през зимата,дори и при не толкова слаби.
Същото става и на стари години,когато човек "пресъхва",затова тогава болят ставите,но може да се противодейства. Wink

# 130
Случката се случва зимния сезон преди 2 години. Оттогава я болят. Не е изстиване за 2 дни, затова го споменавам.

# 131
Е,не знам тогава.Да отиде на лекар.

# 132
За колената не знам,но бягането сутрин,след ставане от сън, е вредно за сърцето,
това го твърдят кардиолозите.

# 133
Ами то веднага след сън и йогата е вредна.Според биологичният часовник тялото е в най-добра форма за бягане към 16 часа следобяд.

# 134
Същото става и на стари години,когато човек "пресъхва",затова тогава болят ставите,но може да се противодейства. Wink
Има алтернативни метода, например водолечението....

Общи условия

Активация на акаунт