Бягането за здраве бавно ни .......

• 18 171
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Бягането за здраве бавно ни убива  Rolling Eyes
  Навремето около 20 годишна се 'мъчех' да тичам в парка заедно с кучето ми  Rolling Eyes така и не свикнах и не заобичах бягането , въпреки постоянството ми  Rolling Eyes  ( в продължение на една година)
Стана ми интересно и се разтърсих. Както и предполагах от Новинар са чели между редовете, търсейки сензацията, да могат да привлекат някой и друг читател  Mr. Green
.... прочетох, че Джими Фикс е имал доста сериозни здравословни проблеми, затова и е започнал да спортува в един момент от живота си (на 35г.) Атеросклерозата обаче със спорт не се лекува, нито със диета. Бил е самоуверен маниак, отказвал е прегледи и лечение и резултатът не е закъснял.

намерих и една "комерсиална презентация" за целулита - преди време беше ме впечатлила... - http://www.truthaboutcellulite.com/tac-video-evs-lisa/

# 226
  • Tам през Атлантическия океан

Не започнах аз със злобните изказвания, можеш да си прегледаш постовете от по-рано. И да доуточня - не съм лекар  Naughty и слава Богу  ooooh!
Защо  Sunglasses
по скоро Боже опази от такива като теб  ooooh!
Ти сама се самотитулова като Диетолог  Crazy
Така ли ще подвеждаш  хората  Confused Диетолог ?!

Бил е самоуверен маниак, отказвал е прегледи и лечение и резултатът не е закъснял.

Peace
Именно , той не е единствен  Wink

Разчитал е на природата и собствената си преценка  Sunglasses

# 227
една "комерсиална презентация" за целулита - преди време беше ме впечатлила... - http://www.truthaboutcellulite.com/tac-video-evs-lisa/
По повод това, целулит има по целите бедра и задника. При някои жени се появява подобие на целулит и под коляното и между лакътя и рамото, понякога по корема, но по тези зони обикновено дефектите са по-често от вида на стриите. Много ми е смешно някоя да заобяснява къде точно й бил целулитът - ами той има точно място да се появи и се появява по цялото място, няма как да има целулит само в долните 30% от задника, а нагоре да е гладко  Laughing

# 228

Бил е самоуверен маниак, отказвал е прегледи и лечение и резултатът не е закъснял.

Peace
Именно , той не е единствен  Wink

Разчитал е на природата и собствената си преценка  Sunglasses

не, той е печелел от пропагандата на бягането, като средството за спасение от болести и наднормено тегло и би било противоречие сам да не спазва това което проповядва. При него е било 100% показност и реклама. Издавал е книги на тази тема и е чел лекции....
Не може някоя орифлеймка да си купува козметика с друга марка или дилър на рейнбоу да чисти с обикновена прахосмукачка, нали  Mr. Green
Тук в Красива мама има супер теми за трениращи мами - има разкошни жени със здрави, силни и красиви тела.

# 229
Андариел,ти проблем с теченията ли имаш или с ученията? От последните е видно от постинга ти,че не си наясно с тях,но не е и нужно.Или пък с имаш проблем с хората,които се увличат по тях,защото са различни от теб и не се вместват в ограничената ти рамка? Иначе постинга ти заслужава да му се посвети цяла тема.

Какво толкова се чудите за диетолога?В Бг могат да се карат всякакви курсове от неспециалисти,вкл. и акупунктура,но ако иска някой да практикува трябва допълнително обучение 2 години в медицински колеж или друго учебно заведение(според зависи) и после всичко е легално.

# 230
  • София
Ти се изразяваш точно като по калъпа на теченията и ученията - изведнъж моите рамки се оказаха ограничените. А твоите? Ученията и теченията, които в момента са така популярни, са за хора, които са изгубили или никога не са имали вътрешен компас, сочещ основно на север, а вечно попадат в магнитни бури, и нуждаещи се от нещо като родителска благословия.  Само говорят за любов, себеизрастване и пр., а всъщност хората, които обичат, те не говорят толкова за нея, колкото я показват тази любов. Хората, които самоизрастват, също не го веят като байряк, а просто си израстват. Нямат нужда от лексиконни фрази, за да се надъхват. Инфантилна работа.

# 231
Моите рамки са широки и не допускат такива генерални заключения като твоите.Гледам един проблем от много страни,а не както учебника по биология повелява.Щото биологията не е точна наука.
За ученията може да пуснеш отделна тема-ще се изявя там с голямо удоволствие. Peace
А тук може да спестим на аудиторията безсмислени бъртвежи.Да имаш нещо да кажеш по отношение на бягането? Или то за теб беше вредно,също както и сутрешния секс,щото и той натоварваше сърцето и имаше опастност от пукване. Laughing.Ами тогава може да ни оставиш по-смелите да си пишем по темата.

# 232
  • София
Споко! Какво взе да се пениш като един истински вярващ! Мисли позитивно! Кое точно наричаш "брътвеж4 - това, което пишеш ти, или това, което пиша аз?  hahaha

Сутрешният секс е с опасност от пукване при мъжете с наднормено тегло и хипертония. За жените няма такава опасност.

# 233
Айде сега и вярваща станах! И халюцинации взе да получаваш-изплезени езици ти се привидяха,но то не ти е за първи път.
Хайде със здраве,ще се отдам на духовен егоизъм и ще си навиря носа,щото ми е под нивото да се занимавам с елемeнти като теб. Peace

# 234
Половината от практикуващите лечение чрез хомеопатия са инжинери, даскали и т.н. Mr. Green, защо се заяждате с момичето?

# 235
Дес, искам да те питам - ти като си тичала в продължение на година не отслабна ли? Ако си го писала някъде по-назад, се извинявам, но не четох всичко..
Иначе относно целулита при тичащите не мисля, че го образува точно бягането, а това, че то не е само достатъчно да се поддържаш във форма. Храната, която приемаш, редом с тренировките е не по-малко важна.
По-надеждно и сравнително бързо упражнение за сваляне на кг. от тичането не знам. Поне при мен е така - още на първият месец имаше ефект, без да спазвам особено стриктен режим на хранене. Краката ми бяха отслабнали, и корема ми беше по-стегнат.
Целулита точно с упражнения се бори, нищо друго не помага.

# 236
не само с упражнения се бори - и с масажи, и с козметика, и с диети.
това е поредната тема за целулита  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=730764.0

# 237
Темата за бягане или за целулит беше....... Shocked
И хайде стига сте се яли, че вече ставате смешни

# 238
Занимавам се със спорт от доста години и да бягането не е спортът , който води до идеална фигура. Освен, че води до прецакване на ставите, особено при жените води до набиване на краката и оформяне на груби бедра и прасец. За предпочитане е карането на колело, което оформя цялото тяло! А относно целулита, това е строго индивидуално, може да се късаш от тренировки в залата, да теиш 40 кг и пак да имаш целулит. Това е в резултат на хранене и ограничено количество на поеманите течности! Виждала съм жени, които изглеждат пълни, но нямат грам целулит и кльощи с мега много целулит!

# 239
  • Tам през Атлантическия океан
Дес, искам да те питам - ти като си тичала в продължение на година не отслабна ли? Ако си го писала някъде по-назад, се извинявам, но не четох всичко..

А трябва ли да си дебел/пълен за да спортуваш  Rolling Eyes ?

Общи условия

Активация на акаунт