Бягането за здраве бавно ни .......

• 17 553
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
Днес в морската градина се разминах с доста бегачи,имаше и бягащи по плажната ивица,
загледах ги,ама добре се бяха екипирали,не им видях целулита  Mr. Green

# 241
  • Tам през Атлантическия океан
Тук хората като че ли не са толкова суетни  Grinning Hug
Обличат се да им е удобно не само като спортуват де  Hug

Според мен екипа на  първо място трябва да е комфортен  Peace 

Тъпо е да тичаш с клин само за да не ти се вижда цулита , примерно в жегаво време  Crazy

# 242
Доскоро Бургас се славеше като града на анцузите Адидас  Crazy
много народ - бягащи и разхождащи се по центъра бяха с такива,
слава богу,положението се подобри в последно време...
Даже имаше един виц : бургазлия отишъл да си купува анцуг,
продавачката го пита: за всеки ден или за сватба?

# 243
.. особено при жените води до набиване на краката и оформяне на груби бедра и прасец...

От къде ги измисляте тия?

# 244
При тичане наистина имат значение дрехите и това те да са съобразени със сезона по ред причини.
За обувките няма смисъл да коментирам - като видя хора да спортуват по джапанки, кецки и т.н.  ooooh! После защо имало травми - набивали се петите, болели ставите  Crazy

# 245
Голяма дискусия се е получила  Grinning

Тичала съм преди години и си спомням, че усещането от усилието беше доста приятно. Особено когато премине пръвоначалното задъхване.

Спомням си само, че бягах почти всеки ден и ми се появиха някакви болки на стъпалото отгоре, тогава разредих тренировките, докато съвсем ги спрях. Е, сигурно не съм била много последователна, но тази болка, която се появи ме безпокоеше доста.

Сега пак замислям да започна - умерено, като редувам ходене и бягане.

# 246
Добре стана дума за дрехите.Аз спортните клинове не ги понасям,нещо ме дразни материята,но мисля,че е добре да си пристегнат при бягане,поради което си купих колан за отдолу и си го слагам винаги при бягане.Верно малко запотява,но лошо няма,мисля че е добре да придържа.Какво ще кажат колегите за това? Simple Smile

# 247
Те коланите са точно затова - да ти изпотяват участъка и да спомагат за топенето на мазнините. И аз бих пробвала да тичам с колан. Една приятелка се овиваше цялата в найлони и тичаше така Mr. Green

# 248
Това с изпотяването е страничен ефект.Моят не покрива краката,но може би ще си взема и едни килотки да ми топят по-бързо целулита. Simple Smile

# 249
  • Stavanger,Norway/ Varna
Това с изпотяването и топенето на мазнини е пълна глупост  Rolling Eyes, както и всякакви такива колани, клинове и тем подобни.

# 250
Това с изпотяването и топенето на мазнини е пълна глупост  Rolling Eyes, както и всякакви такива колани, клинове и тем подобни.
Чак пък глупост не е - и спортните сутиени ли ще отречеш?
Колана и кюлотите не топят мазнини,обаче помагат за целулита.

# 251
  • Stavanger,Norway/ Varna
Спортните сутиени са нещо друго  Peace, те имат друга функция и тя е да поддържат бюста. Говоря за сауна коланите и сауна ефект клиновете, с които се рекламира топене на мазнини чрез изпотяване.
Целулит се преборва с правилно хранене, много вода, навременни мерки и спорт. Говоря от първа ръка  Peace

# 252
  • София
Винаги са ме съмнявали ефектите от такива процедури с колани, фолио и пр. Дори бих казала, че това увиване е вредно. Потните жлези са на определени места. Не виждам как увиването в нещо за изпотяване ще помогне. А ефектите, дето ги мерят после със сантиметъра са временни - просто за момента тялото се е обезводнило.

# 253
  • Велико Търново
Напълно си права,Andariel ,там където ходя да спортувам,ежедневно виждам момичета/жени,опаковани в найлон,колани,клинове и разлика в обиколките-никаква.Изпотяват се,шурва една вода от тях като свалят найлона/клина,изпиват половин литър вода и нещата си идват по местата.Едно момиче беше попрекалило с увиването,че беше и пълничко,по средата на тренировката почти колабира Confused - то няма откъде въздух да си поеме ooooh!
За целулит -може и да помага,не съм пробвала,не зная.

# 254
  • София
какво няма да колабира, организмът се е претоплил - хем търчането, хем увиването на някои места. луд народ.

Общи условия

Активация на акаунт