Парфюмни размисли и страсти - 178

• 68 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Да бееее объркала съм бурканите и съм ги намалила неволно. Mr. Green Whistling Дано не го направят и от Шанел, че всичко очаквам от тях. Whistling

# 541
  • София
Аз имам отговор от един Duty Free shop където пише "To confirm, the 200ml bottle of Chanel Coromandel is an EDT, not an EDP"

# 542
Вероятно просто те информират, че Chanel Coromandel не е едп, а едт по принцип.

# 543
Станах да вадя на моето шише  какво пише ами на дъното никъде не е указано нито едт, нито едп пише си само 75 мл.  Кутията не пазя но и на нея нямаше доколкото си спомням.

# 544
На кутията пише (отдолу, като я обърнеш), че е "Еau de Toilette" на Коромандел. На бутилката не. Коромандел няма измирисване дори в ЕДТ си концентрация Simple Smile

Тъкмо исках да кажа, че са пуснали нови, ПП варианти/концентрации на три от екслузивите на Шанел: на 1932, Беж, и Джърси. Беж и Джърси не ме интересуват, но с удоволствие бих пробвала ПП варианта на 1932. Да си призная, много се надявах един от тях да е Коромандел ПП.....

# 545
  • Germany
Не знам къде съм пропспала този виолетков Ангел, но тъкмо го купих ( на сляпо, Ангелите никога не ме разочароват, а и съм им любител). Намерих го само като неизползван тестер за съжаление, но все пак няма да го показвам на изложба, а ще се пръскам с него.  Mr. Green
Вдовичке,  Hug, предвиждам голяма любов! Честито! Вълшебен, специален аромат, за "лилаво" настроение.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сутринта заложих на Нинфео Мио. ММ каза, че мириша на ливада... Като комплимент ли да го разглеждам, или като констатация  newsm78 Thinking Crossing Arms
Калина, моля да ми помогнеш кой вариант на Бронзовите богини ми хареса?

# 546
  • USA, Steak State
Цитат
Сутринта заложих на Нинфео Мио. ММ каза, че мириша на ливада...

Окосена надявам се.  Mr. Green

Убедена съм, че ще е. Обожавам Ангелите, ето днес съм с какаовия. Какао усещам непрекъснато при мен, знам, че при повечето ви е само в началото.

Чакам продавача да ми го листне, че не искам да бидвам за него. Уж се разбрахме, но си чакам. Течността е потъмняла, но предвид, че е няколкогодишен аромат е нормално.

# 547
  • Germany
Даа, този Виолетов ангел променя цвета си, но това не се отразява на аромата. Не се изненадвай и на тестера, без капачка е, с лилаво копче на пръскалото. Много се вълнувам за първата ви среща, при мен бе любов от първо помирисване Heart Eyes.

# 548
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой пробвал ли Уоманити Ликьор - http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Womanity-Lique … Parfum-19416.html да ми го опише?

# 549
  • София
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Явно аз съм се заблудила, че трябва да е ЕДП.
Надявам се след около две седмици да си имам и аз една бутилка  Heart Eyes

# 550
# 551
# 552
  • pomorie
Благодаря  Hug

# 553
  • София

Аууу, това звучи много мое!  Crazy Дали изобщо го има в БГ?  newsm78

Не бих казала, че е супер свеж, но да, от трите "най-свеж" е той!

# 554
Да си призная, много се надявах един от тях да е Коромандел ПП.....

Коромандел в ПП вариант би бил нещо вълшебно  Crazy

За Уоманити ликьор не мога да дам мнение, но Уоманити тейст е нещо превъзходно. Трайността е разкъртваща, шлейфът огромен, буквално всеки го отбелязва. А съм само с две пръсвания... Shocked
Има една идея по-сладък смокинов привкус от класическия, а солта и хайверът са по-приглушени. Нещо като смокинов пай е, голямо вкуснотия.

Вярно ли е, че продуктите на Profumum Roma се предлагат в The Circle? Имат ли тестер на Ichnusa?

Общи условия

Активация на акаунт