Парфюмни размисли и страсти - 178

• 68 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
vrabcho, Profumum Roma се предлагат със сигурност в Олфактив на Витошка и Патриарха и го има този, да  Hug

# 556
Благодаря, объркала съм нещо информацията значи...  bouquet

# 557
  • София
Имате ли впечатление от трайността на Neroli Portofino Tom Ford? С не особено завидната трайност на White Suede Tom Ford се справям като пръскам обилно косата и дрехите, но се опасявам, че с  Neroli Portofino ще имам същия проблем (ако не и по-голям Simple Smile ) а ми се иска поне няколко часа да изкарва върху кожа, че свършват като топъл хляб Simple Smile

# 558
  • Sofia
Най-накрая се сетих на какво ми напомня една нотка в Orchdee Vanille VC&A , която ме дразни много - има я същата в Sensi Armani. Направо много си приличат двата парфюма, но Sensi ми стана противен докато бях бременна. Явно усещането се е запазило 10 г., още ми призлява от този аромат и за съжаление и орхидеята няма да мога да нося.

# 559
Карен, мерси за инфото. Обожавам Сенси, но е неоткриваем вече.
Ще търся този Ван Клийф  Peace

# 560
# 561
  • Велико Търново
На мен са ми сладникаво - цветни,  за моя вкус не са свежи Thinking То, всеки и различно си го разбира, де Wink

# 562
Точно вчера си го пръснах на ръката, да кажа миризмата му върху моята кожа е мн лека (недоловима почти), но интересното е че точно сега си помирисвам китката и се усеща малко аромат дори след душ (но около мен не се усеща никакъв).
мек и нежен, но според мен за цената му не е нещо което да си заслужава  Stop

Имате ли впечатление от трайността на Neroli Portofino Tom Ford? С не особено завидната трайност на White Suede Tom Ford се справям като пръскам обилно косата и дрехите, но се опасявам, че с  Neroli Portofino ще имам същия проблем (ако не и по-голям Simple Smile ) а ми се иска поне няколко часа да изкарва върху кожа, че свършват като топъл хляб Simple Smile

# 563
  • София
Сдобих се неочаквано с малко количество Black Vetyver Cafe Jo Malone!  Blush Видях, че е мъжки аромат, но любовта ми към кафето надделя! Разносвайки го днес, донякъде ми напомня за Нощите на Лаура (който е доста по-богат и мощен)! Този по ми допада, въпреки че предпочитах кафето да е по-сурово, и неподсладено! Накрая се появява ванилията. В началото наистина е кафе + ветивер!  Heart Eyes Определено унисекс аромат! Не бих го определила като типичен мъжки!

# 564
  • Sofia
   Момичета, моля, разяснете ми, как е най-общо казано разликата между Givenchy Ange ou Demon EDP и EDT версията?

Много ще го оценя, благодаря!   bouquet

# 565
  • Велико Търново
Имам дилема Rolling Eyes - трябва да избирам между Жур и Градините на покрива на Ерме - не мога да тествам, но за ориентация - имала съм Нилските градини, въпреки свежестта им, са ми леко задушливи - сякаш някакво индрише  избиваше, което на моменти ми идва в повече - иначе откъм трайност нямам никакви забележки.Та, въпросът е - кой от посочените по-горе е хем свеж, ей така като за предстоящата пролет, не прекалено цветен и хем траен /малко са парфюмите, които съчетават тези качества Wink

# 566
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Отдавна не съм писала в темата, но не съм ви забравила и  понякога се отбивам само да чета.
 Сега имам нужда от съвет. Умирам си за Нинфео мио. Има го наличен в парфюми шоп, но цената на този с опаковка и на другия Б.О. е коренно различна. Ако взема парфюм без опаковка, има ли вероятност да дойде с капачка, или винаги идват без. Някак не ми се иска парфюм без капачка.
 Привършва ми  и Marry me. И за него имам мерак, че май ще настъпи колебание кой кога.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 20:56 от neli mar4

# 567
  • София
Нели, пиши им или им звънни да ги питаш  Peace

# 568
  • на североизток от Рая
Нели, пиши им или им звънни да ги питаш  Peace

Благодаря, Атти!  Hug Може би така ще направя.

# 569
  • София
petia_parkova, на мен пък ароматът много ми харесва и точно това искам за предстоящите топли месеци. И ако този аромат е съпроводен от дълготрайност, цената за мен си заслужава. Пръснах го с разни други неща и се загуби, за това не можах да прецаня каква му е трайността върху кожа. Отделно на блотер няколко пъти съм го пръскала и много ми харесва това чисто сапунче. Simple Smile
Ще го пробвам самостоятелно. Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт