Парфюмни размисли и страсти - 178

• 68 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитат
Искам да помоля запознатите да коментират този аромат: http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Drole-de-Rose-11799.html

Врабчо - само съм го пробвала - една немощна роза ми се стори, някак съвсем приглушена с пудра. Никакъв drôle. Но парфюмите на Оливия Джакобети си изискват човек да се "вгледа" внимателно, също и в по-топло време, за да си покажат нюансите.

Цитат
Калина, моля да ми помогнеш кой вариант на Бронзовите богини ми хареса?
Мисля че беше на Денси, която е последната от 2013 http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Bronze-Goddess-E … t-2013-17432.html

Но ако е била моята е от 2008 http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Bronze-Goddess-E … inscent-2857.html
Уф тези богини ...
 smile3508 Ох как чакам Nuxe! Сега е единственото време в годината, когато ми се носят цветни и кремести и богати newsm03

# 571
Имам дилема Rolling Eyes - трябва да избирам между Жур и Градините на покрива на Ерме - не мога да тествам, но за ориентация - имала съм Нилските градини, въпреки свежестта им, са ми леко задушливи - сякаш някакво индрише  избиваше, което на моменти ми идва в повече - иначе откъм трайност нямам никакви забележки.Та, въпросът е - кой от посочените по-горе е хем свеж, ей така като за предстоящата пролет, не прекалено цветен и хем траен /малко са парфюмите, които съчетават тези качества Wink
Имам и двата и ги ползвам всеки ден, като напоследък нося основно Градините на покрива. Те са по-добрия парфюм за моя вкус. Доста по трайни, доста по забележими, по-свежи и с мнооого добри меки плодове. Жура обаче е по-женствен, по-цветен, по-нежен и по-лек. Хората го забелязват страшно /преди да е изфирясъл за 4-5 часа с супер мощно напръскане/ и правят комплименти. Жур трябва да се подновява задължително леко през деня, а на Градините това не е необходимо. И двата парфюма са хубави, стават за насляпо и носят много пролетно настроение. Градините са доста по-зелени и стоят ли на кожата ти, се разкриват хубаво и търпят и развитие.

# 572
  • Велико Търново
Денси, огромно благодаря за подробните описания Hug  bouquet
Ще заложа първоначално на Градините, но и Жур-а си ми остава в списъка Wink

# 573
  • София
И при мен Жур изисква подновяване. Много е хубав, но определено е лек и  нетраен.

# 574
И на мен ми харесва, и то не малко, но както ти спомена все 1 се губи (поне на моята кожа). Пръсни го самостоятелно, на всяка кожа е различно  Peace
Дано уселиш Jackpot  Simple Smile
petia_parkova, на мен пък ароматът много ми харесва и точно това искам за предстоящите топли месеци. И ако този аромат е съпроводен от дълготрайност, цената за мен си заслужава. Пръснах го с разни други неща и се загуби, за това не можах да прецаня каква му е трайността върху кожа. Отделно на блотер няколко пъти съм го пръскала и много ми харесва това чисто сапунче. Simple Smile
Ще го пробвам самостоятелно. Благодаря! Simple Smile

# 575
Хихихи тук цари пролетно настоение, Журове, Градини, цветя и свежест. А аз изнамерих магазин дето имаше Коженият Ангел и нали се сещате... Много пролетно няма що!  Twisted Evil След Амбра Медитерана мисля, че официално съм сбъркала сезона, който идва.  Confused

# 576
Цитат

Врабчо - само съм го пробвала - една немощна роза ми се стори, някак съвсем приглушена с пудра. Никакъв drфle. Но парфюмите на Оливия Джакобети си изискват човек да се "вгледа" внимателно, също и в по-топло време, за да си покажат нюансите.

Благодаря, Idomeneus  Hug

Именно поради пристрастия към Джакобети позагледах този аромат. Оприличават го на Lipstick Rose FM, който ми е голяма мечта, въпреки, че не го познавам. Определено ще мина през Сердика да го тествам.

# 577
Имаххх отдавна едно питане-останало без отговор- Flutter Flutter Flutter
това: http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Dupont-Oud-et-Rose-21460.html
бъркам ли се или някъде из моловете по парф. магазини съм го гледала-а ако не се предлага тук-някой дали е пробвал трите аромата от серията newsm78

# 578

аз съм влюбена в тази версия на Мис Диор, но успех с намирането....
Спрян е от производство отдавна.

# 579
Оприличават го на Lipstick Rose FM, който ми е голяма мечта, въпреки, че не го познавам.
Grinningмного сладко изказване достойно за номинация Simple Smile

Втори ден съм с лошата Роз ноар Бийредо и вече аз нося нея , не тя мен , докарахме я до приятелство, остава да се наканя да я купя Simple Smile ooooh!

# 580
  • Germany
Днес имах удоволствието да се запозная с тази красота http://www.youtube.com/watch?v=JnmbrhhnGZw
Това, което мога да кажа е, Красота в бутилка! Heart Eyes Привърженик съм на първата нереформулирана версия на ЕДТ и на еликсира, но и този вариант ми отвя главата Crazy
Първо ме грабна чудното преливане на черно в червено във флакона. Абсолютно подходящ за опасната красота, която дебне в него. А вътре е затворена най-прекрасната отрова Heart Eyes. Започва много различно от класическата ЕДТ. Това е експлозия от лакритца, ванилия, бобова тонка и леко карамелизирано вишнево сладко Crazy Crazy Сетивата се изострят и се подготвят да поемат максимално удоволствие. И то идва с чудната база, която е тъмна, опасна, измамна. Мека, опушена ванилия, чудна сладост на бобова тонка и уникален самбак жасмин. Всъщност за мен жасминът заема по-голяма част от базата и това прави тази отрова по-различна от останалите. Това е парфюм за вещици, за жени, родени да изкушават и да въвеждат в грях. Трайността му е изключителна, много женствен и красив. Познайте дали го поръчах  Party Mr. Green newsm53
Калина, благодаря, да, точно 2013 харесах Peace
Цитат

Врабчо - само съм го пробвала - една немощна роза ми се стори, някак съвсем приглушена с пудра. Никакъв drфle. Но парфюмите на Оливия Джакобети си изискват човек да се "вгледа" внимателно, също и в по-топло време, за да си покажат нюансите.

Благодаря, Idomeneus  Hug

Именно поради пристрастия към Джакобети позагледах този аромат. Оприличават го на Lipstick Rose FM, който ми е голяма мечта, въпреки, че не го познавам. Определено ще мина през Сердика да го тествам.

А мен пък точно розата ме държеше далеч от този парфюм, но наскоро се престраших. Вдъхнат от бутилката е вълшебен - пудрен, помаден, точно мамината чанта Heart Eyes Прекрасно граниво червило Mr. Green и палитра сенки, в черна кутийка Heart Eyes.
Началото му е леко стресиращо за мен - слабичка, студена роза, но роза, и мнооого ирис, от този землистия. Не харесвам такъв вид ирис, някак мазен ми идва и леко ме смущава. Като изсъхне се превръща в нещо наистина красиво, но не бих понесла началото върху мен. За мен е близък с Градската кралица, като отдавам предпочитанията си на нея Peace

# 581
  • София
Ех kovatcheva, човек може да поръча насляпо само като ти прочете постовете!  Hug

# 582

Ковачева честито! Така се радвам, че този парфюм те е запленил.  Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 20:44 от Бу

# 583
  • USA, Steak State
Вие си говорите за пролетни аромати, а аз днес изкарах Хабанита. Не я бях носила повече от година.... Много подходящ за минусовите градуси тук, а и утре се очаква снежна буря ( като за последно), та има мегдан да си нося зимните аромати поне още седмица и нещо.

# 584
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, чета Ковачева  и си викам "Брей, каква е тази чудесия, много добре звучи", после пускам клипа  и що да видя - Хипнотик Пойзън. Настръх-настръх! Хич не се спогодих с този аромат. Много ретро ми идва...в негативен смисъл. Но пък не съм пробвала точно този от клипа. Явно е нов. В такъв случай бих го пробвала. Има ли го тук по магазините?

Общи условия

Активация на акаунт