Парфюмни размисли и страсти - 178

• 68 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Пътуването в градски транспорт е много неприятно преживяване за мен, но понякога ми се налага. Когато обаче по продължение на цялата дестинация, по която пътувам, няколко човека с възхита отбележат парфюма, който се носи пред тях когато ветрец полъхне от отворения прозорец пред мен и колко е прекрасен, става някак си по-поносимо. Laughing Още по-интересно е когато двама 15 годишни тийнове го коментират с възхита и даже си мечтаят да разберат кой е, за да го купят на майките си, защото е "мега як, мирише жестоко и трябва да имаш файски вкус, за да миришеш така, а не на онея от пазара, дето мама като се напръска с тях, миришат един час". Joy Искрено се забавлявах! Crazy
La Vie Est Belle

# 586
  • Отвъд алеята зад шкафа
Даа, този парфюм е много фейски наистина  Laughing. Не на всеки стои добре, но на тези, на които стои е страхотен. В някакъв момент ще се сдобия с по-голямо количество от него.

Пуснаха ли парфюма на Nuxe тук? Искам да го тествам, а не да стрелям на сляпо с поръчка.

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 08:43 от gadamer

# 587
Днес имах удоволствието да се запозная с тази красота http://www.youtube.com/watch?v=JnmbrhhnGZw
Това, което мога да кажа е, Красота в бутилка! Heart Eyes Привърженик съм на първата нереформулирана версия на ЕДТ и на еликсира, но и този вариант ми отвя главата Crazy
Първо ме грабна чудното преливане на черно в червено във флакона. Абсолютно подходящ за опасната красота, която дебне в него. А вътре е затворена най-прекрасната отрова Heart Eyes. Започва много различно от класическата ЕДТ. Това е експлозия от лакритца, ванилия, бобова тонка и леко карамелизирано вишнево сладко Crazy Crazy Сетивата се изострят и се подготвят да поемат максимално удоволствие. И то идва с чудната база, която е тъмна, опасна, измамна. Мека, опушена ванилия, чудна сладост на бобова тонка и уникален самбак жасмин. Всъщност за мен жасминът заема по-голяма част от базата и това прави тази отрова по-различна от останалите. Това е парфюм за вещици, за жени, родени да изкушават и да въвеждат в грях. Трайността му е изключителна, много женствен и красив. Познайте дали го поръчах  Party Mr. Green newsm53
Калина, благодаря, да, точно 2013 харесах Peace
Цитат

Благодаря, Idomeneus  :hu

Сдобих се с проба от тази хипнотична отрова на Диор. Уещам чиста ванилия, веднага щом се разнесе първоначалният облак. Приятен е, може дори да си го поръчам, но не споделям чак такъв ентусиазъм. Мисля, че трябва по-леко с тези словесни експлозии по отношение на някой аромат. поръчките на сляпо са много неприятни изживявания понякога...

# 588
Сдобих се с проба от тази хипнотична отрова на Диор. Уещам чиста ванилия, веднага щом се разнесе първоначалният облак. Приятен е, може дори да си го поръчам, но не споделям чак такъв ентусиазъм. Мисля, че трябва по-леко с тези словесни експлозии по отношение на някой аромат. поръчките на сляпо са много неприятни изживявания понякога...
Shocked "Словесните експлозии" зависят много от дар-словото на пишещия и от отношението и възприемането на четящия. Има хора с богат речник и други, дето две думи на кръст връзват суховато с едно кило правописни грешки.
Колкото до "слепите" поръчки, те пък изцяло зависят от това, колко "лабав" е поръчващия, ако съм ясна. Ако не съм, ще поясня.
И трето, и последно, е личното усещане за даден парфюм, което е строго индивидуално и ако ти в един парфюм усещаш божествено ухание, а аз ароматизатор за тоалетна, или обратното, то нито ти, нито аз имаме вина за това, че усещаме един парфюм по крайно различни начини, което ще доведе до крайно различно описание на това ни възприятие.

# 589
  • Пловдив
+1  Peace  Хората със слаб контрол върху портфейла си,   притесняващи се от прекалено количество излишни покупки не трябва да влизат в подфорум "Красива мама" , а не пишещите тук да се съобразяват с наличието им .

Бижy , все интересни случки ти се случват на теб  Party , преди с Marry Me , сега с Lancome. Прочетох те снощи на глас вкъщи и предизвика усмивки   Grinning  .

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 16:08 от aH~

# 590
  • София
но не споделям чак такъв ентусиазъм. Мисля, че трябва по-леко с тези словесни експлозии по отношение на някой аромат. поръчките на сляпо са много неприятни изживявания понякога...

Rolling Eyes Аз отдавна не съм писала тук, само си чета тихо , но сега не се сдържах Close
Тук има няколко дами, които владеят перфектно  изкуството да те омагьосат с описание на даден аромат. Това съвсем не означава “пропаганда” за покупка на сляпо, напротив!
И сори, но това изказване беше меко казано много неуместно Peace

# 591
Ковачева да внимава с описанията и да се ограничи с парфюмите , че току виж утре описала някой мъж и тръгнем да го дирим всички дето сме със слаби ангели hahaha

Честита Баба Марта!

# 592
  • Пловдив
Ковачева да внимава с описанията и да се ограничи с парфюмите , че току виж утре описала някой мъж и тръгнем да го дирим всички дето сме със слаби ангели hahaha

Честита Баба Марта!

Joy Crazy

# 593
Бижy , все интересни случки ти се случват на теб  Party , преди с Marry Me , сега с Lancome. Прочетох те снощи на глас вкъщи и предизвика усмивки   Grinning  .
Laughing Добре че от време на време се качвам в автобус или влизам в истински магазин за дрехи, а не пазарувам само по интернет, та нещо интересно и приятно да вземе да ми се случи. Crazy Но е забавно и приятно, признавам си!  Flutter
Надявам се да съм предизвикала положителни усмивки! Hug

# 594
  • Козлодуй
Напоследък съм "лабава",признавам си.Тази лоша жена Ковачева с тези нейните "словесни експлозии" не за пръв път ме предизвиква,но тъй като знам колко сходни вкусове имаме за аромати,плюс това ЕДТ на Хипнотичната ми е един от любимците,при това на свършване,просто усещам какво ще си подаря за 8-ми март Mr. Green Насляпо!
Между другото снощи бях на парти с Черната орхидея и се чувствах точно като жените,които описва Ковачева Twisted Evil
Милейди,от къде го поръча?Предполагам,че тук последният без картинка е въпросния?

# 595
Бижу,  smile3501
Насмях се едно хубаво.
Днес съм с този хубавец: http://www.fragrantica.com/perfume/Roger-Gallet/Fleur-d-Osmanthus-11727.html
Слънчев и безгрижен, с нежен полъх на кайсия, много добра компания за лежерен съботен следобед.
Ковачева, честито! Със здраве да си носиш новата Отрова! Написано това не изглежда добре.... Laughing
Новата Хипнотична ще бъде проучена най-внимателно, аз съм голям фен на ЕдТ версията и съм към края на втората бутилка. И още съм жива.
Честита Баба Марта!

# 596
Вадя си хляба точно с описание на разни продукти с рекламна цел, наясно съм с "дар словото", което използваме с ясно определена цел, както и с всевъзможните "хватки" за привличане на вниманието. Вие го използвате без цел, просто за изразяване на лична емоция. Тъй като нямате поглед върху тази страна на писането, просто давате израз на настроението си. Резултатът е идентичен. Знам, че никой не го интересува, нито е длъжен да се съобразява с това, че ще бъде прочетен, но пък смятам, че и моят пост си е точно на място. Емотикони от рода  Close не говорят много добре за този, който ги ползва, най-малко са израз на безразличие към другите.
Ан, много правилна забележка, че хора без контрол над портфейла си не трябва да влизат в КМ, но пък Гугъл обикновено те отпраща тук за мнение, нали?

# 597
  • София
Вие го използвате без цел, просто за изразяване на лична емоция. Тъй като нямате поглед върху тази страна на писането, просто давате израз на настроението си. Резултатът е идентичен. Знам, че никой не го интересува, нито е длъжен да се съобразява с това, че ще бъде прочетен, но пък смятам, че и моят пост си е точно на място. Емотикони от рода  Close не говорят много добре за този, който ги ползва, най-малко са израз на безразличие към другите.
Ън,  сега ме разсмя искрено Joy
Само ще ти препоръчам най-добронамерено, да отвориш един речник и да се информираш за значението на глагола mad, който изразява този емотикон Peace И ако това е израз на безразличие, здраве му кажи Laughing

п.с. Съжалявам за спама !

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 18:35 от jully m

# 598
Даа, този парфюм е много фейски наистина  Laughing. Не на всеки стои добре, но на тези, на които стои е страхотен. В някакъв момент ще се сдобия с по-голямо количество от него.

Пуснаха ли парфюма на Nuxe тук? Искам да го тествам, а не да стрелям на сляпо с поръчка.
Не, но има мостри с покупката на сухото им олио.  Peace Аромата е почти същия като на олиото.

Искате ли да го опиша или да следвам наложените забрани? Whistling Wink

# 599
  • Belgium

Искате ли да го опиша или да следвам наложените забрани? Whistling Wink

Искам да го опишеш моментално, сочно и сърцеразтупкващо, както ти можеш  Wink

Аз имам желязна дисциплина  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт