Парфюмни размисли и страсти - 178

• 68 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium

Днес пробвах доста новоизлезли аромати и ще ги опиша след малко.
Лу и твоето описание е готово. Heart Eyes Hug

Чакам с нетърпение  Hug

# 616
обичам, обожавам да чета парфюмни описания - написани интелигентно, с чувство и отношение - независимо дали са положителни или отрицателни
за това простете /съвсем тематично/, но който не желае да се "обърква" и да харчи собствените си пари според собствената си преценка, защото е прочел нещо някъде, в някой форум или тема, просто да не ги чете - няма да се обърква, да харчи и изобщо мир и вселенска хармония ще го обземе; а пък аз ще си гърча тук /чета редовно независимо, че почти не пиша/

едит: честита Баба Марта! Simple Smile

# 617
  • в 1001-та нощ
Даа, този парфюм е много фейски наистина  Laughing. Не на всеки стои добре, но на тези, на които стои е страхотен. В някакъв момент ще се сдобия с по-голямо количество от него.

Пуснаха ли парфюма на Nuxe тук? Искам да го тествам, а не да стрелям на сляпо с поръчка.
Не, но има мостри с покупката на сухото им олио.  Peace Аромата е почти същия като на олиото.

Искате ли да го опиша или да следвам наложените забрани? Whistling Wink

И аз съм с тези впечатления и на моята кожа е много траен  Blush

# 618
Не мога да разбера каква е идеята на Ън Thinking.Не трябва да споделяме впечатленията си и емоциите си  от даден парфюм,за да не се подлъже някой ,че да вземе да си го купи ли ?  Та нали сме в парфюмен форум ,какво да пишем само -харесва ми ,не ми харесва ? Нали имам глава на раменете си,парите са си мои ,по собствено желание съм тук,какво ми е виновна kovatcheva , с нейните прекрасни описания.
Благодаря  bouquet на kovatcheva и на другите момичета ,които могат така да пишат , те правят това място толкова интересно Heart Eyes.
 И kovatcheva, да питам ,има ли я вече новата Хипнотична отрова при нас и къде може да се пробва?

# 619
  • Пловдив
Ан, много правилна забележка, че хора без контрол над портфейла си не трябва да влизат в КМ, но пък Гугъл обикновено те отпраща тук за мнение, нали?

Laughing Тук вече мисля,че по-лесно и безболезнено ще се реши проблема като се преговоря направо с гугъл отколкото с нас.  Blush Много съфорумки , вкл. аз не можем да споделяме по-подробно парфюмните си вълнения в обкръжението си по ред причини, ако и тук се наложи цензура мисля, че ще бъде доста неприятно и задушаващо.

Бижу , положителни , положителни .  Hug

# 620
Лу, парфюма на Нукс е подходящ за босонога,  млада и фина дама с крехко тяло и естествена коса, на дълга черта, тичаща към любимия си мъж на чист плаж в голяма горещина. На врата и цветя, в душата и светлина. Младост, сладост и леко задушаващи чувства. Жената е Любов, а парфюма е правен като за нея и е допълнение към гладката и кожа нежна от полаганото сухо олио!

Ковачева да не търчи да го купува насляпо след това описаниие, защото едва не се задуши от бегла проба на олиото. Не желая да съм причина за страданията и. А и ми е искала прошка и някак не е морално да я зарибявам! Peace

На Калина Г. обаче ще го купя лично и ще и го връча, да гори във вечни любовни емоции с него! Heart Eyes

Аз съм колебаеща, щот' напоследък от фаст фууда някак не съм фина. Crazy

Има я Отровата на Ковачева, има я. Трови ни от Сефора, от Прити шопа, от БЗ и Дъглас сигурно и въобще откъдето я потърсите.

# 621
kovatcheva,няма какво да ти прощавам,по-скоро да ти благодаря,че когато се чувствам летаргично,с тези твои описания ме караш понякога да се понеса като фин копринен шал,носен от морския бриз,и да се увия около някой парфюм...  Hug   bouquet

# 622
Мислех, 4е съм в парфюмна летаргия, но...
Ръцети ми се рзтрепераха, заниците ми се раз6ириха , когато вдиях  една самотна пра6асала бутилка...

http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/Donna-Karan-2335.html
не издържах на изку6ението...

si, да те питам,къде попадна на това старинно съкровище? Не ми е познато ,но мисля , че ще е точно като за мен*като видя balsamic във фрагрантика и все си мисля,че е за мен Laughing ). Много искам да гопробвам. Там, откъдето си го взела,дали има тестер  Embarassed newsm78

# 623
Душа олиото на Нукс и май повече искам това:

# 624
Утре като се прибера от работа и се изкъпя, имам намерение да пробвам олиото на Нукс. Вносителката е приятелка на моя приятелка и ако случааайно припадна по него, нищо че не съм млада, фина и с крехко телосложение, ще го намажа на по-прилична цена от продажната. Flutter

# 625
  • Belgium
Дени, сега защо ме описа така хубаво чрез този парфюм  hahaha

Обаче олиото наистина има свойството понякога да накъртва и задушава, за това първо тест на парфюма и после - почетно място на тоалетката  Laughing

# 626
  • Sofia
Душа олиото на Нукс и май повече искам това:

Интересно... А как ли ухае? В момента ползвам шампоана и маската, та остава и парфюма да започна.  Crazy

# 627
  • USA, Steak State
Както винаги тук е забавно.  Mr. Green

Да дам отчет, че се обичаме с Градинския Ангел- Виолетка. Сега се чудя да се сърдя ли на Калина, че ме вкара в грях.  Joy

# 628
Дени, сега защо ме описа така хубаво чрез този парфюм  hahaha

Обаче олиото наистина има свойството понякога да накъртва и задушава, за това първо тест на парфюма и после - почетно място на тоалетката  Laughing
Еми да те вземат насляпо, писна ми да се дърпаш! Grinning Heart Eyes
Проби задължително на всичко. Hug

# 629
Само ще спомена бичове, кравешки ла..на, обори, торове, друго нужно ли е?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В този пейзаж има ли каубой...или само върху тор-та да се концентрирам Mr. Green
Всъщност списъкът ми е достатъчно преливащ и последното, което бих сторила е покупка на сляпо (мисля само върху http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Carnal-Flower-1024.html ).
Фракас ми е много нежен прасковено-туберозен (пръснах на двете китки).
За бала (преди 12г.) си купих  Амариж, обичах го ...сега ми е Sick
На есен ще мога да го пробвам Beyond Love, до тогава ще си го фантазирам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт