Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Гледайте "Горещо". Гост е "най-коментираната дама" в момента. Такива дълбокомислени неща казва,че не са за изпускане. Пример: " За 18-тия й РД е получила "уста" от родителите си. Само за 3000 лв. И тази уста й е донесла ползи. Ето,днес всички говорят за мис Джуки. tooth smile3555
Понякога се чудя как може да има такива мозъчни инвалиди като тази. ooooh!

# 301
Хахаха, Венета не пропусна да се присмее на Николета Лозанова хихих

# 302
С риск да ме нарекат хейтърка,Николета е погрозняла според мен. Няма никакъв живец в нея. Tired

Нали това злорадстваме от 4-5 теми насам, а как й бяха китосали скулите, мазали с баданарката.... Laughing
Аз изгледах само началото с Лиляна, сигурно каза думата "стилна/о/и" 20 пъти за 5 минути. Жестоко се подмазаха на Цветито и научих, че Тони Стораро бил човекът - глас ooooh!

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 23:26 от SNOWBUNNY

# 303
Та, докато сме на вълна НиЛо и изцепки, ето още 1-2 снимки, където е с тъмна коса:
1
2 а тук кого ли имитира  Mr. Green

# 304
Чудно ми е как ли са се сдобили с видео от сватбата на Мая и Георги Илиеви? Thinking

# 305
Чудно ми е как ли са се сдобили с видео от сватбата на Мая и Георги Илиеви? Thinking

И в Уикенд има снимки от сватбата. Аз пък се чудя какво толкова ще излъчват та чак няколко предавания ще отнеме?

# 306
И чак "записът, който ще разтърси държавата, ще се говори дни на ред само за това"  hahaha
Мммм горе-долу ще минат с 15 поста в "Звездни компромати".  Whistling

# 307
Има снимка от аутопсията на Жоро Илиев в нета, та едни сватбени снимки ли да са сензация?
Обаче видеото определено ще е интересно, поне на мен. Ако не забравя ще гледам НиЛо-то другия път.

# 308
Може и да разтърси държавата, ако се виждат някои гости, които днес се представят в друга светлина.

# 309
Та, докато сме на вълна НиЛо и изцепки, ето още 1-2 снимки, където е с тъмна коса:
1

Забележете микрофона как е хванат, както и 'певеца' отзад- барнал се е за чатала Whistling

# 310
1

Забележете микрофона как е хванат, както и 'певеца' отзад- барнал се е за чатала Whistling

Микрофона нарочно е хванат така..имитира Андреа Grinning

# 311
Тя тук е и с рокля като на Андреа, Ако не се лъжа тогава даже писаха, че Николета имитира Андреа или обратното, не помня точно. Мисля, че на Андреа роклята е реплика.

Скрит текст:

# 312
Тя тук е и с рокля като на Андреа, Ако не се лъжа тогава даже писаха, че Николета имитира Андреа или обратното, не помня точно. Мисля, че на Андреа роклята е реплика.

Скрит текст:

Андреа беше първа облякана с роклята. Peace

# 313

Але сигурно копира наша Мара с тези шанелки Mr. Green Нищо, че едната е излезнала с тях на разходка, а другата специално заради тях си е направила фотосесия  Crazy

# 314
Не си е направила специална фотосесия заради тях, снимките са от предстоящия й клип. Peace

Общи условия

Активация на акаунт