Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Две снимки на Велислава Ножарова. Харесват ми! Особено тази с Белослава! Стайлинг : Теди Велинова.

Луиза Григовора като Анна Каренина
Скрит текст:

Белослава като кралица Елизабет
Скрит текст:

# 316
# 317

Не я харесвам тази дама и това е...

# 318
Има нещо в Ива Екимова, което искрено ме отвращава, не само във вига и, ами и в говора и маниерите.

# 319
Има нещо в Ива Екимова, което искрено ме отвращава, не само във вига и, ами и в говора и маниерите.
И мен. Винаги ми е била противна, но е много поддържана жена.

# 320
# 321
# 322
Та, докато сме на вълна НиЛо и изцепки, ето още 1-2 снимки, където е с тъмна коса:
1
2 а тук кого ли имитира  Mr. Green

Забележете микрофона как е хванат, както и 'певеца' отзад- барнал се е за чатала Whistling

Микрофона нарочно е хванат така..имитира Андреа Grinning

Е бива ли да съм толкоз изостанала и безпросветна Laughing

# 323

Венетка много ми харесва  Heart Eyes
А Гентииии... много си яя lovee  Heart Eyes

# 324

Тук Венета Х. супер много ми прилича на Диляна Попова. Хубавица е Flutter

# 325
Две снимки на Велислава Ножарова. Харесват ми! Особено тази с Белослава! Стайлинг : Теди Велинова.

Луиза Григовора като Анна Каренина
Скрит текст:

Белослава като кралица Елизабет
Скрит текст:
По-скоро не като Анна Каренина и Елизабет, а като Кийра Найтли и Кейт Блнашет. Защото убедена съм, нито Толстой, нито който е чел книгата,  си представя така Ана Каренина. Иначе ги е докарала, особено Луиза. А, сега видях и другата смешка- стайлинг Теди Велинова, за какъв стайлинг говорим тук- да прекопираш от нещо готово. Гопожата и тя взела да се взема насериозно.

# 326
Не съм гледала Кийра Найтли в тази роля, но Луиза никаква Анна Каренина не може да бъде.

# 327

А на мен на Ванеса Уилямс.

# 328
Венета Харизанова какво се е оджукила.

Белослава я възприемам като Елизабет. Григорова дори не я знам коя е, но в представите ми Ана Каренина не е такава.

# 329
Не съм гледала Кийра Найтли в тази роля, но Луиза никаква Анна Каренина не може да бъде.

Тази Луиза е толкова никаква, че няма повече накъде. Ако не е майка й (дето и тя е една света вода ненапита) никой нямаше да я знае.

Общи условия

Активация на акаунт