Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Peaceтази жена не остаря, не се промени, годините не и личат

# 377
  • Sofia
Дано е вярно и да износи и роди здраво бебче  Praynig

# 378
Браво на нея!

Помня я в едно предаване, където разказваше за първата си бременност- била качила 40 кг., показа и снимки.

# 379
  • Има много детски смях.
Peaceтази жена не остаря, не се промени, годините не и личат

В близък естествен план си й личат... което е съвсем нормално, разбира се.  Peace
Имам по няколко наум за бременност след 45 годишна възраст при жената, което още по искрено ме кара от сърце да й желая  да износи здраво бебче  Hug

# 380
  • Sofia
днес Гъмзата е станал татко на момченце

# 381
  • Има много детски смях.
днес Гъмзата е станал татко на момченце

Обичам новини за бебета!  Laughing Да му е живо и здраво, усмихнато и палаво  Hug

# 382
Кадрите от сватбата според мен ги е дала лично Мая Илиева , защото се познават с Валери още от 2004 година. Цяло лято , (тогава хлапе  и голяма звезда), той играе карти с Георги Илиев и Христо Стоичков в хотел "Дюн" . Няма кой друг , според мен, да даде цялото видео.

# 383
Кадрите от сватбата според мен ги е дала лично Мая Илиева , защото се познават с Валери още от 2004 година. Цяло лято , (тогава хлапе  и голяма звезда), той играе карти с Георги Илиев и Христо Стоичков в хотел "Дюн" . Няма кой друг , според мен, да даде цялото видео.

Защо го е направила според вас?

# 384
  • Sofia
чудя се защо след като Слави не харесва новия актьор в състава си не го махне,а всеки път го унижава,не му дава думата,прекъсва го...сега го попита директно дали е гей/носят се такива слухове/,а Слави не понасял обратните

# 385
Иван и Андрей казаха при Карбовски, че доста пари са играли и видеото е 8 часа.

# 386
  • където ми харесва
чудя се защо след като Слави не харесва новия актьор в състава си не го махне,а всеки път го унижава,не му дава думата,прекъсва го...сега го попита директно дали е гей/носят се такива слухове/,а Слави не понасял обратните
И аз реших да погледам, да видя за какво иде реч. Е, не може да е толкова долен. Той не спря да го прекъсва, поправя и да се заяжда. Чудя му се на това момче, защо сам си го причинява?!

# 387
И аз реших да погледам, да видя за какво иде реч. Е, не може да е толкова долен. Той не спря да го прекъсва, поправя и да се заяжда. Чудя му се на това момче, защо сам си го причинява?!

Предвис,че идва от Шоуто на канала не знам какво друго е очаквал актьора...

# 388
То при Слави май бяха 4-ма човека. И аз исках да го видя, но хванах Краси Радков. Кой е младежа?

# 389

Общи условия

Активация на акаунт