Звездни компромати-199 част

• 65 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • в морето до колене

Това е защото по времето на анкетата все още не беше се появил с достатъчно сериозни копия из форумите, доколкото помня.
Такъв тип анкети винаги ще страдат от леко "изместване във времето", заради закъсняло разпространение у нас.
Или трябва да ги правим по-късно, или да се примирим, че някои филми ще са неприятно отсъстващи от тях.
Затова пък заради тях се възроди интерес (и спорове) около някои от пролетно-летните заглавия.  Mr. Green

# 526
  • Варна
Коментирахме ли венчавката на Андреа Казираги? Простете, ако съм пропуснала и го повтарям.

Много ми харесва украсата на църквата!

И в тази връзка, някой знае ли какво означава " it girl-ата"?

# 527
  • На брега на реката
И на мен Бекъмовица не ми харесва, прилича ми на сополиво цигане, което ще се разциври всеки момент. Ако всеки път посреща мъжът си с тази тъжно-ревлива физиономия, не се учудвам, че Дейвид имаше доста забежки. На снимките от преди години е в пъти по-добре, чар, усмивка и весел поглед.

# 528
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря  bouquet
не съм особено съгласна Crossing Arms, ама като не изгледах филмите, когато трябваше да се гласува...  Naughty
моето филмово откритие го няма изобщо newsm78

Още го нямаше по тракерите като гласувахме, затова. Иначе в темата за препоръки е масово харесван.
Аз гледах "Филомена" снощи, това е моето ново откритие Heart Eyes.

Забравих да кажа- Андреа Казираги е възхитителен! Ама и да не беше, бих се прежалила за такава сватба.

# 529
И в тази връзка, някой знае ли какво означава " it girl-ата"?
"Италианското момиче" най-вероятно. Мисони е голям фамилен бранд в сферата на мода и текстил, Маргерита Мисони е наследница.

# 530
Дженифър Анистън- рожденичка Heart Eyes

# 531

Вчера е била! Помня, защото сме родени на една дата!  Simple Smile

Коментирахме ли венчавката на Андреа Казираги? Простете, ако съм пропуснала и го повтарям.

O, много е красиво! Като приказка! С нетърпение чакам да видя официалните снимки!

# 532
Моя грешка тогава, сега ми го снесе VF Laughing. ЧРД, Кралице!   bouquet

# 533
# 534
видях две мои много любими муцуни -Денис Ричардс и Голди Хоун
За Денис винаги съм мислела , че тази красива жена заслужаваше повече щастие.
Чарли Шийн не и донесе нищо добро

# 535

А в следващата статия пише ,че майка и повтаряла 10 клас 2 пъти  Laughing
Скрит текст:

щом в това "елитно" училище е повтаряла клас ooooh! представям си.....

# 536
Тя пък Златка Райкова като е завършила математическа гимназия пращи от знания  и грамотност....  ooooh!

# 537
# 538
Според мен това за Николета е измислица. Не е възможно да повтаряш 2 пъти (което ще рече 3 години в 1 и същи клас) и после да завършиш с връстниците си.

Поредната глупост.

# 539
Фолк-певицата Мария може да си купува доста скъпи дрехи,но не ги съобразява с фигурата и големината на главата.Често ми прилича на дете нахлузило на мама дрехите докато е на работа.Трябва да се консултира със стилист или поне да гледа модни списания и каталози.

Общи условия

Активация на акаунт