ЮЛСКИ бебета - тема 14

• 20 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Близначе,Мисти....много мъчно ми стана Sad
Честно ви казвам ,като видя нещо такова ,като постъпката на Калина примерно и после ми става смешно как сега треперим глутен,алергии ,дали са яли ,колко са спали ....ДНешните ни ядове са бели кахъри спрямо нещата ,които ни предстоят.Толкова отговорности ,толкова е сложно всичко .КОсата ми се изправя ,като заговорим за възпитание.Имам хиляда въпроса ,но не е тук мястото.
Джине ,Виброцил съм давала,Низита,Ксилофарм бейби  и още поне 5 ,които не помня  Thinking
Само хрема ли е ,дано да се разминете само с един сопол.

# 61
Джине,аз съм давала Коларгол!Останах много доволна.Още от първия ден имаха страхотен ефект.

# 62
  • София
Добро утро!

Да оздравяват всички болни, бързо и без усложнения!

Капки за нос на бебе съм слагала само Виброцил, не знам дали имаше ефект, давах и Проспан за кашлицата от стичащия се назад секрет, имаше чудотворен ефект, но това по лекарско предписание де. Според мен Виброцилът не е виновен за онази трагедия, просто не е бил достатъчен, той само облекчава симтомите, капките за нос не лекуват, лекуват други препарати. Така че не е нужно да се заклеймява.

За 2-то ниво, на Стани го свалихме около 6-тия месец, сега за Калина още не сме, но кошарата й е доста дълбока, обаче само да я видя да се обръща по корем вътре и да се хваща за ръба, веднага е долу!

И сега да ви почерпя с тортата на Стани за детската градина, той днес става на 5 години, да ми е жив и здрав и много щастлив, обичан и успешен да бъде!!!

Николова, да не би да е от шишето и биберона, с които даваш АМ, пробвай да даваш с шишето и накрайника, с който си пие водичка и чайче например или с лъжичка, ако и тогава отказва, тогава смени АМ-то, но аз за Фризолак съм чувала, че не е от най-вкусните, та ако купиш Фризолак надали ще го хареса повече от Аптамила, можеш да пробвах с Хипп, да кажем, че е по-сладко, ако обича сладичкото например, успех и не се отчайвай!

# 63
Честит имен ден на Ого на Агнес да ти е жив и здрав големият юнак! Както и на Пламена 84 и ако има някоя Светла, която пропускам.
Иве да ти е здравичък Стани, и много да го слушате, а и той вас!

# 64
  • София
Момичета, исмам спешно питане! Тези от вас, които са ходили на ехография на вътрешни органи, могат ли да си спомнят кой беше кодът на направлението?

# 65
53 е кода на Детска нефрология и Хемодиализа. Нашето направление беше сбъркано с 54 - детска неврология. После беше сбъркан типа - трябва да е тип §1, а беше дала тип §10

На направлението го пише и с думи, освен кода.

Може да се проверяват кодовете в Приложение №4 Първични медицински документи - излиза в гугъл.

# 66
И на мен ми се върти в главата код 53.

# 67
Мъхче на моето направление пише код за педиатър. Не е за специалист, понеже самата лекарка, при която ни пратиха е и педиатър.

Абе моя Ого пак ли има имен ден? Това му е третия май от как се е родил. Ако взема да черпя на всеки имен ден, ще се разоря  ooooh!

Вчера слагах колектор на пишаката като излизахме за лабораторията, че нали казахте че при боцването и се изпишвали. Е, в лабораторията колектора беше празен. Като се прибрахме в нас пак беше празен, но пък памперса мокър. Тази сутрин сложих нов колекто и му обух само панталонки без памперс. Сложих една пелена в количката и го оставих там докато миех чиниите. По едно време голямо мрънкане, голямо нещо. Ми напикал се човека и панталоните мокри. Колектора празен  Confused Как ще му пусна изследване идея нямам. Остана един колектор за последен опит.

# 68
Мъхче, още не съм ходила и направление не съм взела, немога да помогна с код.
Ого да е жив и здрав да радва всички!
Стани да е жив и здрав и да е гордост за родители и близки!
Като видях леглото на Агнеска.........., ми да ви се оплача..... детската я изпразвам от 2 дни, ужас! Немога да опиша колко работа е това. Днес чакам мебелистите ни. Поръчах допълнения за децката и ще се наложи да преправят нещо и с 2 думи стаята е абсолютно празна... а ММ си върза вратовръската сутринта и ми пожела приятен ден Rolling Eyes Rolling Eyes обаче довечера, ако някой иска да спи ще трябва да помага Joy всички дрехи са върху спалнята, а детски дрехи имам много, като за 3 момиченца на  5,6,7г всичко... и за 3 бебета между 1 ,2 год.

# 69
Честит рожден ден на Стани! Голям да порасне!

Близначе, не разбирам от възпитание, но не се ли форсираш много?!  Thinking Тя все пак е на 8 години... Аз бих ѝ дала точно пари и не бих очаквала кой знае каква отговорност. На работа не бих я пращала, то е нвръстно дете, все пак! Не е на 13 години.

Снощи изпълних мисията с хвърлянето на пъпа! Много съм доволна! Риголето се оказа прекрасна опера, цялата е с много известни арии и всичко ми беше познато. А театъра е толкова красив с онези огромни, тежки плюшени завеси, безкрайно високия таван, кристалните полилеи... Ужасно се радвам, че ми дойде тази идея, прекрасно място за орисване на бебе. Дано целия ѝ живот е такъв празник и красота, каквато вечер беше за мене снощи! Пъпа хвърлих на едно като перваз между оркестъра и сцената. Ако реши цигуларка или друг музикант да става, може и диригент  Simple Smile  ако реши певица или балерина... Може режисьор  Wink

# 70
  • Перник
Честит имен ден на Ого
ЧРД на Стани. Много да слушка мама и тате

Момичета дадох на Ицо за закуска бисквити Плазмон с мляко. Много го хареса. Та се чудя дали може бисквити Закуска да му давам или да си купя пак Плазмон?

Рецепти за бебешки манджи:
http://www.kaminata.net/zakuski-za-bebeta-t15494.html

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 10:32 от Румяна88

# 71

Честити рожден ден на Стани ! Да е много, много здрав !!!!   bouquet

Вчера един колега на ММ ни даде памперси на Ганчев, ще ги пробвам и ще споделя. Simple Smile Иначе никак не изглеждат зле да ви кажа.

Мисти, колко си права....И аз заради това пусто чувство на вина, че видиш ли заради мен детето е с разведени родители....Сякаш в днешно време всяко второ дете не е с разведени родители....
Но наистина не е тук мястото за тия разсъждения, така че няма повече нищо да кажа. Повечко - на ЛС  Wink

Аз за момента спрях да давам Плазмон. Всеки път се дави от тях и повръща. Иначе в млякото да, много ги харесва Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 11:10 от blizna4e

# 72
  • София
Ако си въвела глутен, Руми, може и закуска според мен, аз купих Плазмон без глутен, ама като се зачетох, то хиляди съставки и чудесии има вътре, според мен Закуската не е с повече, така че защо не, та аз не съм ги дала още, ама може и да пробвам Simple Smile)))

Благодаря за пожеланията, момичета Simple Smile

Близначе, аз съм съгласна с Пина, според мен не е толкова страшно, виж ако беше на 16, тогава щях да се уплаша, ама и Стани сега рови в портмонето на баба си и вика, виж, имаш 70 лв, значи ще ми купиш играчката за 63, имаш...малко по малко ще осъзнават стойността на парите, племенницата ми е във втори клас, точно на 8 и тя винаги иска най-скъпия подарък за 100 лв, сега иска и куче, още са малки, има време да се осъзнаят...давай й точно пари или изрично казвай, че държиш на рестото, тогава ако не донесе ресто вече е друго, не те уважава и те лъже, но щом изрично не си й казала, що да не го похарчи детето, не я карай да пораства преждевременно само, защото е станала кака, тя си е още детенце...сега прочетох, че преди не е било така, да не би да е от ревност, че вече не е единствена, ако е това, трябва да се говори, но не назидателно, по-скоро, че винаги ще я обичаш така както досега, ти си знаеш най-добре какво да й кажеш, но не я обвинявай директно, ще стане по-лошо, първата реакция винаги ще е на самозащита и отрицание...

# 73
 Да са живи и здрави имениците и рожденците   bouquet Party
Ден и половина не съм влизала, че гостувахме на кумовете, и вече има нова темамойта Дара има нкакво кръвоизливче в окото Shocked на някой случвало ли му се е?Говорих с педиатърката и уж не било притеснително  newsm78

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 10:58 от bani4arkata

# 74
Привет! Не успях да изчета всичко, но малкия е ужасен тази сутрин  ooooh!
За АМ-то, когато аз спрях да кърмя (преди около 2 месеца) нашия педи препоръча НАН - малкия не го искаше, после пробвах всичко възможно Аптамил, Фризолак, Хип, докато не открихме Хумана. В началото бях скептично настроена предвид доста по-ниската цена от другите млека, мислех си че е кофти за това е евтина. Обадих се на педи и той ми каза, че това е едно от най-качествените АМ, а цената е ниска поради слабата реклама. Купих го и бебе започна да го яде без проблем. От тогава сме на него и нямаме никави проблеми.

Бисквити давам аз едни бебешки Кики бебе, турски са мисля. Много се харесват, но гледам да не прекалявам. По 3-4 макс 5 бисквитки.

Кошарата при нас още не е свалена, ама той в нея се слага само в заспало положение. Не го оставям там да играе. А и ако я сваля трябва да ставам нощем за да давам шише.  newsm78 Сега му давам мляко и вода в полу заспало положение. Колко пъти съм му пълнила ушите с мляко...  Mr. Green

На болните не мога да дам съвет, само стискам палци бързо да се оправят и да няма усложнения  Praynig

Честит рожден ден на Стани и имен ден на Ого! Да са живи, здрави, щастливи и безгрижни дечицата! Да растат усмихнати и обградени с много любов!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт