Лидл ::39::

• 76 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
За да не е само запис - как са дамските превръзки? Ползвам памучни, а вчера гледам има 2 вида, та ... с коя марка да ескпериментирам?

# 16
  • Някъде на път....
Утре ще пропусна, но в петък ще ходя за сьомгата.
Благодаря за темата!
Каква сьомга, не видях нищо в брошурата за сьомга, а вкъщи сме големи почитатели.
И мен ме интересува? От кога, каква, колко?

# 17
  • София
  bouquet

# 18
Благодаря за темата!
Каква сьомга, не видях нищо в брошурата за сьомга, а вкъщи сме големи почитатели.

На предната страница има два линка.

# 19
За да не е само запис - как са дамските превръзки? Ползвам памучни, а вчера гледам има 2 вида, та ... с коя марка да ескпериментирам?

Не са им хубави превръзките. В някоя от предните теми ги дискутирахме.

# 20
  • Някъде на път....
Благодаря за темата!
Виновна!  Embarassed

На предната страница има два линка.

# 21
  • София
Аз искам да питам има ли практика в магазина да има персонал, отговарящ за различните стоки? Всеки път когато отида и търся нещо няма жива душа да попитам, а касиерките са затрупани с работа  ooooh!

# 22
  • Варна
Взех препарата п/в мухъл,напръсках и сега чакам "няколко часа" според указанията.До тук 3 часа,а мухълът си стои.Пише,че трябва да се изтрие след това с влажна гъба,явно тогава,ще се манхе newsm78И все пак,вие колко време/часа чакахте да мине?
Пробвай да изтриеш вече. Така е, не изчезва сам, както ако пръскаш със Савото, трябва да се мине с влажна гъба и тогава пада.

# 23
viki, може ли да споделиш за препарата за перални? За почистване ли е? Аз не го видях в брошурата.

gali&presi, след като напръска с препарата против мухъл, петната не изсветляха ли (като напръскам със Саво изсветляват)?
п.п. Савото мирише много, та загледах този препарат в ЛИДЛ.

Благодаря за темата.   bouquet

# 24
  • Пловдив
Взех препарата п/в мухъл,напръсках и сега чакам "няколко часа" според указанията.До тук 3 часа,а мухълът си стои.Пише,че трябва да се изтрие след това с влажна гъба,явно тогава,ще се манхе newsm78И все пак,вие колко време/часа чакахте да мине?

Хич и не се надявай да се махне ! С този препарат не става или поне при мен не се получи ! Ще му дам още един шанс в събота и отива в кофата !

# 25
И аз благодаря за темата.

# 26
  • Варна
А аз наистина не понасям липсата на музика,не мога да си кажа и една дума с ММ,без да ме чуят околните.Създава ми някаква странна обстановка,наистина ми е мн неприятно и некомфортно Crossing Arms
Месечинка виторога мерси PeaceТака ще направя,явно действително съм свикнала от Саво-то и за това се зачудих,че въобще "не чува" Laughing
Fortuna мне,не са изсвтляли,но момичетата тук нали предупредиха,че си трябва търкане с тоя препарат.

# 27
  • на последния етаж
Утре отивам да разгледам бельото!  Simple Smile

# 28
  • Пловдив
Да се запиша и аз  Wink
Звънче    bouquet
Ще се опитам и аз да се вредя за сьомга, тъкмо съм се зарибила по една рецепта за маринована( става почти като пушената)  Peace Инъче в петък имаше сьомга на цена 5.89,но вече бях взела от друго място  Grinning
Този препарат за пералните и аз не го виждам в брошурата,но задължително ще проверя на място,че се заинтригувах  Peace

# 29
Моля, ако някой утре ходи до Лидл, да види стойката с дъски дали си заслужава, за да знам дали да се разхождам в петък до там!

Общи условия

Активация на акаунт