Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва препаратът за почистване на пералня за пералня с горно зареждане?
Какви са впечатленията от немското краве масло Pilos?
Какви са впечатленията от течния концентрат на Формил?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва препаратът за почистване на пералня за пералня с горно зареждане?
-
Какви са впечатленията от немското краве масло Pilos?
-
Какви са впечатленията от течния концентрат на Формил?
-
Как се използва препаратът за сухо пране?
-
Какви са впечатленията от оформящото бельо, тип комбинезон, за носене под рокля?

Тези, които се слагат в казанчето предполагам действат на принципа на ароматизаторите в кошничка, които имат и съставка (уж) за премахване на котлен камък. С всяко пускане на водата изтича и част от препарата и така, докато свършат, по-икономични са. Тези, които се пускат директно в тоалетната предполагам трябва да действат известно време, да се разтворят или каквото там и после пускаш водата и толкоз - заминават в канала. И аз искам да знам добри ли са и кои точно са по-добри, че съм решила да взема. Също се чудя и за един Еко препарат за тоалетни, 1 литър за 2.49, както и за активната пяна за тоалетна...