Лидл ::39::

• 76 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
А аз наистина не понасям липсата на музика,не мога да си кажа и една дума с ММ,без да ме чуят околните.Създава ми някаква странна обстановка,наистина ми е мн неприятно и некомфортно Crossing Arms

Досега не се бях замисляла, че няма музика. Може би затова ми е толкова спокойно и приятно в магазина.

# 31
  • Русе
viki, може ли да споделиш за препарата за перални? За почистване ли е? Аз не го видях в брошурата.
Препарата за почистване на перални е на принципа на другите - с една част почистваш чекмеджето и уплътнението, а останалия изливаш в отделението и пускаш пералнята.

# 32
  • София
Момичета, благодаря за уточнението за сьомгата.

# 33
Моля, ако някой утре ходи до Лидл, да види стойката с дъски дали си заслужава, за да знам дали да се разхождам в петък до там!

На мен ми харесват

# 34
от кой таблетки/белина за тоалетна чиния сте доволни?

# 35
  • Варна
момичета, да ви помоля за малко помощ  Praynig
другата седмица синът ми става на 2 години, в яслата за почерпка искат нещо пакетирано, но без шоколад, и ако може без крем...та сещате ли се какво бих могла да купя от лидл освен солети?

# 36
  • Варна
Моля, ако някой утре ходи до Лидл, да види стойката с дъски дали си заслужава, за да знам дали да се разхождам в петък до там!

На мен ми харесват

На картинка ми харесаха, ама за какво са ми 6 дъски? Само място ще заемат, дето го нямам, иначе за голяма кухня е готино да имаш такова нещо.

# 37

Аз я имам и са ни много удобни на всички. Стоят си на стойчицата, не заемат много място. Понякога се закусва на дъсчица - взема си някой и си я ползва почти като чиния, реже си шунка, салам, кашкавал, оставя си на нея филийката, изобщо вкъщи се използват. Peace

Не намерих инфо за таблетките за тоалетна и за казанчето, в старата тема бяха споменати. В казанчето за какво се слагат и изобщо вършат ли някаква работа?

# 38
  • Варна
За тези таблетки се избихме да питаме, ама няма кой да отговори Joy Тези, които се слагат в казанчето предполагам действат на принципа на ароматизаторите в кошничка, които имат и съставка (уж) за премахване на котлен камък. С всяко пускане на водата изтича и част от препарата и така, докато свършат, по-икономични са. Тези, които се пускат директно в тоалетната предполагам трябва да действат известно време, да се разтворят или каквото там и после пускаш водата и толкоз - заминават в канала. И аз искам да знам добри ли са и кои точно са по-добри, че съм решила да взема. Също се чудя и за един Еко препарат за тоалетни, 1 литър за 2.49, както и за активната пяна за тоалетна...

# 39
  • На брега на реката
Аз си купих от спрея за фурна и спрея за баня. За банята вече го ползвах - върши работа.

# 40
За дъските ако сварим да си купим ще дам отзиви, ние много ползваме дъски за рязане, за подлагане под топъл съд .. Та това може би най-накрая ще изхвърли от употреба дебелите дъски за рязане у дома..

# 41
момичета, да ви помоля за малко помощ  Praynig
другата седмица синът ми става на 2 години, в яслата за почерпка искат нещо пакетирано, но без шоколад, и ако може без крем...та сещате ли се какво бих могла да купя от лидл освен солети?

Бисквити с масло, хрупкави и вкусни. Не помня обаче дали бяха 15 или 20 в кутия. Със сигурност 2 кутии ще стигнат за една група.

# 42
  • Русе
Миналата година бяха пускали някакви таблетки за тоалетна, тогава си спомням, че имаше лоши отзиви.

# 43
  • Сливен
за пяната за тоалетна някой в миналата тема беше писал,че не е доволен

# 44
И за таблетките имаше лоши отзиви, дали са същите обаче, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт