Лидл ::39::

• 76 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Stuck in a moment
Предишните джегингс поне за мен не ставаха, защото щяха да са ми къси, аз съм висока, плюс това ми се видяха доста широки в талията. Иска ми се тези от другата седмица да са различни, от брошурата не можах да разбера три цвята ли ще бъдат или два?
И картофените кюфтета някой купувал ли си ги е, има ли нещо лютиво или пикантно в тях, защото детето веднага усеща такива неща.

# 646
Аз харесах детските клинове от понеделник и смятам да се разходя да ги видя.

# 647
  • Варна
Предишните джегингс поне за мен не ставаха, защото щяха да са ми къси, аз съм висока, плюс това ми се видяха доста широки в талията. Иска ми се тези от другата седмица да са различни, от брошурата не можах да разбера три цвята ли ще бъдат или два?
Три цвята ще са. И на мен ми се струват много широки горе на талията, аз съм висока и слаба, едва ли ще са подходящи. Аз чакам истински дънки с тесен крачол, ама явно няма да ме огрее Whistling

# 648
Не знам за вас- но предния път като взех клинове- Пеппертс - марката за по-големите номера- и пуснаха бримки на първия, втория път и двата  Shocked Оттогава не взимам на тази марка нищо. За по-малките може и да са добри.

Тези джегингс- дали S може да станат за момиче -140 см високо- как мислите?

И за ютията - пускана ли е до сега ?Има ли доволни- или за същите пари ще си взема по-хубава?

# 649
  • Варна
В брошурата са дадени два цвята-син и червен Peace

# 650

Може би ще са и` големи.  Thinking Голямата ми дъщеря е висока 152см. и обикновено другите марки р-р S и` стават, но не и тези на Лидл. А аз съм висока 160см и досега съм си купила две пижами от Лидл (на различни марки, р-р S), станаха ми перфектно. Може би е добре да ги видиш и "на живо" и на място да прецениш.  Peace

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 11:59 от Fortuna

# 651
Не знам за вас- но предния път като взех клинове- Пеппертс - марката за по-големите номера- и пуснаха бримки на първия, втория път и двата  Shocked Оттогава не взимам на тази марка нищо. За по-малките може и да са добри.

И за ютията - пускана ли е до сега ?Има ли доволни- или за същите пари ще си взема по-хубава?

Мисля,че ще са и дълги,аз съм 1,75см и са ми добре,но пъкможеш да ги върнеш,ако не са добре Wink

# 652
  • Варна
В брошурата са дадени два цвята-син и червен Peace
Има два цвята в кръгче - червен и светло син, плюс този на модела - тъмно син. Стават три Laughing

# 653
  • София
Добре де, когато купих клина с десен като дънки, не пишеше джегингс, а клин с дънков мотив. Освен това гледам новата брошура и забелязах, че около глезена на манекенката не стои като клин, а като панталон. Защо решихте, че става дума за клиновете от есента? Иначе дъщеря ми е слаба, висока е 162-3 см и номер 34(а не 36) ѝ стана съвсем добре.

# 654
  • Варна
Добре де, когато купих клина с десен като дънки, не пишеше джегингс, а клин с дънков мотив. Освен това гледам новата брошура и забелязах, че около глезена на манекенката не стои като клин, а като панталон. Защо решихте, че става дума за клиновете от есента?
Мдам, вярно е това. И аз никъде в брошурата не прочетох да пише клин. Изглежда си като дънки, наистина обаче около глезена е широчко. Явно трябва на място да се види.

# 655
  • София
аз имам такова нещо на друга фирма, нещо като много тънък плат дънков с еластан (но по-тънко от ластични дънки), така седи точно на глезените, леко широко, не е клин  като тип чоропогащи в никой случай, на мен са ми много птиятни, ако и лидлските са такива бих си ввзела, много по-хубаво е от клин боядисан като дънки.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 13:30 от Angel_Dust

# 656
  • Stuck in a moment
Три цвята ще са. И на мен ми се струват много широки горе на талията, аз съм висока и слаба, едва ли ще са подходящи. Аз чакам истински дънки с тесен крачол, ама явно няма да ме огрее Whistling
Месечинка и аз мисля, че няма да са като предишните и дано стават за такива като нас. Много ми се иска тъмносини да си купя Simple Smile

# 657
Може ли малко да ви откъсна от клиновете  Laughing Някой ще даде ли добър отзив за ютията, че в четвъртък сутрин смятам да съм на 1-ва линия за нея  hahaha Много ме блазни, още повече, след като видях нещо подобно на Тефал за над 300 лв  Shocked
Също искам мнение и за пролетните момичешки якенца, ако са ги пускали преди - интересува ме цикламеното. Тъй като ще поръчвам на татко да вземе в понеделник, че аз няма да мога, добре е да знам дали не са умалени примерно  Rolling Eyes То е ясно, че мога да го върна после, но едва ли ще има останали за смяна. И нещо повече за материята да знаете  newsm78 Какво ли наподобява? Благодаря предварително   bouquet

# 658
  • София
И мен ме интересуват момичешките якенца, много сладки изглеждат.

Ютията е на страшно добра цена, без кабел, но не мога да преценя дали е достатъчно силна.

# 659
Ами 2400 W е, а това мисля, че е добре  Rolling Eyes Повечето "маркови", които съм срещала по брошурите, се движат най-много до тези ватове. А най-хубавото е цената й, и това, че може да се върне, което не искам да се налага да правя  Laughing Мъжо ми много се надява да започна вече да гладя, вземайки въпросната ютия  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт